Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Poruka
 Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer
 Post Postano: 31 svi 2011 15:16 

@Frenk

Ovo zadnje sa olovkom ti je odlicna ideja.

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 svi 2011 15:34 
Moderator

Karo je napisao:
@Frenk

Ovo zadnje sa olovkom ti je odlicna ideja.

Da,da, super, naročito ako je puna plave tinte. :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2011 16:27 

Rezultat od proslog modificiranja je odlican,LR jos traje i nema nikakvih problema.Zeleo sam da proverim kako bi bilo da umjesto fibera stavim mrezicu koja isto tako visi sa strane kao sto je i fiber.Posto nisam imao morao sam da rasturim jednog "Mega eGo" atomizera.U njemu je bila mrezica kao kod 10 normalnih.Mozda taj atty zasluzuje svoje mjesto jer dosad nisam video takvo nesto.Unutar njega ima plasticna posuda,gumeni obruc,metalni prsten itd.Da se vratim na clearomizer,uzeo sam mrezicu i srolao po duzini i na onom mjestu gde treba da namotam kantal dodao sam malo fibera,tek toliko da se kantal umota oko njega i mrezice zajedno.Tako se postigne da grejac-kantal dobro legne i nema praznog hoda,odnosno da cijelom povrsinom dodiruje to ispod njega.Morao sam samo da izoliram onaj metalni sredisnji dio kako bi mrezica ne dodirivala.Udar u grlo je bio skoro nepodnosljiv kad se uzme u obzir da parim 24 mg nikotina i da tu jacinu jedva osjetim na standardnim clearomizerima i atomizerima.Pare ima i previse,a isto tako mislim da se nikotin vise osjeti jer posle 5-6 uzastopnih povlacenja udari u glavu.
PS: Koristio sam PG. ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2011 16:59 

Karo je napisao:
Rezultat od proslog modificiranja je odlican,LR jos traje i nema nikakvih problema.Zeleo sam da proverim kako bi bilo da umjesto fibera stavim mrezicu koja isto tako visi sa strane kao sto je i fiber.Posto nisam imao morao sam da rasturim jednog "Mega eGo" atomizera.U njemu je bila mrezica kao kod 10 normalnih.Mozda taj atty zasluzuje svoje mjesto jer dosad nisam video takvo nesto.Unutar njega ima plasticna posuda,gumeni obruc,metalni prsten itd.Da se vratim na clearomizer,uzeo sam mrezicu i srolao po duzini i na onom mjestu gde treba da namotam kantal dodao sam malo fibera,tek toliko da se kantal umota oko njega i mrezice zajedno.Tako se postigne da grejac-kantal dobro legne i nema praznog hoda,odnosno da cijelom povrsinom dodiruje to ispod njega.Morao sam samo da izoliram onaj metalni sredisnji dio kako bi mrezica ne dodirivala.Udar u grlo je bio skoro nepodnosljiv kad se uzme u obzir da parim 24 mg nikotina i da tu jacinu jedva osjetim na standardnim clearomizerima i atomizerima.Pare ima i previse,a isto tako mislim da se nikotin vise osjeti jer posle 5-6 uzastopnih povlacenja udari u glavu.
PS: Koristio sam PG. ;)

Ovo sam zaboravio...dosad najbolji spric koji sam pronasao za zamjenu plasticne cjevcice,nijedna jedina kap nije procurila,nema potrebe od kondoma i gumenih rukavica...
Spric je od 2.5 ml,ide u komplet sa iglom i na njemu pise "icoplus" rukopisnim slovima.Dosad sam probao 6 razlicitih tipova od 2.0 ;_2.5 ;_3.0 ml i ovo je jedini koji se pokazao da je OK.I nikako nemojte odsjeci donji dio gde su prstohvati,to je najbitno.Malo jacim pritiskom i osjeti se kako fino legne u zlijeb a onda ako vam smeta ono sto strci...to mozete odrezat polako u krug s makazama.

Povratak na vrh 

[ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club