|
.
Sada je: 27 tra 2026 19:03. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 19:03. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 10 sij 2012 23:56 |
|
|
To je 510 navoj Majka....a na slici je e-joye edit:...na slici je kopija e-joye 510 sa jednog hrvatskog sajta koji prodaje i u BiH i u Makedoniji.... Kad sam pocinjao s parenjem kopija je kostala otprilike kao "Peugeot 206"...
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 11 sij 2012 22:41 |
|
|
|
Evo dobih i ja svoj Lava tube. Izgleda odlicno, science fiction. No imam problem. Stavim triple coil i voltazu na 5,5V i nista. Neka parica, ali nista posebno... Jel ima itko iskustva sa 3 coilovima?
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 11 sij 2012 23:03 |
|
|
Phil je napisao: Evo dobih i ja svoj Lava tube. Izgleda odlicno, science fiction. No imam problem. Stavim triple coil i voltazu na 5,5V i nista. Neka parica, ali nista posebno... Jel ima itko iskustva sa 3 coilovima? Pitaj Coneta,ja mislim da je tiple kao i dual 1,5 ohma a LT ispod 2 neće jer mu PCB čita kratki spoj,to je problem i sa Provari modom ,probaj snižavati napon...
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 12 sij 2012 00:09 |
|
|
Frenk je napisao: Phil je napisao: Evo dobih i ja svoj Lava tube. Izgleda odlicno, science fiction. No imam problem. Stavim triple coil i voltazu na 5,5V i nista. Neka parica, ali nista posebno... Jel ima itko iskustva sa 3 coilovima? Pitaj Coneta,ja mislim da je tiple kao i dual 1,5 ohma a LT ispod 2 neće jer mu PCB čita kratki spoj,to je problem i sa Provari modom ,probaj snižavati napon... Provari javlja error, a LT snizi napon tako da može raditi. Koju god ja voltažu stavim, triple coil radi totalno bezveze... Ali ovi njihovi atty rade odlično. Eto da i ja nekad atty koristim
|
|
 |
|
 |
|
Pampa1
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 31 sij 2012 23:18 |
|
Pridružen: 19 srp 2011 15:45 Postovi: 80 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
pošto sam friški u svemu ovome imam i jedno friško pitanje - na ovome http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1076_1079&products_id=7824lijepo piše da paše na ego-t bateriju (kod mene je 900mAh), jel` to znači da kupim eGo Mega Dual Coil Cartomizer, našarafim na bateriju i parim? ili trebam još nekaj dokupit?
_________________ "An eye for an eye makes the whole world blind." -- Mahatma Gandhi IPV mini, Nemesis, VAMO 5 (Medo pojačao na 20W) Kayfun Lite, Magma, Kayfun V5 mini
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 31 sij 2012 23:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Pampa1 je napisao: pošto sam friški u svemu ovome imam i jedno friško pitanje - na ovome http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1076_1079&products_id=7824lijepo piše da paše na ego-t bateriju (kod mene je 900mAh), jel` to znači da kupim eGo Mega Dual Coil Cartomizer, našarafim na bateriju i parim? ili trebam još nekaj dokupit? Tu moze biti problem: Resistance: 1.5±0.2ohm/2.0±0.2ohm Zavisno koju bateriju imas moguce je da ovaj mizer od 1.5 ohma nece moci pokrenuti. S ovim od 2 ohma najvjerojatnije nece biti problema.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
josip_prim
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 12 vel 2012 17:44 |
|
|
|
imam Dual Coil Cartomizer XL i stalno puca kad radi dali mi je usla tekucina u onu cijevcicu u sredini ili je to normalno? i kad sam ga produvo izaslo je malo tekucine boje kao rđa (malo tamnije)?
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 12 vel 2012 19:14 |
|
|
|
Smedja tekucina je talog od arome. Dobro je povremeno propuhati upravo zbog toga. A pucketaju vecinom cartomizeri. Nisam siguran, ali mislim da se pucketanje cuje zbog prisutnosti vode u tekucini. Nema nikakvih stetnih posljedica, osim pucketavog zvuka.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 12 vel 2012 19:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ja sam duboko uvjeren da pucketanje dolazi od viska liquida. Do pucketanja zbog vode moze doci samo kod auta.  E da, tamnija boja liquida upucuje na to da je prekuren. Prvo smanji kolicinu tekucine kod tankanja. A drugo promijeni tehniku parenja - nemoj drzati prekidac pritisnut ako ne uvlacis. Znaci: 1. Pocni uvlaciti 2. Pritisni prekidac 3. Pusti prekidac 4. Prekini uvlacenje Ovim izbjegavas da se vec ispareni liquid ponovno kondenzira unutar cartomizera. Jer osim sto nije zdrav mjenja aromu prema neugodnom (preprzenom).
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
josip_prim
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 12 vel 2012 19:47 |
|
|
Kinta je napisao: Ja sam duboko uvjeren da pucketanje dolazi od viska liquida. Do pucketanja zbog vode moze doci samo kod auta.  meni zbog auspuha(katalizator) auto pucketa a i kartomizer kolko vidim je sličan auspuhu 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 19:03. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 19:03. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |