|
.
Sada je: 27 tra 2026 23:34. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 23:34. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 08 tra 2011 21:27 |
|
|
D@DO je napisao: Shaka Zuluf je napisao: D@do, odakle si ti poručio tvoje Clearomatizere? Moji su iz iVapoura, nekako mi deluje da je silikonski čepić takav da ako ga ne nabijem do kraja ima sva tečnost da mi iscuri napolje. To mi je jedina zamerka posle skraćivanja fibera, stvarno dobro pari ali svako malo moram pljuc, pljuc  I moji su isto iz iVapoura! Do sada niti jedan nije krepao, a već ih koristim 2 mjeseca. Ustvari jedan više nije u upotrebi jer je počeo curiti dole na spoju, razlohala se cjevčica. Slobodno ti ostavi čepić na pola. Neće ništa curiti. Ja tako radim od početka i nijedan nije procurio. Jedino ih, dok su puni, ne smijem ostavljati vodoravno jer se grijač previše natopi liquidom i onda mi treba par udisaja loših dok ga vratim u normalu. Tijelo možeš zamijeniti sa špricom za inkcije od 2ml i onda si riješio zauvijek... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 28 svi 2011 19:40 |
|
|
|
Ovo smo poceli na chatu pa da napisem ovde.Radi se o tome da sam rasturio clearomizer i promenio otpor,od 2.6-2.8 Ohm na tacno 1.6 Ohm.Nisam u mogucnosti da stavim slike ali probacu da lepo objasnim.Clearomizeri su identicni kao na slici,cak su i kupljeni od "gotvapes.com".Ovo je novi model sa po jednim fiberom sa obe strane,nema onih masnjica,pa je nesto kao novo i idealno.Meni otpor od 2.6-2.8Ohm na eGo-T baterijom od 1000 Mah ne odgovara.Ovi clearovi su dobri za 3.7V i jace.eGo-T baterija radi na 3.3V.
E sad,uzmete clearomizer,izvadite cjevcicu i operete.Onda izvadite onu crnu malu plastiku koja se nalazi tacno ispod keramicke posude.Ta plastika nije neophodna pa ne mora da je pazite,nego samo povucite na dole pa je onda polako s necim odrezete.Kad nju skinete ostaju vam slobodne zice "+" i "-" za manipuliranje.Uzmete jednu pa drugu,samo nezno uhvatite i gurate na gore prema keramickoj posudi.Tad vam se oslobodi grejac sa lezista od keramike. Uzmete jednu stranu grejaca i odrezete tacno do pocetka zice i polako izvadite i odmotate fiber od kantala.Ja sam uzeo ovaj stari fiber,posto je nov,odrezao tacno na pola pa sad imam samo po jedan cm sa strane.Namotate ponovo kantal na fiber,ali ovaj put samo tri namotaja umjesto cetiri i polako sa pincetom pricvrstite na pocetku zice,onamo gde ste pre toga odsjekli.Sad vam ostane visak kantala koji odrezete i bacite.Samo se uverite da vam je kontakt dobar kako ne bi radili sve ovo iz pocetka.Kad je to gotovo,polako opet jednu pa drugu zicu uhvatite i povucete natrag kako bi grejac opet usao u lezaj keramicke posude.Vratite to u plasticnu cjevcicu ili spric ako vam je cjevcica popucana i uzivajte u vas novi LR (Low Resistance) clearomizer.
P.S. Ja ga koristim vec 2 dana non-stop i nije bilo nikakvih problema.Otpor koji pokaze multimetar je 1.6 Ohm.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 28 svi 2011 19:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Samo mi reci kako je kantal spojen na + ili - pol. Neka ˝pametna˝ lako rastavljiva veza?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 28 svi 2011 20:05 |
|
|
Kinta je napisao: :plus:
Samo mi reci kako je kantal spojen na + ili - pol. Neka ˝pametna˝ lako rastavljiva veza? Iskreno,ja vidim samo male tacke od kalaja.Ne znam dali je to zbog toga da bi se dobila ona mala "glavica" od kalaja kako bi se kantal s necim ucvrstio na to mesto.Ali ja nisam lemio,mislim da se kantal ne lemi,neznam,samo sam s pincetom namotao dva kruga oko te male "glavice" kalaja koja stoji na zici i malo jacim pritiskom tako ostavio.Malo je pipavo ali ne toliko da se ne uradi zbog uzitka.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 28 svi 2011 20:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Iskreno,ja vidim samo male tacke od kalaja.Ne znam dali je to zbog toga da bi se dobila ona mala "glavica" od kalaja kako bi se kantal s necim ucvrstio na to mesto.Ali ja nisam lemio,mislim da se kantal ne lemi,neznam,samo sam s pincetom namotao dva kruga oko te male "glavice" kalaja koja stoji na zici i malo jacim pritiskom tako ostavio.Malo je pipavo ali ne toliko da se ne uradi zbog uzitka. Jap kantal se ne lemi, osim onog koji ima bakra u sebi. Ali taj nije previse zdrav za upotrebu u pusilicama. Fino si se snasao.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 28 svi 2011 20:11 |
|
|
Kinta, za ovakve stvari moras otvorit opciju davanja pluseva. 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 28 svi 2011 20:26 |
|
|
Lis je napisao: Kinta, za ovakve stvari moras otvorit opciju davanja pluseva.  Hvala ti Lis,evo plusice za tebe i Kintu 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 28 svi 2011 23:50 |
|
|
Karo je napisao: Lis je napisao: Kinta, za ovakve stvari moras otvorit opciju davanja pluseva.  Hvala ti Lis,evo plusice za tebe i Kintu  Neću te hvaliti da se ne ukvariš ali ću ti reći da nema potreba da uzimaš od mene AF , napraviš ga sam jer iz ovoga sa clearo si to dokazao,sve detalje ću ti objasniti i udri,sa druge strane,cijena AF-a je takva da se ne isplati pimplati,kad već ja pimplam... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 29 svi 2011 00:41 |
|
|
Frenk je napisao: Karo je napisao: Lis je napisao: Kinta, za ovakve stvari moras otvorit opciju davanja pluseva.  Hvala ti Lis,evo plusice za tebe i Kintu  Neću te hvaliti da se ne ukvariš ali ću ti reći da nema potreba da uzimaš od mene AF , napraviš ga sam jer iz ovoga sa clearo si to dokazao,sve detalje ću ti objasniti i udri,sa druge strane,cijena AF-a je takva da se ne isplati pimplati,kad već ja pimplam...  @Frenk Reko sam ja sto puta,ziv bio ti nama jos 100 godina.Nema svako doblest da ovo kaze.Pogotovo ne neko ko treba da uzme pare od toga.Svaka cast i tebi i ostalima na ovaj forum,sve ste vi dobri ljudi.
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 29 svi 2011 07:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Reko sam ja sto puta,ziv bio ti nama jos 100 godina.Nema svako doblest da ovo kaze.Pogotovo ne neko ko treba da uzme pare od toga.Svaka cast i tebi i ostalima na ovaj forum,sve ste vi dobri ljudi. kaže Karo i naravno slažeAko će Frenk živjeti 100 god., njegova žena će prolupati, za ostale nije važno. Pare Frenk baš i ne zarađuje od e-ciga, živi od poštarine (to je penzija kad si poštar), a i onoga što mu žena da. Ostali i nisu baš tako lijepi (kinta, moja malenkost),dobri(tara,sanja), ali držimo se nekako. Ostatak posta će ići u pljuvanje po forumu. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 23:34. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 23:34. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |