| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: kanger protank Postano: 09 lip 2013 10:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Corto_1973 je napisao: Stvar je u tome da zamjeniš i gornji stup. Dakle na EvoD grijač našarafaš stup od Kanger Protanka. I gumicu okreni naopako. Čim se klinci skinu s kompa postam sliku, pa će biti jasnije. Edit: evo slike  Rješenje za one koji ne vole veliki protok zraka i hladnu paru EVOD grijač i Protank grijač su kompatibilni, ali ne i potpuno isti. Kontakt pin na EVOD grijaču je obrađen valjkasto (ravno rezan) dok je na Protanku obrađen u konus. Jednostavnom zamjenom glava EVOD u Protank protok zraka je znatno smanjen zbog EVODove valjkaste obrade. Samo još dimnjak koji je na Protanku treba preseliti na EVOD grijač. Iz slike je vidljivo i da je čašica okrenuta prema gore da se spriječi moguće zagaranje kod lančanog parenja. Slika i rješenje je u originalu od člana 23-D s jednog drugog foruma (big thanks!), ali je odlična i dobro prikazuje potrebne radnje. Isprobano ali problem je da je konusna glava ProTanka ipak malo duža kod kontakta eVod i barem meni na VAMO javlja Lo. Nama kontakta. Možda VAMO ima nisko postavljen +pol, neznam. Kad sam sve vratio na originalno, radi i ProTank i eVod. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: kanger protank Postano: 09 lip 2013 13:31 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Moguće, nisam još probao. A da li ti paše konusni štift na evoD glavu? Recimo da samo njega skineš sa Protank glave i staviš na evoD?
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: kanger protank Postano: 09 lip 2013 15:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
E to nisam probao, kad dovršim ovaj tank onda ću da očistiti i probati, ali mislim da neće ići.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: kanger protank Postano: 11 lip 2013 17:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Najava za ProTank mini, izgleda da su to "mini" od vive pokupili
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: kanger protank Postano: 11 lip 2013 18:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Nemreju oni toga naštancat koliko mi možemo kupit !!!
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: kanger protank Postano: 11 lip 2013 18:46 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
Max65 je napisao: Nemreju oni toga naštancat koliko mi možemo kupit !!! LOL  Jedva čekam taj mini Protank iako sam nekidan naručio Arashi i Arashi mini... treba dići kredit za ovaj novi hobi
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: kanger protank Postano: 11 lip 2013 20:52 |
|
|
matija je napisao: Max65 je napisao: Nemreju oni toga naštancat koliko mi možemo kupit !!! LOL  Jedva čekam taj mini Protank iako sam nekidan naručio Arashi i Arashi mini... treba dići kredit za ovaj novi hobi  ...te mazo...ja mislio da ce ovo bit jeftiniji sport,al kak sam kreno, stvarno mi treba manja kreda  .. zena mi veli,jeftinije bi bilo da si ostal na duhanu 
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: kanger protank Postano: 11 lip 2013 21:17 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
dimnjačar je napisao: matija je napisao: Max65 je napisao: Nemreju oni toga naštancat koliko mi možemo kupit !!! LOL  Jedva čekam taj mini Protank iako sam nekidan naručio Arashi i Arashi mini... treba dići kredit za ovaj novi hobi  ...te mazo...ja mislio da ce ovo bit jeftiniji sport,al kak sam kreno, stvarno mi treba manja kreda  .. zena mi veli,jeftinije bi bilo da si ostal na duhanu  I moja draga veli isto. Kao da ne znaju da zdravlje nema cijenu 
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: kanger protank Postano: 11 lip 2013 21:23 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Moja draga svašta priča. I ja je svašta ignoriram.
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: kanger protank Postano: 11 lip 2013 22:49 |
|
|
Valter je napisao: Moja draga svašta priča. I ja je svašta ignoriram. 
|
 |