Da ti odgovorim na poruku, a i na zadnji post. Gen koji nikako ne curi je Nextgen i Nextiny, ostali ce svi procurjeti ako nisu savrseno slozeni. Cak i kad mislis da je sve savrseno, promjeni naglo temperaturu prostorije u kojoj jesi, polegni ga i eto ga curi. Nextgenu i Nextiny-ju to ne smeta.
A sada na pitanje o subtanku, pa evo slike.

Dakle, prvo se slozi coil promjera zice te otpora po zelji, urolamo mesh tako da se moze provuci kroz coil i onda ga lagano odrolamo tako da coil cijelom povrsinom dodiruje mesh, u protivnom ce biti hot spotova na mjestima gdje coil ne dodiruje isti. Odrezemo krajeve tako da su mrvicu siri od osnovice decka, ispulsiramo coil da vidimo jel ima hot spotova, shortova i slicno, pustimo pol minute da se ohladi, uzmemo dvije minimalne mrvice vate i zaguramo sa svake strane mesha tek toliko da dodiruje mesh i pokriva rupe za dotok tekucine.
Za coil sam koristio 0.32 kantal (sad sam slozio sa 0.4x0.05 ribbonom, ali je muka isusova pa ne preporucam), #200 mesh komad duzine cca 3cm i duzine cca 5cm urolao na tvrdje, provukao kroz coil pa razrolao da prianja uz coil. Za vatu koristim Muji, te odrezem komadic 0.5x0.5cm te od toga iskoristim samo one vanjske strane koje su kao malo formirane u nekakav listic pamuka. To je toliko tanko da se vidi kroz taj listic. Listic pazljivo zaguram izmedju mesha i chimney-a te vrh listica premotam tako da dodiruje mesh.
Sve dobro natopim i deri na 18W. Isao sam do 25W ali to moze samo sa rijedjim tekucinama i na sobnoj temperaturi, kad izadjem van na -15 sa 80%vg tekucinom unutra moram spustit na 16-18W jer se tekucina tolko zgusne da se jedva krece po tanku pa nemoze natapati niti da hoce.
I to je to