|
.
Sada je: 27 tra 2026 17:17. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 17:17. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Phil
|
Naslov: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 22 ruj 2011 00:08 |
|
|
Jel zna netko objasnit koja je prednost u povecavanju ovih "Coilova"? Ako sad postoji Triple Coil jel to znaci da su ova dva prijasnja rjesenja proslost, samo se ceka da se rasprodaju ili ne? 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 22 ruj 2011 00:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Ma sve je to sranje. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 22 ruj 2011 09:12 |
|
|
CHROMEX je napisao: Ma sve je to sranje.  sorry,nisi u pravu ....ne mogu ni da probam sve sto je stiglo jer sam prvo otvorio "Echo" i "eGo Mega Dual" kartomizere i nemam rijeci kako je to dobro,pogotovo ovo drugo. To je cudoviste,neznam sto je bolje...TH ili oblake od pare,ili kako to izgleda na Devilu.Nisto manje pohvala i za "Echo",fantasticni kartovi !! Imam jos i "triple coil" i poneki kart od "Boge"-a,a tu su i eGo-T  i 901 atty...plus sad mogu i RN ( pinky) od Kinte da probam. Svaki od njih zasluzuje svoje mesto na forum samo cekam da prodje neko vreme pa da vidim njihovo "ponasanje",dva dana su premalo za recenziranje. 
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 22 ruj 2011 09:37 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Igore, jedva čekam tvoju recenzijiu jer već dugo tražim kart koji bi mi pasao. Meni je sve to pretopla para i premalo okusa. Nadam se da se situacija popravila što se toga tiče u zadnje vrijeme.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 22 ruj 2011 10:13 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Igore, jedva čekam tvoju recenzijiu jer već dugo tražim kart koji bi mi pasao. Meni je sve to pretopla para i premalo okusa. Nadam se da se situacija popravila što se toga tiče u zadnje vrijeme. Corto,ja nisam mogao da povjerujem kako moze cartomizer (eGo Mega Dual Coil) da pokaze takve performanse.Stvarno neznam sto je bolje-okus,para ili TH....fantazija !!Mislim da je svaki naredni udisaj sve bolji i bolji.Samo cekas da zasteka,da osjetis ono zagoreno,manjak tekucine i sl.....ali nema toga. Zasad ja ne osjecam toplinu,i meni smeta...Pre neki dan sam otvorio novi CE2,kazem aj da malo promenim...Ma kakvi,gori ko da sam vruc krompir u usta stavio. Sto se tice "ECHO" kartova,kod njih ima neki cudan protok vazduha,kao da ima prazan prostor izmedju nadvoresnog i nekog unutrasnjeg zida pa vazduh tako prolazi.Najinteresantno je to da mozes da paris non-stop dok ne pregori a da ne osjetis toplotu kad dodirnes kart.E to je ta cirkulacija vazduha izmedju dva zida...svaka cast.Zao mi je da ga odmah rasturim inace dosad bi znao "sto ima unutra" 
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 22 ruj 2011 19:50 |
|
|
Iako se ovi Coilovi prezentiraju kao da bi trebali duže trajati, ja baš i nisam takvog iskustva. Iako još nisam probao Triple coil cini mi se da je razlika u kakvoci arome i pare koju daje. Što više Coilova to izraženija aroma i više pare se proizvodi. Jel ima ovo smisla? 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 22 ruj 2011 20:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Phil je napisao: Iako se ovi Coilovi prezentiraju kao da bi trebali duže trajati, ja baš i nisam takvog iskustva. Iako još nisam probao Triple coil cini mi se da je razlika u kakvoci arome i pare koju daje. Što više Coilova to izraženija aroma i više pare se proizvodi. Jel ima ovo smisla?  Paaa, ima. Grijac na atomizeru je malih dimenzija i mozemo ga u idealnom slucaju zamisliti kao tocku. Ako postoje dvije ili tri tocke vise liquda ce ispariti. Aroma je opet slucaj za sebe i kolicina arome raste s porastom temperature. Kad dostigne svoj maksimum daljnjim porastom temperature kolicina arome opada. Naravno u slucaju tri tocke kada isparuje vise liquida isparit ce i vise arome. A ono da multicoilovi duze traju je logicno jer su vezani u paralelu. Ako jedan krepa druga dva ce nastaviti raditi. Atomizer ce raditi manjim kapacitetom, ali ce raditi.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 22 ruj 2011 20:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Kinta je napisao: Phil je napisao: Iako se ovi Coilovi prezentiraju kao da bi trebali duže trajati, ja baš i nisam takvog iskustva. Iako još nisam probao Triple coil cini mi se da je razlika u kakvoci arome i pare koju daje. Što više Coilova to izraženija aroma i više pare se proizvodi. Jel ima ovo smisla?  Paaa, ima. Grijac na atomizeru je malih dimenzija i mozemo ga u idealnom slucaju zamisliti kao tocku. Ako postoje dvije ili tri tocke vise liquda ce ispariti. Aroma je opet slucaj za sebe i kolicina arome raste s porastom temperature. Kad dostigne svoj maksimum daljnjim porastom temperature kolicina arome opada. Naravno u slucaju tri tocke kada isparuje vise liquida isparit ce i vise arome. A ono da multicoilovi duze traju je logicno jer su vezani u paralelu. Ako jedan krepa druga dva ce nastaviti raditi. Atomizer ce raditi manjim kapacitetom, ali ce raditi. Shit, sve to ne vredi niš, a ovakve opaseke admina nemaju smisla, to nitko ne razumije. Samo RN vrijedi, malo više muke, ali daje puno zabave 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 22 ruj 2011 21:15 |
|
|
Citat: Aroma je opet slucaj za sebe i kolicina arome raste s porastom temperature. Kad dostigne svoj maksimum daljnjim porastom temperature kolicina arome opada. Naravno u slucaju tri tocke kada isparuje vise liquida isparit ce i vise arome.
A ono da multicoilovi duze traju je logicno jer su vezani u paralelu. Ako jedan krepa druga dva ce nastaviti raditi. Atomizer ce raditi manjim kapacitetom, ali ce raditi.
A pretpostavljam da će temperatura rasti sa porastom voltaže? A jel mogu ovi kartomizeri ići na vecoj voltaži od 3,7 ili tvornički nisu predviđeni za to? Uskoro bi mi trebao stici neki adapter za voltažu  pa da nebi napravio paklenu napravu od kartomizera 
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 22 ruj 2011 21:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Phil je napisao: A pretpostavljam da će temperatura rasti sa porastom voltaže? A jel mogu ovi kartomizeri ići na vecoj voltaži od 3,7 ili tvornički nisu predviđeni za to? Uskoro bi mi trebao stici neki adapter za voltažu  pa da nebi napravio paklenu napravu od kartomizera  Samo rokaj! Ja ih jedino i koristim na 5V i traju mi već preko mjesec dana!
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 17:17. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 17:17. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |