Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 117 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: kanger protank
 Post Postano: 08 svi 2013 10:30 

Evo i mene....prvo....meni ovo izgleda ko neka skulptura, ili nešto tako, toliko mi je lip za vidit da mi je bilo žaj otvarat ga i punit, moraću nabavit još jedan samo da mi stoji za ukras :D Aj, zajebanciju na stranu, koga je zanimalo već je vidija i izgled i sve od ovoga čuda, izvrsno je napravljen, metal-staklo, solidan, točan, nema propuštanja nikakvoga i pri zavidavanju i odvidavanju se vidi da je to čvrsto i solidno....lagano se otvara, ima dosta mista za ulivanje i manipulaciju, taman kako triba da tekućina ne pobigne nigdi... Ja sam ga montira na ego twisticu od 1000 mah pa to sad za vidit izgleda ...neznan, kćer mi vidila i kaže, vidi ovo ti je ka vukovarski vodotoranj :rotfl: (to su valjda još dojmovi s ekskurzije :D ) Je, skroz neobično, ali meni nije uopće ružno, dapače nekako je šik :rotfl:
Kako su mi sinovi električne struke sinoć smo mu mirili otpor i instrumenti kažu 2,4 ;)
Ergo...sve montirano, prinosimo ga njušci.... :hihi:
Je, dodir je ladan, šta mi sad kad je zatoplilo paše, ali kad bude zima straj bi me bilo vani ga dudlit da mi ne ostane zalipljen za njušku :D dakle, jest hladan osjećaj, al mi ne smeta, dapače sad mi godi :plus:
Potežem prvi dim...(unutra je sinišin desert ship 12 mg, eto nek se i to zna ;) ) i sad mi je tek oduševljenje !!!! Auuuuu.....para !!!! Ko u kotlovnici....okus !!!! Sve !!!! A zvuk tek !!!! Ko smetnje na radio vezi :rotfl: Nema ovdi brate muke za povlačenje ko prije, samo ide i pucketa :hihi: Jadan ti san ja, počeću trošit gorivo čini mi se više nego ruski zaporožac.... :naje:
Eto moji prvi dojmovi, iskreni i pošteni !
Sad evo mali edit, sad shvaćam zašto ono kažu treba početnički, pa nešto....da mi je ovo neko da odma, ne bi mi sad bilo ovakvo oduševljenje....treba uvik počet od početka.... :lol:
I ne može u ferariju nikad uživat neko ko nije fiću vozija !!! Amen :la:
Evo još malo :lol: meni super (kako san manijak pa ne mogu stat povlačit) šta ni nakon 10 20 dimova nije ni vruće nit mi se minja okus....na twistu je napon mrvicu ispod 4.....

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 svi 2013 22:27 

Ma eto...idu pomalo 2 miseca na pari, došao je Vamo, igram se pomalo, a sad, zašto ovdi ovo pišem....nakon biansi imista (sad stoji za neki backup, za neznan ni ja šta, ža mi ga prodat, čekan da neko blizak počme parit pa ga možda poklonim) probao sam i ce 5 pa onu vivi od 2 ml koja mi je na twistu i dobra mi je za kad sam na poslu....kad sam montirao protank na vamota to je to!!! to je sad meni totalni pogodak i užitak sa desertom unutra od SM. I večeras nalijem onu vivi novu od 3,5 ml koja dođe u onom vamo kompletu i zavidam na mod....otpor 3,7 :roll: :shock: nema ni p od pare do 5 V .... :x a kad dođe ubi me majko....ošla u smeće odma, srićom uspijem prelit juhu u protank, i sad opet uživan ka i dosad....nalij i vozi :plus: okusa, pare, svega, gušt....imao sam i neke još mixeve u njemu za probu, čak se i IW vanilija u njemu može parit....meni idealan, odlučija sam naručit još jednoga prvom prilikom.... :plus:
Da ovi klokani znaju kolko ga hvalin poslali bi mi jednoga ljudski, mukte :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 svi 2013 01:18 

Slazem se s Diablo starjesinom. Ovo je ono sto sam htio od pocetka. Vamo + ProTank = Win.
Okusa i pare ko u prici. Ovo je prvi puta da ima i pare i okusa vise od analogne.

Ja cu isto uzeti jos jedan prvom prilikom, zajedno s fiberom i nekoliko grijaca.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 svi 2013 12:43 

Eto ga Marlowe....potpis...ako sam od prvog dana htio nešto da guštam i da mi zamijeni osjećaj cigarete, eto sad sam se našao....to je to...za sad , idemo dalje :plus: :rotfl: ali samo ako neko da probat, ne kupujen više nakon ovoga ništa, jer žena mi ima oružje :rotfl: :shake:
Jedino me još oni đava od gazde svrbi :kuc: al o tom potom :hihi:
E, da, još mi je super kod njega šta ima sve na svim baterijama koje iman, i na ovima od imista i na twistici, na vamotu da ne spominjen :plus:
A punica mi sinoć došla i pita koji ovo lipi kolači mirišu :rotfl:
Siniša :plus: :plus: :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 svi 2013 19:41 

Deckardcain je napisao:
Eto ga Marlowe....potpis...ako sam od prvog dana htio nešto da guštam i da mi zamijeni osjećaj cigarete, eto sad sam se našao....to je to...za sad , idemo dalje :plus: :rotfl: ali samo ako neko da probat, ne kupujen više nakon ovoga ništa, jer žena mi ima oružje :rotfl: :shake:
Jedino me još oni đava od gazde svrbi :kuc: al o tom potom :hihi:
E, da, još mi je super kod njega šta ima sve na svim baterijama koje iman, i na ovima od imista i na twistici, na vamotu da ne spominjen :plus:
A punica mi sinoć došla i pita koji ovo lipi kolači mirišu :rotfl:
Siniša :plus: :plus: :plus:

Samo pazite da vam ne padne sto se meni danas desilo. Nije poklo staklo ali je otkinulo donji navoj. Mesa ima jedno desetu i pol.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2013 11:24 

Zale se vise ljudi na otpadanje tog donjeg navoja,bilo je na stranim grupama na FB-u...i pad nije bio razlog

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2013 14:33 

Sve je moguće, aj nemojte mi sad utiravat straj u kosti, ja svog držim na svilenome jastuku :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2013 18:40 

Deckardcain je napisao:
Sve je moguće, aj nemojte mi sad utiravat straj u kosti, ja svog držim na svilenome jastuku :rotfl:

Pa kak onda paris :alikako: :?:

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2013 18:41 

Deckardcain je napisao:

Ma daj, si ikada vidio navoj koji je jednostavno pao sam od sebe? Naravno da ce oslabjeti i pasti ako se na pazi kaj se radi, sto je isitina za sve, pogotovo za ovo jer je to jedini dio koji mozes maknuti na ProTank-u i jedini dio koji drzi cijelu konstrukciju, i to na dvije strane. Znaci drzati ga u dzepu ili naslonjenog na nesto sto bi vrsilo pritisak na navoj bi oslabilo taj navoj.
Tko bi to rekao... :tose:

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2013 20:27 

Marllow je napisao:
Deckardcain je napisao:

Ma daj, si ikada vidio navoj koji je jednostavno pao sam od sebe? Naravno da ce oslabjeti i pasti ako se na pazi kaj se radi, sto je isitina za sve, pogotovo za ovo jer je to jedini dio koji mozes maknuti na ProTank-u i jedini dio koji drzi cijelu konstrukciju, i to na dvije strane. Znaci drzati ga u dzepu ili naslonjenog na nesto sto bi vrsilo pritisak na navoj bi oslabilo taj navoj.
Tko bi to rekao... :tose:

Slažem se u potpunosti, i mislim da nekorištenje onog ukrasnog kona puno doprinosi mogucem oštecenju navoja. sa njim pro tank cijelom površinom se oslanja na kon. A poprilicno je i težak pro tank, ima zacuđujuce debelo staklo, znam iz iskustva jer moja bolja polovica upravo razbila svoj pred nekih sat vremena :) pad na plocice je navoj preživio ali staklo nije :)

Povratak na vrh 

[ 117 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club