| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: RN by TW Postano: 13 tra 2011 15:19 |
|
|
Gledajuc most, slicniji je 901 ali nije. Zrak se daleko lakse uvlaci od RN-a. Izgleda kao RN ali nije. A evo i dojmova nakon 2-3 sata koristenja. Moj setup je ... nikostick, godinu dana stara 14500 baterija i kapam direktno u aty. Nakapal sam 6 kapi i gledam kak tekucina nestaje u mrezici. Upila je u roku odma. Uvlacim prvi dim i mislim si..... previse zraka, ali ajde. Kod ispuhivanja sam ocekival nekakvu slabasnu maglicu ali ispuhnem oblak pare. U jebote, pa kak ce taj ati parit kad se razradi. Ali nakon 2-3 sata radi isto kao i prvi dim. To ce reci da je na prvu proradil 100 na sat. Cijelo vrijeme mi je bilo malo previse zraka pa sam na rupicu za ulaz zraka zaljepil mali komadic prozirnog selotejpa i sa iglom probusil rupicu. Povecaval sam rupicu dok nisam dobil tezinu uvlacenja koja meni odgovara, a samim time sam dobil i jos malo vise pare. Aroma je za sad slabija od RN-a, ali treba uzet u obzir da je ati jos nov i da se osjeti aroma koja je tvornicki stavljena unutra. Sve u svemu, trenutno sam super zadovoljan sa tim atomizerom. Zanima me kak radi kod Kinte na 5v 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: RN by TW Postano: 13 tra 2011 23:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Rn4075 s klasicnim First Union Technology oznakama na konektoru, klasican RN refil ... i tu je kraj. Most tanak da takvog jos vidio nisam. Grijac sa jezgrom toliko uredno namotan da ni to vidio nisam. Keramicka zdjelica, bome ni takvu vidio nisam. Ovo je klasicna RN4075 zdjelica s vidljivim kanalima za protok smjese liquid/zrak:  Umjesto ovakvih 3 kanala tu je samo jedan, pravokutan, tocno ispod grijaca i savrseno prati oblik grijaca. Ubacujem direktno u atty klasicnih 10 kapi liquida. Popio ih je ko Chromex kad se vraca iz shume. I hoce jos. I dobiva sve dok se liquid nije izlio kroz rupicu za zrak. Ali na dnu ne curi ... zanimljivo. Stavljam upotrebljavan i pun refil friziran oprugom. Prvi dim - fali arome. To za mene znaci kap ili dvije na 10 ml liquida. Nista strasno. Dalje - visak zraka. E ovo je vec ozbiljan nedostatak - zrak proshiba kroz atty i neuspijeva pokupiti liquid na sebe. U attyu se ne uspijeva napraviti podtlak tako da refil postaje beskoristan. Sve sto se moze izvuci iz refila su dvije kapi liquida a ostalo je neupotrebljivo. Uzak most ovdje samo odmaze. Nakon 7-8 sati sam odustao i priserafio HG RN i s uzitkom povukao 5-6 dobrih dimova. Odustati sam bio prisiljen jer je grlo bilo previse iziritirano onim sto vaperi nazivaju udar na grlo, a ja rad attya na suho. Naravno da taj rad na suho smanjuje vijek attyu. Sutra cu potraziti u zeninim stvarima srebrni lak za nokte da malo prigusim zrak pa da vidim sto se moze dobiti. Inace generalno mi ovo zvuci kao pokusaj imitiranja 510, sto je totalno bezveze, otprilike kao da mercedes pokusava imitirati trabanta. Ali ajde.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: RN by TW Postano: 14 tra 2011 05:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
He, izgleda po prvim vašim dojmovima da treba mijenjati setup, kao i kod A2, samo ovaj put koliko laka ili selotejpa ili nečega. Naravoučenije, klasika je najbolja. Reklama:vozite BUBU, staru najmanje 30-tak godina Prijedlog: vratimo se na group buy, dok još i tamo ima.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: RN by TW Postano: 14 tra 2011 06:47 |
|
|
|
Ja sam i dalje prezadovoljan sa atijem. Manjak arome se osjeti ali to je rjesivo sa kojom kapi arome vise. Ako kojim slucajem odustanete od tih atomizera, ja ih kupujem. Nije mi bas svejedno jer cu se iskrcat sa prilicnom svotom ako racunam ovih 10 i jos je moje i na group buy. Ali ovo mi je prilika da za dugo vremena rijesim problem atija.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: RN by TW Postano: 14 tra 2011 08:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
kad nešto narućim, onda sam naručil, nitko nije znao kakvi su pri naruđbi.Imam manjak u spremištu, pa naravno da odustajanja nema.Plus toga nisam još ni probao, valjda u subotu, pa ću i moć reć nekaj iz prve ruke. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: RN by TW Postano: 14 tra 2011 10:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Ja sam i dalje prezadovoljan sa atijem. Manjak arome se osjeti ali to je rjesivo sa kojom kapi arome vise. Ako kojim slucajem odustanete od tih atomizera, ja ih kupujem. Nije mi bas svejedno jer cu se iskrcat sa prilicnom svotom ako racunam ovih 10 i jos je moje i na group buy. Ali ovo mi je prilika da za dugo vremena rijesim problem atija. Nece trebati, s prigusenjem usisa atty radi korektno. Ma imao sam negdje KN filter za ler dizu od motocikla ...
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: RN by TW Postano: 15 tra 2011 18:57 |
|
|
Sve mi se cini da sam nasao zamjenu za RN4075. Ovaj atomizer mi radi odlicno na 3.7 Daje malo vise zraka kojeg mogu jednostavno prigusit na zeljeni protok, a to je bila jedina stvar koja mi je nedostajala na RN-u A i aroma se je popravila nakon dva dana koristenja. Kinta, tebi jedan plus za atomizere.  Opet si imal nos za dobru stvar. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: RN by TW Postano: 15 tra 2011 23:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ma imam ja nos za vrit porinut. Inace malo sam mu prigusio zrak i koristim ga na 4,4V. I radi super.  Na 5V da ali ipak sa skracenim uvlacenjem. Nemam ni jednu zvoncicu pri ruci ali mislim da bi se na njoj pokazao u pravom svijetlu.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: RN by TW Postano: 16 tra 2011 00:27 |
|
|
Moram priznat da si mi dal mislit kad sam kod Chromexa probal zvoncicu i pravi RN 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: RN by TW Postano: 17 tra 2011 18:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Kinta je napisao: Ma imam ja nos za vrit porinut. Inace malo sam mu prigusio zrak i koristim ga na 4,4V. I radi super.  Na 5V da ali ipak sa skracenim uvlacenjem. Nemam ni jednu zvoncicu pri ruci ali mislim da bi se na njoj pokazao u pravom svijetlu. Eto probao i ja.Nemam nekih zamjerki, osim da ste vas dvojica picajzle. Istina na  radi tip-top, čak i bolje nego na Čini mi se da sam ostao bez oba, no nisu loši.Možda da Sanji pošaljem jednog uz 901 da proba??? Inače, mislim da je ona uništivačica atty-ja, za razliku od Tare koja uništava Mod-ove. Ne razumijem više ništa kaj se žena tiće, no sretniji sam. 
|
|
 |
|
 |