Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Dio infuzijske kanile umjesto igala
 Post Postano: 29 svi 2013 20:32 

Kako sam imao problema sa kupovinom debljih igala za spricu kupio sam kanilu kao privremeno rjesenje sire igle za manipulaciju tekucinama (posebno onim guscim). Kanila je infuzijski sustav igle koji se sastoji od vise dijelova. Dio kroz koji prolaz metalna igla je posebno interesantan jer je po mom misljenju savrsen za tekucine. Rupica je dovoljno siroka da kroz nju prolazi VG (jer i cijela debela infuzijska igla prolazi kroz nju). Savitljiva je i ne moze ubosti, ostetiti, ogrebati i sl. Donji dio (kada se rastavi i odvoji od ostalih dijelova) se lako poput klasicnih igala moze nabiti na bilo koju spricu.

Evo link na sliku kanile:
http://www.google.hr/imgres?safe=off&cl ... 113&ty=107

Dio o kojem govorim je sve ono zeleno. Cijevcica ide skroz do pocetka rupe na igli (tesko se vidi na slici jer joj je stijenka jako tanka ali je zato jako izdrzljiva (moguce i da je silikonska). Vanjski promjer cjevcice je 1,2mm, a promjer rupe je 1mm (igla koja prolazi kroz nju je 0,99mm.

Cini mi se da nije bilo govora o tome (tako kaze pretraznik) pa rekoh da podijelim iskustvo. Cijena kanile je 4kn u ljekarni.

Edit:

Moja je zelena (mislim da boje oznacavaju dimenzije ali nisam siguran) i evo slike gdje je igla odvojena od dijela sa cjevcicom bas na modelu kao sto je moja. Onaj poklopac ne diram i drzim ga zatvorenog.
http://www.google.hr/imgres?safe=off&cl ... =146&ty=65

MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist;
Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Dio infuzijske kanile umjesto igala
 Post Postano: 29 svi 2013 20:41 

Ja sam taj problem riješio u veterinarskoj stanici, uzeo sam "konjske" igle promjera 1,6 mm.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Dio infuzijske kanile umjesto igala
 Post Postano: 29 svi 2013 20:50 

Ja sam na sistematskom pri vadjenju krvi zamolio siru iglu i dobio onu roza boje 1,2mm. Ali ovo od kanile mi je puno bolje. Evo upravo sam skalpelom odrezao ona krilca i kompletan zeleni cep sa stijenkom preko koje je bio jer i otvoren ne pusta zrak pa ne smeta ako se odreze kompletan. Tako sam prakticki dobio jednu 1,2mm silikonsku iglu.

MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist;
Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20

Povratak na vrh 

[ 3 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: