In'ax Carto, sistem gotovo pa isti kao kod nextgena samo sto je u formi kartomizera pa ti treba i tank za njega te mod za koji znas da ima dobar protok zraka kroz 510 konektor.
Od ostalih genesisa, tesko je naci neki da ne curi. Mogu se svi sloziti uz puno volje da JAKO TESKO procure, ali da je nemoguce da procure, to je na standardnim genesisima nemoguce.
Ja slozim Cobru i RSST-a da jako tesko procure cak i kada su polegnuti po cijelu noc, no ipak ponekada znaju baciti kap ili dvije van, a vjeruj mi, otkako parim, gotovo sam iskljucivo na Genovima i stalno kemijam nesto novo.
E da, eto i tebi cu reci, ako imas slucajno subtank sa novom verzijom RTA sekcije, onom sa rupama na komori, moze ga se slozit da radi na mesh i rezultatit su nevjerojatno dobri a ne curi

Napravis coil, kroz njega provuces mesh, malo ga odmotas tako da se prisloni cvrsto uz coil, odsjeces rubove mesha na duzinu da mozes ugurati mrvicu vate izmedju mesha i rupe za natapanje. Mesh ispulsira da budes siguran da nemas hot spotova, stavis komoru gore, uguras dvije male mrvice vate tako da pokrivaju rupe i dodiruju mesh (ali stvarno male mrvice koje tek jedva pokrivaju rupe za dotok tekucine) natopis vatu i mesh i vozi mishko

Ja ga trosim tako vec danima i bas mi pase