|
.
Sada je: 28 tra 2026 01:12. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 01:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 29 svi 2011 19:06 |
|
|
CHROMEX je napisao: Reko sam ja sto puta,ziv bio ti nama jos 100 godina.Nema svako doblest da ovo kaze.Pogotovo ne neko ko treba da uzme pare od toga.Svaka cast i tebi i ostalima na ovaj forum,sve ste vi dobri ljudi. kaže Karo i naravno slažeAko će Frenk živjeti 100 god., njegova žena će prolupati, za ostale nije važno. Pare Frenk baš i ne zarađuje od e-ciga, živi od poštarine (to je penzija kad si poštar), a i onoga što mu žena da. Ostali i nisu baš tako lijepi (kinta, moja malenkost),dobri(tara,sanja), ali držimo se nekako. Ostatak posta će ići u pljuvanje po forumu.  Moja vumen je već prolupata naskroz,a ti tamo sa milosrdnicama,leći se a ne po laptopu,bolnice su za bolesne a ne surfere. Iskrene želje za makar tvojim ozdravljenjem,kad već ja nemam izlaza... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 29 svi 2011 21:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Moja vumen je već prolupata naskroz,a ti tamo sa milosrdnicama,leći se a ne po laptopu,bolnice su za bolesne a ne surfere. Iskrene želje za makar tvojim ozdravljenjem,kad već ja nemam izlaza...  Jebote kad se sjetim Frenka od samo prije ... godinu dana. Go Frenk Go 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 29 svi 2011 22:07 |
|
|
Kinta je napisao: Frenk je napisao: Moja vumen je već prolupata naskroz,a ti tamo sa milosrdnicama,leći se a ne po laptopu,bolnice su za bolesne a ne surfere. Iskrene želje za makar tvojim ozdravljenjem,kad već ja nemam izlaza...  Jebote kad se sjetim Frenka od samo prije ... godinu dana. Go Frenk Go  Da,kada sam pisao da bih naručio ali neznam što,a ti si mi poslao na pm da uzmem 5 kom.kon.za bat.,i 5kom.caromisera 808,a ja nisam znao ni šta je kon.,a pogotovo kart,a htio sam praviti mod,hehe,i napravio sam ga nakon ni mjesec dana,neke stvari se ne zaborave lako 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 30 svi 2011 06:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Evo,kao novak,ovim prvim postom pozdravljam sve E-ovce i molim dobrodošlicu.Ova jedna riječ u prethodnoj rečenici koju sam sad primijetio ispala je sasvim slučajno tako,uostalom,sad sam i ja dio svih vas /nas/.Protekla 3 dana uspio sam proći cijeli forum od A-Ž što ne znači da mi je od A-Ž sve jasno oko nove tehnike "dampfanja".U suprotnom se ne bih niti registrirao.O E cigareti sam slućajno prvi puta čuo neki dan.Sobzirom da se neumorno trujem već 4 desetljeća a uskoro ću ući u 7-o krajnje je vrijeme da nešto pokušam mada zapravo o tome nisam ozbiljnije razmišljao.Do sada,kada sam,čitajući vaše postove,došao do zaključka da sam oduševljen pojavom alternativnog,digitalnog načina eventualnog spasa ostatka zdravlja a i života uopće.Sobzirom da sam od malih nogu hoby elektroničar odmah sam odlučio tu stvar pokušati sam napraviti i ,evo,za 2 dana sam uspio,koristeći,naravno iskustva 2,3 člana foruma/znate na koga mislim/ sklepati,najbitniji,napajački dio moda sa nešto izmijenjenom konfiguracijom/o tome kada bude suknuo prvi dim-para.Međutim sada se pojavio problem što mi nedostaju 3 dijela a koja mi se ne isplate nabavljati iz Kine jer će,kako kažu, pita biti skuplja od pogače-zbog poštarine,pdv-a,carine itd.Stoga bih molio tko ima za prodati atomizer,refil i thread ili ako ima odbačenih,neispravnih e-cigareta da mi se javi,ne tražim besplatno,samo da uspijem dovršiti mod a onda ću detaljno elaborirati o čemu je riječ i mislim da će mnogima ideja biti vrlo zanimljiva,Hvala unaprijed na podršci,pozdrav našo prvi FRENK-ov postTKO JE ODGOVORIO ???Dobro dosao. Uvijek mi je drago kad dodje netko ko voli ceprkati po tehnici. Ne mora biti nuzno da ce posiljka iz Kine doci preskupo. Za tebe sam slozio jednu jeftinu opciju. 5 komada praznih cartomizera za KR808D-1 - 6,5$ Cartomizer se sastoji od atomizera i praznog refila, a za samo 0,5$ vise dobivas napunjene refile. 5 komada 901 konektora - 6$ Uz minimalnu izmjenu dovoda zraka prikljucuju se KR808D-1 cartomizeri. Shipping 3$. Znaci za samo 15,5$ imas 5 kompleta. Primamljivo? Naravno naš gazdaps, malo ulazak u intimu, ali i povijest, nadam se da se nitko neće naljutiti.  To je stvarno bilo davno, ali nismo imali pojma o svijetu e-cig, možda malo, ali jaaaako malo. Baš se lijepo prisjetiti tih davnih vremena. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 30 svi 2011 09:11 |
|
|
Definitivno mislim da se moras docepati neke mlade doktorice (ne dao Bog-doktora) jer si na dobrom putu da nam se vratis ....  . 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 30 svi 2011 09:36 |
|
|
Karo je napisao: Ovo smo poceli na chatu pa da napisem ovde.Radi se o tome da sam rasturio clearomizer i promenio otpor,od 2.6-2.8 Ohm na tacno 1.6 Ohm.Nisam u mogucnosti da stavim slike ali probacu da lepo objasnim.Clearomizeri su identicni kao na slici,cak su i kupljeni od "gotvapes.com".Ovo je novi model sa po jednim fiberom sa obe strane,nema onih masnjica,pa je nesto kao novo i idealno.Meni otpor od 2.6-2.8Ohm na eGo-T baterijom od 1000 Mah ne odgovara.Ovi clearovi su dobri za 3.7V i jace.eGo-T baterija radi na 3.3V.
E sad,uzmete clearomizer,izvadite cjevcicu i operete.Onda izvadite onu crnu malu plastiku koja se nalazi tacno ispod keramicke posude.Ta plastika nije neophodna pa ne mora da je pazite,nego samo povucite na dole pa je onda polako s necim odrezete.Kad nju skinete ostaju vam slobodne zice "+" i "-" za manipuliranje.Uzmete jednu pa drugu,samo nezno uhvatite i gurate na gore prema keramickoj posudi.Tad vam se oslobodi grejac sa lezista od keramike. Uzmete jednu stranu grejaca i odrezete tacno do pocetka zice i polako izvadite i odmotate fiber od kantala.Ja sam uzeo ovaj stari fiber,posto je nov,odrezao tacno na pola pa sad imam samo po jedan cm sa strane.Namotate ponovo kantal na fiber,ali ovaj put samo tri namotaja umjesto cetiri i polako sa pincetom pricvrstite na pocetku zice,onamo gde ste pre toga odsjekli.Sad vam ostane visak kantala koji odrezete i bacite.Samo se uverite da vam je kontakt dobar kako ne bi radili sve ovo iz pocetka.Kad je to gotovo,polako opet jednu pa drugu zicu uhvatite i povucete natrag kako bi grejac opet usao u lezaj keramicke posude.Vratite to u plasticnu cjevcicu ili spric ako vam je cjevcica popucana i uzivajte u vas novi LR (Low Resistance) clearomizer.
P.S. Ja ga koristim vec 2 dana non-stop i nije bilo nikakvih problema.Otpor koji pokaze multimetar je 1.6 Ohm. Home-made LR Clearomizer i dalje traje.Treci-cetvrti dan,a on pari ko nov.Samo,jos ne mogu doci do prave sprice za promjenu popucale cjevcice ali ima leka i za to. Dok vam je skroz nov vas clearomizer,uzmite malo lepljive trake i tanko odrezite,odprilike jedno 0.5 cm u sirinu i umotajte onaj dio gde puca plastika,tacno iznad konektora.Ja koristim onu siroku srebrnu traku koja je ojacana koncem jer se ona ne rasteze kad je upotrebite,Ako lepite obicnim selotejpom ili izolir-trakom to vam nece pomoci da vam clear ne popuca.Evo,jednog kome sam stavio traku jos na pocetku (to je bilo pre nedelju dana) sam tek juce odlepio da proverim i vidim da nije bilo pukotina.Probajte,isplati se.Ta traka je malo skuplja od ostalih ali vredi da vas zacuva od nervoze i frustracije. 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 30 svi 2011 16:02 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Traka se zove Duck Tape ili Duct Tape, a kod nas jos i Power Tape. Inace obavezna oprema u automobilu. Bolja od drota.  
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 30 svi 2011 16:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Savršena traka , zamišljena za vodoinstalatere, ja s njom lijepim  , a moja skvo sve ostalo, od kante za smeće pa nadalje....bila bi savršena i za nekom začepiti gubicu 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 30 svi 2011 20:13 |
|
|
Kinta je napisao: Traka se zove Duck Tape ili Duct Tape, a kod nas jos i Power Tape. Inace obavezna oprema u automobilu. Bolja od drota.   To je to....
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 30 svi 2011 22:31 |
|
|
Karo je napisao: Karo je napisao: Ovo smo poceli na chatu pa da napisem ovde.Radi se o tome da sam rasturio clearomizer i promenio otpor,od 2.6-2.8 Ohm na tacno 1.6 Ohm.Nisam u mogucnosti da stavim slike ali probacu da lepo objasnim.Clearomizeri su identicni kao na slici,cak su i kupljeni od "gotvapes.com".Ovo je novi model sa po jednim fiberom sa obe strane,nema onih masnjica,pa je nesto kao novo i idealno.Meni otpor od 2.6-2.8Ohm na eGo-T baterijom od 1000 Mah ne odgovara.Ovi clearovi su dobri za 3.7V i jace.eGo-T baterija radi na 3.3V.
E sad,uzmete clearomizer,izvadite cjevcicu i operete.Onda izvadite onu crnu malu plastiku koja se nalazi tacno ispod keramicke posude.Ta plastika nije neophodna pa ne mora da je pazite,nego samo povucite na dole pa je onda polako s necim odrezete.Kad nju skinete ostaju vam slobodne zice "+" i "-" za manipuliranje.Uzmete jednu pa drugu,samo nezno uhvatite i gurate na gore prema keramickoj posudi.Tad vam se oslobodi grejac sa lezista od keramike. Uzmete jednu stranu grejaca i odrezete tacno do pocetka zice i polako izvadite i odmotate fiber od kantala.Ja sam uzeo ovaj stari fiber,posto je nov,odrezao tacno na pola pa sad imam samo po jedan cm sa strane.Namotate ponovo kantal na fiber,ali ovaj put samo tri namotaja umjesto cetiri i polako sa pincetom pricvrstite na pocetku zice,onamo gde ste pre toga odsjekli.Sad vam ostane visak kantala koji odrezete i bacite.Samo se uverite da vam je kontakt dobar kako ne bi radili sve ovo iz pocetka.Kad je to gotovo,polako opet jednu pa drugu zicu uhvatite i povucete natrag kako bi grejac opet usao u lezaj keramicke posude.Vratite to u plasticnu cjevcicu ili spric ako vam je cjevcica popucana i uzivajte u vas novi LR (Low Resistance) clearomizer.
P.S. Ja ga koristim vec 2 dana non-stop i nije bilo nikakvih problema.Otpor koji pokaze multimetar je 1.6 Ohm. Home-made LR Clearomizer i dalje traje.Treci-cetvrti dan,a on pari ko nov.Samo,jos ne mogu doci do prave sprice za promjenu popucale cjevcice ali ima leka i za to. Dok vam je skroz nov vas clearomizer,uzmite malo lepljive trake i tanko odrezite,odprilike jedno 0.5 cm u sirinu i umotajte onaj dio gde puca plastika,tacno iznad konektora.Ja koristim onu siroku srebrnu traku koja je ojacana koncem jer se ona ne rasteze kad je upotrebite,Ako lepite obicnim selotejpom ili izolir-trakom to vam nece pomoci da vam clear ne popuca.Evo,jednog kome sam stavio traku jos na pocetku (to je bilo pre nedelju dana) sam tek juce odlepio da proverim i vidim da nije bilo pukotina.Probajte,isplati se.Ta traka je malo skuplja od ostalih ali vredi da vas zacuva od nervoze i frustracije.  Imam malčice zgodnije rješenje: nađe se kemijska koja ima unutarnji promjer kao vanjski promjer clearo-cjevčice pa se odsijeće 5-6mm /x2/ i takav komadić uz podršku cianoakrilatnog ljepila stavi-navuče-zalijepi na donji i gornji dio cjevčice i ...to je to,improvizirajmo,i sami smo improvizirani-da nije tako,živjeli bi vječno,jel tako Draž ? 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 01:12. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 01:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |