|
.
Sada je: 27 tra 2026 17:20. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 17:20. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 10 sij 2012 15:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: a mislim da je isto i za Leo jer je njegov navoj isti kao kod 510...
Jesi ti siguran u ovo? Leo bi trebao imati neki divlji navoj, najslicniji 801 navoju, ali opet drugaciji.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
josip_prim
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 10 sij 2012 15:45 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 10 sij 2012 15:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
josip_prim je napisao: To je bas to sto trebas.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
josip_prim
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 10 sij 2012 16:00 |
|
|
Kinta je napisao: josip_prim je napisao: To je bas to sto trebas. hvala!
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 10 sij 2012 18:56 |
|
|
josip_prim je napisao: Kinta je napisao: josip_prim je napisao: To je bas to sto trebas. hvala! To je navoj Leo na 510, ali jos uvijek neces moci zavrnuti Ego mega DC. Sad bi ti trebao jos 510 - ego adapter. I onda je "?" hoce li sve to raditi....
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 10 sij 2012 22:20 |
|
|
Phil je napisao: To je navoj Leo na 510, ali jos uvijek neces moci zavrnuti Ego mega DC. Sad bi ti trebao jos 510 - ego adapter. I onda je "?" hoce li sve to raditi.... Phil,daj molim te objasni,zasto nebi mogao koristenjem adaptera,zavidati gore Ego mega DC,vec bi morao koristiti jos jedan adapter.zar je ovaj prvi pre plitak/kratak da je potreba za drugim.
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 10 sij 2012 22:44 |
|
|
Majka je napisao: Phil je napisao: To je navoj Leo na 510, ali jos uvijek neces moci zavrnuti Ego mega DC. Sad bi ti trebao jos 510 - ego adapter. I onda je "?" hoce li sve to raditi.... Phil,daj molim te objasni,zasto nebi mogao koristenjem adaptera,zavidati gore Ego mega DC,vec bi morao koristiti jos jedan adapter.zar je ovaj prvi pre plitak/kratak da je potreba za drugim. Zato što je adapter LEO-510. Ako imaš LEO bateriju, sa ovim adapterom dobit ćeš mogučnost navrtanja 510 navoja. A 510 nije Ego. E onda bi trebao u taj adapter zašarafati 510-Ego adapter. I tek tada bi mogao (teoretski) zašarafati ego DC kart. Jer vjerojatno i sam znaš da ti navoji nisu svi jednaki iako im je ime jednako (Ego). I onda fali mikromilimetar pa nema kontakta itd... Ali ajde, jeftini su, pa i ako nevaljaju, nije šteta neka... Ma trebali bi kinezima u ime članova Vaper Cluba poslati šubler! 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 10 sij 2012 23:05 |
|
|
Kinta je napisao: josip_prim je napisao: To je bas to sto trebas. Tako je,moja greska....  prvo ide ovaj pa onaj drugi navoj...
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 10 sij 2012 23:28 |
|
|
Phil je napisao: Majka je napisao: Phil je napisao: To je navoj Leo na 510, ali jos uvijek neces moci zavrnuti Ego mega DC. Sad bi ti trebao jos 510 - ego adapter. I onda je "?" hoce li sve to raditi.... Phil,daj molim te objasni,zasto nebi mogao koristenjem adaptera,zavidati gore Ego mega DC,vec bi morao koristiti jos jedan adapter.zar je ovaj prvi pre plitak/kratak da je potreba za drugim. Zato što je adapter LEO-510. Ako imaš LEO bateriju, sa ovim adapterom dobit ćeš mogučnost navrtanja 510 navoja. A 510 nije Ego. E onda bi trebao u taj adapter zašarafati 510-Ego adapter. I tek tada bi mogao (teoretski) zašarafati ego DC kart. Jer vjerojatno i sam znaš da ti navoji nisu svi jednaki iako im je ime jednako (Ego). I onda fali mikromilimetar pa nema kontakta itd... Ali ajde, jeftini su, pa i ako nevaljaju, nije šteta neka... Ma trebali bi kinezima u ime članova Vaper Cluba poslati šubler!  Uglavnom,probat pa vidit,a ako ne ide trazi dalje,predlazem da se napravi akcija prikupljanja sredstava za kupnju pomicnih mjerila, pa da saljemo dolje,znas li mozda koja je duzina samog adaptera leo-510? PS reci mi molim te koji je naziv navoja na ovoj bateriji 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil.... Postano: 10 sij 2012 23:50 |
|
|
|
Nemam sada adapter uza se, pa ako ti odokativna metoda što govori, negdje je oko 12mm, tako kad ga ušarafiš u LEO, viri ti 1-2 mm izvan baterije. To na slici mi izgleda kao 510 navoj, ali ne mora značiti, može bez problema biti i neki drugi navoj.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 17:20. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 17:20. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |