|
.
Sada je: 29 tra 2026 15:15. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 15:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: HG-kina Postano: 21 tra 2011 17:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Pošto imaju uredne cijene, kvaliteta kao i kod ostalih, mislim da zaslužuju jednu temu (ipak najviše kupujemo od njih), hm ograđujem se od reklame, nemam niš od toga. Novosti-nema sad je u modi eGo-ista, sve ima za tu cigaretu, u svim bojama. Čak više ni ne odgovaraju na Mail, što prije jesu. Naravoučenije, ja uzimam eGo, inače ne bum preživel.Samo ne znam da li da uzmem start paket, ili pojedinačno.Izgleda da je to budučnost parenja. Molim vas da me prosvjetlite, nisam nikad (jadan i bidan) imal eGo. Molim sve eGo-iste da mi pomognu pri odabiru boje, batt., refila, tankova, atty-ja. Unaprijed hvala. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: HG-kina Postano: 21 tra 2011 18:22 |
|
|
Evo ovako, Mislim da sam ja zadnji koji je od HG-a kupio eGo ali nije ni bitno,bitno je da ti je ovo od pomoci.Ja nisam kupio komplet jer mi je ta baterija premala nego sam kombinirao eGo mega A type sa mega baterije od 1000 Mah (sa 5 klika...) koje su ustvari za eGo-T,ali to nema nikakve veze.O uzitku ti i nemoram nesto specijalno pricat,to ti je jasno.Samo ne znam koje bi ti boje preporucio.Ja sam kombinaciju od: mat crna,broncana aka cooper i titanium i stvarno ne znam koja je bolja,mozda ona cooper,ta mi je fantasticna. Od atty-je: LR-5 kom; regular-2 kom. mislim.  . A,da ne zaboravim...baterija mi traje oko 15-tak sata a mucim je maksimalno,oko 4 mg dnevno.Oslobodio sam se pritiska i frustracije od (1 sat=1 baterija).Ovo montiram jutros oko 7,punim uvece oko 22,lepota.  za eGo.Nisam uzeo T-model,ali mislim da cu ovoga puta da narucim,cisto za probu. Ako ti mogu nesto pomoci pred da narucis,pitaj me. P.S. Mozda zbog odrzavanja i kuhanja atomizera najbolja bi bila "steel",jer ove druge imaju gumiranu zastitu na boju kako se ne bi ljustila i grebala.
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: HG-kina Postano: 21 tra 2011 18:43 |
|
|
Znaci,da sumiram: Bolje je da uzmes posebno nego komplet jer je baterija mala (650 Mah) u kompletu. Za mene,a i citao sam dosta pred da kupim ovo,najbolja je kombinacija od: 1. Mega baterija 1000 Mah (ali pazi,onu sa "5 click protection i eGo-T logo) jer sam za ovu siguran da ima onu elektroniku u sebe i da zbog toga traje tako dugo; 2. Mega atty Type A (zbog estetike),definitivno LR,pazi,znas da nema garanciju na ove; 3. Mega cartridge (ovo znas,ali da ne zaboravis-u slucaju da uzmes mega atty-je); 4. Brzi punjac (samo onaj USB-u slucaju da imas adapter za zid),ovaj USB skracuje vreme punjenja na pola,tako kazu.Skroz prazne baterije punim za oko 3.5 sata; Ako se jos necega setim..... 
|
 |
|
dariog
|
Naslov: Re: HG-kina Postano: 21 tra 2011 19:10 |
|
Pridružen: 11 tra 2011 21:27 Postovi: 26 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
ja sam za probu prije par mjeseci uzeo eGo-T atomizer i 5 tankova. sta da ti kazem, zadnje smece, najgori atomizer i najgori sistem kojeg poznajem. pa da krenem otprilike s kronologijom. najprije je kao radilo par minuta pa dotok tekucine nije bio dovoljan, pa sam rijedje uvlacio pa je bilo bolje, pa sam onda smuckao rijedju tekucinu pa je bilo bolje ali ni priblizno savrseno. nisam mu nikako nasao idealnu tekucinu. cak sam probao sa skroz rijetkim cistim pg-om, ni to nije valjalo. jednostavno kao da nije bio dobar dotok tekucine. a onda opet, cesto se dogadjalo da se presauga, pa opet nije valjalo. i uz sve to je curio i na navoju i na spoju atty-tank.. da bi nakon jedno tjedan dana pregorio.. to je moja prica o eGo-T atomizeru. nikad vise. boge leo barem radi savrseno dok radi.. i od njega sam odustao jer su mi dva pregorila u mjesec dana,, ali dok su radili radili su savrseno a i u refil im stane 35 kapi tekucine. od njih sam odustao jer nisam nasao jeftine atomizere iz kine. mozda obicni eGo... ali tank nikako, barem po mom iskustvu.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: HG-kina Postano: 21 tra 2011 19:19 |
|
|
A ja eGo-T pržim već 2 mesec i po i prezadovoljan sam. Moj je uzet u Švajcarskoj, u međuvremenu sam i prodao nekoliko kompleta poručenih isto odatle, a pre neki dan su otišla i 2 uzeta iz HG-a: i još me niko nije zvao da se žali Drugar je dilovao eGo-T po Bosni, uzet iz HG-a. Kaže da mu je bilo zamerki, ali da su u svaku reklamaciju brzo rešili. Ipak, možda je bolje ne poručivati eGo-T od njih.
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: HG-kina Postano: 21 tra 2011 19:27 |
|
|
|
Za eGo-T su 50%-50% iskustva i komentari.Za klasik-regular nisam sreo los komentar,bar zasad.Takodje sam i ja prezadovoljan od mojih,tako da....osim ono sa vatom u refil,ali to se sredi.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: HG-kina Postano: 21 tra 2011 19:28 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
he he heeee Chromexe ... sad ti lijepo promijeni naziv topica u recimo eGo Da ne budem offtopic evo i jedne ponude koja mi se cini sasvim korektna za komplet kit: 2 x manual eGo 1100mAh batteries 2 x Joye 510/eGo atomizer 1 x Atomizer Cone 6 x cartridges (M-Normal flavor) 1 x high speed USB charger 1 x usb mains charger 1 x user manual 44.88$ + free shipping LINK
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: HG-kina Postano: 21 tra 2011 19:29 |
|
|
Shaka Zuluf je napisao: A ja eGo-T pržim već 2 mesec i po i prezadovoljan sam. Moj je uzet u Švajcarskoj, u međuvremenu sam i prodao nekoliko kompleta poručenih isto odatle, a pre neki dan su otišla i 2 uzeta iz HG-a: i još me niko nije zvao da se žali Drugar je dilovao eGo-T po Bosni, uzet iz HG-a. Kaže da mu je bilo zamerki, ali da su u svaku reklamaciju brzo rešili. Ipak, možda je bolje ne poručivati eGo-T od njih. Ne slazem se oko HG-a i narucke od njih,pa oni zastupaju Joy-Tech !
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: HG-kina Postano: 21 tra 2011 19:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Hvala svima, bili ste veoma iscrpni.Ne treba mijenjati topic, jer tu treba porazmisliti o HG-u, koji je postao bezobrazan, možda se i opamete, ipak smo mi ogromno tržište.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: HG-kina Postano: 21 tra 2011 19:33 |
|
|
Kinta je napisao: he he heeee Chromexe ... sad ti lijepo promijeni naziv topica u recimo eGo Da ne budem offtopic evo i jedne ponude koja mi se cini sasvim korektna za komplet kit: 2 x manual eGo 1100mAh batteries 2 x Joye 510/eGo atomizer 1 x Atomizer Cone 6 x cartridges (M-Normal flavor) 1 x high speed USB charger 1 x usb mains charger 1 x user manual 44.88$ + free shipping LINKKinta brate,ovo je kopija...
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 15:15. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 15:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |