Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 49 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: CE2 FAN CLUB
 Post Postano: 14 tra 2011 21:26 

Znam da postoji ce2 tema.
Ovo je vise kao,, nisam mogao ne napravit ovo. Ovi klirovi/kartovi su nesto sto se ili voli ili mrzi. Ja ih obozavam. Nemam namjeru pisati previse tehnickih stvari osim da trenutno parim jedan clear 2.4/2.6 i jedan kart 2.6/2.8 na baterijama od 320 do 800 mAh zadnjih 10 dana bez ikakvih modifikacija osim sta dodam komadic papira u urez na navoju da smanjim protok zraka.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: CE2 FAN CLUB
 Post Postano: 14 tra 2011 21:32 

je ak je to ono kaj sam jučer vidjela, pošto nikad nisam probala, mogu jedino reći da izgledaš s tim ko pravi urbani freak :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 tra 2011 21:38 

sanja je napisao:
je ak je to ono kaj sam jučer vidjela, pošto nikad nisam probala, mogu jedino reći da izgledaš s tim ko pravi urbani freak :mrgreen:

haha, je, to je to,, al to ti se cini zbog frankenstajn baterije :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ruj 2011 03:49 

Evo i ja imam CE2 XL ceramic. Tek sam ga danas poceo koristiti pa cu pustiti neki razuman rok da vidim kako šljaka prije nego dam komentar. Uglavnom, jel bi mi mogao netko reci što znaci to "ceramic"? I jel ovo sa iglom jedini nacin kako ga napuniti? I jel ona gumica neka unutra koja se mora izvaditi (ne ova skroz na vrhu)ima neku funkciju? Odnosno jel se mora vratiti nazad nakon sto ga napunim? Za sada mogu reci da je dosta jak, puno pare daje sa pomiješanim VG i PG Dekangom (24 mg), para je toplija i okus izraženiji u odnosu na Boge 510D.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ruj 2011 14:02 

Phil je napisao:
Evo i ja imam CE2 XL ceramic. Tek sam ga danas poceo koristiti pa cu pustiti neki razuman rok da vidim kako šljaka prije nego dam komentar. Uglavnom, jel bi mi mogao netko reci što znaci to "ceramic"? I jel ovo sa iglom jedini nacin kako ga napuniti? I jel ona gumica neka unutra koja se mora izvaditi (ne ova skroz na vrhu)ima neku funkciju? Odnosno jel se mora vratiti nazad nakon sto ga napunim? Za sada mogu reci da je dosta jak, puno pare daje sa pomiješanim VG i PG Dekangom (24 mg), para je toplija i okus izraženiji u odnosu na Boge 510D.

Procitaj malo postove o CE2 clearomizerima kako bi dosao do boljeg rezultata jer su identicni samo ovaj tvoj nije plasticni.Moze da se puni i drugacije ali moras da izvadis sve gumice.Ona koja je na vrhu mozes i da bacis a ona ispod,e nju bi morao malo modificirat kako bi tekucina bolje prolazila.Ta gumica ima dva kanala sa strane gde prolazi fiber-malo prosiri njihov razmer,probaj sa male makazice ili grickalicom za nokte,kad povecas onda tekucina bolje prolazi kroz fiber i brze stigne do kantala.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ruj 2011 21:41 

Najbolje je odsjeći oba kraka fibera koji uništava aromu i ubaciti srolanu mrežicu #400-2,5mm, od poda do stropa :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 ruj 2011 11:32 

Frenk je napisao:
Najbolje je odsjeći oba kraka fibera koji uništava aromu i ubaciti srolanu mrežicu #400-2,5mm, od poda do stropa :plus:

...kad zavrsis ovo sto ti Frenk kaze,onda otvoris temu "Genesis" i kazes nam dali si zadovoljan... :rotfl:

:plus: @Frenk____RESPEKT !! Mala sala,nadam se da se ne ljutis. :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 ruj 2011 19:43 

CE2 ceramic testiran :) Nisam još pisao recenzije, ali hajde, probat ću nešto pametno da napišem.

CE2 ceramic, baterija 650mah, 3,7V. Tekućina Dekang VG i PG 24mg (fifty-fifty)

Vrlo izražena aroma, okus potpun. Pare proizvodi kao lokomotiva. U početku mi je malo udarilo direktno u glavu, kao da me lagano ošamutilo. Ovo mi se događalo kad bih povukao kubanku prije i uvukao ili neke jače cigarete. Pretpostavljam da je ovdje transport nikotina puno bolji nego od ovoga što sam do sada koristio. Kartomizer mi je trajao puna 3 dana neprekidnog parenja, a onda je poceo puštati odnosno par puta sam povukao tekućinu, pa pretpostavljam da je izgubio svojstva. Iako on još daje neku osrednju paru, ali nije to više to. Para je umjereno toplija, što mi odgovara, ali nikako vrući krompir kao što je netko spomenio.
Ako bih dao zamjerku ovom (po meni) savršenom proizvodu, to bi bilo ovo punjenje sa iglom, jer se mora tako napuniti. Pa se onda u bircu saginjem ispod stola kad ga punim da se netko ne bi uznervozio kad vidi iglu.

Sve u svemu, CE2 ceramic je meni odličan. :51: i preporucujem svim osrednje naprednim polu-profesionalnim amaterima u parenju :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 vel 2012 17:18 

http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7790

jeli to to i ako jes kakav je na ego bateriji,ima li dovoljno ego baterija snage za njega.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 vel 2012 19:08 

cuky je napisao:
http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1076_1089&products_id=7790

jeli to to i ako jes kakav je na ego bateriji,ima li dovoljno ego baterija snage za njega.

Ne cuky...evo ga ovde:

http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7760

Ovo je isto kao i prozirni clearomizer samo ovo je metalni kart sa keramickom posudicom-kadicom kod grijaca....

Povratak na vrh 

[ 49 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club