|
.
Sada je: 27 tra 2026 17:20. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 17:20. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 14 vel 2012 10:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
jedan je od kartona, drugi od atoma pa imaš to sve na forumu, samo pogledaj
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 14 vel 2012 12:47 |
|
|
Kartomizer je za frajere, atomizer za dinosaure 
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 14 vel 2012 14:29 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
|
izgleda da mi nije jos sudeno da probam dual coil katomizer...
nema ga nigdje u ducanima...=(
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 14 vel 2012 18:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Bakica je napisao: izgleda da mi nije jos sudeno da probam dual coil katomizer...
nema ga nigdje u ducanima...=( A kaj je onda ovo?! KARTOMIZERI ZA E-CIGARETEAko si iz Zagreba imam 4 nova (zapakirana) crna dual coil kartomizera. Phil je napisao: Svi cete vi prijeci na kartove!!! Svaki otpor je uzaludan!  Ja sam prešel već odavno! 
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 14 vel 2012 19:22 |
|
|
D@DO je napisao: A kaj je onda ovo?! KARTOMIZERI ZA E-CIGARETEAko si iz Zagreba imam 4 nova (zapakirana) crna dual coil kartomizera. bio u oba ducana u zgu i nema u nijednom... posto ? uzo bi 2 za probu...
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 14 vel 2012 19:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Sva četiri za 100 kn i bonus još nešto uz to!
= Sent from my Mobikita! =
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 14 vel 2012 21:33 |
|
|
|
uzimam... jel se mozemo nac u cetvrtak na meetingu? ako ides...
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 14 vel 2012 22:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Bakica je napisao: uzimam... jel se mozemo nac u cetvrtak na meetingu? ako ides... Ako budem u prilici da dođem.. nema problema! = Sent from my Mobikita! =
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 07 tra 2012 13:14 |
|
|
Da li je neko od vas kartomizerista probao ECHO dual coil cartove? Dakle, ne OVO nego OVO. Ovi obični ECHO su mi tralala: ima pare, ima ukusa ali TH ni pod razno. Ovi dual coil su navodno manjeg otpora, to bi verovatno trebalo da popravi utisak?
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 07 tra 2012 13:47 |
|
|
|
Po meni,kod njih je problem to sto im performanse padaju jako brzo,ustvari brzo se unisti ona krpica koja se nalazi izmedju grejaca i filca pa mislim da bi bilo isto i u ovom slucaju.TH je jedva prisutan ali kad ih stavis na +5V onda su super....s tim da se opet vracamo na onu krpicu tako da na 5V se duplo brze unisti,cim se ona unisti ne da tekucini da dodje do grijaca a pritom gori i filc.Da,tacno da je kod ovih otpor manji ali mislim da bi radili dobro jedino da se za njih prilagodi tank kako bi non-stop cuvao onu je...nu krpicu od zagorevanja.Malo je zeznuto zbog te eGo kosine ali izvodljivo je. Stavio sam u kosaricu ove dual-coil pa videcemo (ako se ne predomislim u medjuvremenu jer ne vidim dobra iskustva po netu) a posto imam kod kuce od obicnih prilagodicu tank za njih jer ih ni slucajno necu koristiti drugacije,osim ako ne pronadjem nacin da nekako zastitim onu krpicu od ostecenja.
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 17:20. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 17:20. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |