|
.
Sada je: 27 tra 2026 14:21. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 14:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
zino
|
Naslov: Vaporshark rDNA display Postano: 18 tra 2016 22:10 |
|
Pridružen: 23 ožu 2014 19:22 Postovi: 99 Lokacija: Zagrebačka Dubrava
|
|
Ne pitajte me kako, ali uspio sam na ribičiji upasti u Savu. Ne bi to bilo tako loše da nisam upao s torbicom u kojoj je novčanik, mobitel i moj dragi Vaporshark rDNA 40 v2 koji me s kayom vjerno služio godinu i dva mjeseca. Odmah sam izvadio baterije iz mobitela i sharka i otišao se presvući kod frenda. Kako je bilo u torbici, u mobitel i novčanik skoro da nije ni ušla voda, te sam ih posušio fenom i sve 5. Međutim, Vshark je radio, ali mu je oko displaya bilo vode. To nisam mogao lako osušiti, pa sam ga išao rastavljati (bez veze, mogao sam ga ispuhati kompresorom i posušiti fenom). Obzirom da je to bilo kod frenda, a on nema baš sitnog alata, dok sam vadio pločicu, iako pažljivo pokidali su mi se vodovi do displaya - to su oni tanki u trakici - nakon toga se i odlomio komadić. Ne mogu opisati kako sam se tada osjećao. Sad parim neku slamu i ne osjećam se nimalo bolje.
Stoga please help Vaperi. Gdje bi mogao naći display za njega - to je onaj veliki, zadnja verzija? Kako da to riješim, ima li netko ideju?
Unaprijed hvala!
_________________  eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA display Postano: 18 tra 2016 22:19 |
|
|
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
zino
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA display Postano: 18 tra 2016 22:25 |
|
|
Rain je napisao: http://www.stealthvape.co.uk/evolv/DNA-BIG-SCREEN Super, hvala to je to. Imaš li kakva iskustva, stiže li brzo?
_________________  eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini
|
|
 |
|
 |
|
coldyl
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA display Postano: 18 tra 2016 22:41 |
|
|
|
Čini mi se da stealthvape nema dostavu za hrv.
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA display Postano: 19 tra 2016 09:28 |
|
|
|
meni stiglo sa stealthvape za nekih 4-5 dana I imaju dostavu za HR
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
zino
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA display Postano: 19 tra 2016 21:05 |
|
|
|
Ima, evo meni stigao mail da je poslano. E sad, Vaporshark, kako bi uspio nagurati rdna chip u kućište malih gabarita je pribjegao triku - unjesto jedne veće tiskane pločice napravio je dvije manje koje su zalemljene na nekoliko mjesta jedna za drugu. A najlijepše od svega je da su vodovi od displaya između tih pločica. Dakle treba ih odlemiti i rastaviti. Obzirom na sitne vodove, dosta je to delikatan posao, znate li nekog tko je to već radio? Ili nešto slično?
Na internetu nisam našao ništa pametno, jedan video na YouTube gdje lik rastavlja Vaporshark, ali ne i pločice...
|
|
 |
|
 |
|
coldyl
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA display Postano: 19 tra 2016 21:41 |
|
|
|
Nisu tako sitni. Ako se razumiješ u lemljenje i imaš jako jako puno strpljenja može se. Koliko sam skužio break out board je spojen samo na glavne konektore za fire, up, down bateriju i punjač i sve su ti dostupne kada se izvadi cijeli sklop. Mislim da čak nebi ni trebao odlemiti obje strane, već samo onu koja je bliža konektoru za ekran, dovoljno da možeš podići onu flandžu šta drži ekran i obaviti zamjenu.
|
 |
|
zino
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA display Postano: 19 tra 2016 21:44 |
|
|
|
Da upravo je tako. Hvala na pomoći, potrudit ću se.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA display Postano: 20 tra 2016 06:58 |
|
|
|
Bitna stvar kod dna chipova je da nesmijes pregrijavat plocicu, radi sa dobrom pumpicom i brzo odlemi, moras odlemit sve lemove koji au povezani sa plocicom da bi dosao do flatcabla.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Sada je: 27 tra 2026 14:21. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 14:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |