| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Xtar punjac-preporuka Postano: 13 vel 2016 15:25 |
|
|
|
Vp4,vc4 ili xp4? Koji uzet? Gdje uzet al da je iz unije? Uz link moze i discount code:)
Vp4 mi djeluje vrh,zapalio se za njega al nema ga svagdje za uzet,dal vrijedi dat vise za njega? Ok,koristit cu ga samo za 18650 batke al bi uzeo da je kak se spada,da sam miran do daljnjeg
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Xtar punjac-preporuka Postano: 13 vel 2016 15:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vulja je napisao: Vp4,vc4 ili xp4? Koji uzet? Gdje uzet al da je iz unije? Uz link moze i discount code:)
Vp4 mi djeluje vrh,zapalio se za njega al nema ga svagdje za uzet,dal vrijedi dat vise za njega? Ok,koristit cu ga samo za 18650 batke al bi uzeo da je kak se spada,da sam miran do daljnjeg Ako vec razmisljas o VC4 onda s popisa izbaci XP4P i XP4c jer VC4 je novija verzija ova dva punjaca. A drugo ako vec mislis puniti samo 18650 baterije mozda ti netreba punjac sa 4 slota? Isplati se malo potrositi vremena na razmisljanje jer ako uzmes XTAR punjac koristit ces ga jaaaaaako dugo.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Xtar punjac-preporuka Postano: 13 vel 2016 15:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Ja sam uzeo VP 2 sa gearbesta, stigao "ispod radara" i više nego zadovoljan njime, ta dva slota su mi dovoljna 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Xtar punjac-preporuka Postano: 13 vel 2016 16:27 |
|
|
ja sam uzeo vc4 i super mi je  uzeo ga s GB, dosao u nekom razumnom roku..
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 13 vel 2016 16:29 |
|
|
|
@Kinta a vp4? Za njega sam se zapalil zapravo najvise,vp4 vs vc4?
Isao bih na 4 slota zbog moda koji koristi 2 batke,imam 4 koje cu rotirat u paru za taj mod i jos par starih batki koje cu koristit na drugom modu,imam nitecore i2 al bilo bi mi bezveze koristit dva punjaca sa dva slota,onda bolje jedan sa 4...ponajvise gledam na 4 jer nisam cesto doma pa kad sam doma da sve stavim punit da se ima...fuck,pa kaj ak mi se dogodi da ostanem bez punih baterija:)
Vp4 ne puni nimh,sad mi to nije bitno,dal ce mi trebat ikad,hmmmm
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 13 vel 2016 16:55 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vulja je napisao: @Kinta a vp4? Za njega sam se zapalil zapravo najvise,vp4 vs vc4?
Isao bih na 4 slota zbog moda koji koristi 2 batke,imam 4 koje cu rotirat u paru za taj mod i jos par starih batki koje cu koristit na drugom modu,imam nitecore i2 al bilo bi mi bezveze koristit dva punjaca sa dva slota,onda bolje jedan sa 4...ponajvise gledam na 4 jer nisam cesto doma pa kad sam doma da sve stavim punit da se ima...fuck,pa kaj ak mi se dogodi da ostanem bez punih baterija:)
Vp4 ne puni nimh,sad mi to nije bitno,dal ce mi trebat ikad,hmmmm Ok onda VC4 ili VP4 ... ni s jednim neces pogrijesiti. http://eu.nkon.nl/u-xtar-vc4-intelligent-charger.htmlhttp://eu.nkon.nl/xtar-vp4.htmlProvjereno siguran ducan u nizozemskoj. VC4 je na akciji i puno jeftiniji ali dolazi bez napajanja.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 13 vel 2016 17:18 |
|
|
|
Da,tamo sam gledao vp4,al posto ga nema na stanju i zbog cijene i zbog mogucnosti punjenja nimh baterija cu onda uzet vc4,sa postarinom nest ispod 25€...kolko sam skuzio dolazi samo sa usb kablom jel? Iam 2A/1A usb wall charger tak da me ne smeta kaj nema svoje napajanje
|
 |
|
Zus
|
Naslov: Vc2 Postano: 13 vel 2016 20:57 |
|
|
vulja je napisao: Da,tamo sam gledao vp4,al posto ga nema na stanju i zbog cijene i zbog mogucnosti punjenja nimh baterija cu onda uzet vc4,sa postarinom nest ispod 25€...kolko sam skuzio dolazi samo sa usb kablom jel? Iam 2A/1A usb wall charger tak da me ne smeta kaj nema svoje napajanje Koristim xtar vc2 i zadovoljan sam s tim da punjenje traje za 18650 cirka 4h ali se sve vidi i svaki kanal je zaseban. Plačen kod nas 130kn definitivno se isplati. Sad mi je zao sto nisam uzeo sa 4 kanala. Razlika 100kn u cijeni.
_________________ Dicodes Dani box, aty Soulless##3 YIHI mini ml class-Aty:Ubertoot 2,Rose 2 JM mehaniKa/paps-Aty: Gp Spheroid v3 Istok Pico- Pico mod beckup###
|
|
 |
|
 |
|
Zus
|
Naslov: Re: Vc2 Postano: 13 vel 2016 21:00 |
|
|
Zus je napisao: vulja je napisao: Da,tamo sam gledao vp4,al posto ga nema na stanju i zbog cijene i zbog mogucnosti punjenja nimh baterija cu onda uzet vc4,sa postarinom nest ispod 25€...kolko sam skuzio dolazi samo sa usb kablom jel? Iam 2A/1A usb wall charger tak da me ne smeta kaj nema svoje napajanje Koristim xtar vc2 i zadovoljan sam s tim da punjenje traje za 18650 cirka 4h ali se sve vidi i svaki kanal je zaseban. Plačen kod nas 130kn definitivno se isplati. Sad mi je zao sto nisam uzeo sa 4 kanala. Razlika 100kn u cijeni. Zaboravio sam napisati da je izašao novi vc2 plus novija verzija tako da pogledaj taj.
_________________ Dicodes Dani box, aty Soulless##3 YIHI mini ml class-Aty:Ubertoot 2,Rose 2 JM mehaniKa/paps-Aty: Gp Spheroid v3 Istok Pico- Pico mod beckup###
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Xtar punjac-preporuka Postano: 13 vel 2016 21:13 |
|
|
|