|
.
Sada je: 27 tra 2026 22:31. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 22:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 06 lip 2014 12:41 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
|
nasao ovog koji ima i adapter za volte, ali ne kuzim za sta bi koristio taj adapter za volte??
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 06 lip 2014 12:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Taj adaprer je glupost i ne obaziri se na to, nemreš na ohmetru mjerit volte vjeruj mi.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 06 lip 2014 12:59 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 06 lip 2014 16:33 |
|
|
|
ova zica 0.3 bude dobra za dual coil? mislim da cu si ja slagat dual coil sa sto manje otpora. koliko sam shvatio vise je pare, a potrebno je manje struje, tak da se to nekako namece kao idealni setup? vidio neki tutorial na yt, dual coil 0.6ohma.. pare ko u prici, samo amerikanac neki pa nisam skuzio za zicu bas..
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 06 lip 2014 16:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Gorički je napisao: ova zica 0.3 bude dobra za dual coil? mislim da cu si ja slagat dual coil sa sto manje otpora. koliko sam shvatio vise je pare, a potrebno je manje struje, tak da se to nekako namece kao idealni setup? vidio neki tutorial na yt, dual coil 0.6ohma.. pare ko u prici, samo amerikanac neki pa nisam skuzio za zicu bas.. Dual coil nije "manje struje" nego je zapravo više struje i veća količina energije povučena iz baterije! 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 06 lip 2014 16:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Gorički je napisao: ova zica 0.3 bude dobra za dual coil? mislim da cu si ja slagat dual coil sa sto manje otpora. koliko sam shvatio vise je pare, a potrebno je manje struje, tak da se to nekako namece kao idealni setup? vidio neki tutorial na yt, dual coil 0.6ohma.. pare ko u prici, samo amerikanac neki pa nisam skuzio za zicu bas.. daj ti malo prouči tematiku prije nego nastradaš, u najboljoj namjeri ti savjetujem
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 06 lip 2014 16:42 |
|
|
|
Radi microcoil 8 namotaja na 2mm boreru,amen!!
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 06 lip 2014 17:16 |
|
|
pogledao bas neki kao tutorial na yt-u.. sa dje jasnije sve  nisam mislio da dual coil vuce manje struje.. octio da vise kad su 2 grijaca, nego nesto je tip pricao o razlikama u debljini zice i tak i rekao da sto je manji otpor da je potrebno manje struje, a para je jaca.. mene je zanimao taj dio.. kako napravit grijac sa sto manje otpora, a kako kzim samo nase metricke mjere, nisam ga shvatio bas koja je to zica da bi dobio sto manji otpor.. jasno da kad se doda jos jedan grijac da ce vuc vise nego sad jednim... nisam bio jasan valjda 
|
|
 |
|
 |
|
Darian
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 06 lip 2014 17:46 |
|
|
Gorički je napisao: pogledao bas neki kao tutorial na yt-u.. sa dje jasnije sve  nisam mislio da dual coil vuce manje struje.. octio da vise kad su 2 grijaca, nego nesto je tip pricao o razlikama u debljini zice i tak i rekao da sto je manji otpor da je potrebno manje struje, a para je jaca.. mene je zanimao taj dio.. kako napravit grijac sa sto manje otpora, a kako kzim samo nase metricke mjere, nisam ga shvatio bas koja je to zica da bi dobio sto manji otpor.. jasno da kad se doda jos jedan grijac da ce vuc vise nego sad jednim... nisam bio jasan valjda  Nije ti baš ništa jasnije koliko ja vidim ... kako može bit manji otpor, manje struje. I nemoj molim te praviti grijače sa što manje otpora dok ne svladaš bar neke osnove. Pobogu čije to tutoriale gledaš na yt?
_________________ "Life. It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 06 lip 2014 17:52 |
|
|
tak tip kaze  ma sve neki krkani... moram si nac neki posten tutorial koji onak sazeto govori o svem.. ovi me udave, ni ne pratim nakon dve minute.. prvih 5 minuta ponovi sto puta sta ce danas objasnit.. jebote slinavi vucjak, de reci vise 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 22:31. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 22:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |