Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 115 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kanger EVOD MT BCC
 Post Postano: 04 tra 2013 00:40 

Velika potrošnja tekućine?

Evo i ja ga koristim neko vrijeme. Radi korektno, no primjetih jednu stvar: tekućina mi nestaje jaaaako brzo. Inace ovo ne bih spominjao, ali ovdje sam baš primjetio da ga svako malo punim. Pa sam išao mjeriti zapreminu i ona štima (1,5ml). Ali ja to sprašim u roku 3 sata. Je da ga malteretiram stalno, ali ucinilo mi se da je malo too-much... S obzirom da ne pratim potrošnju liquida ovo su samo impresije, ali sad ću obratiti pažnju.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 tra 2013 08:44 

Istina je da trosi malo vise tekucine, ali me ne smeta. Zato radi odlicno!

Sent from my Xperia using Tapatalk 2

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”

― Albert Einstein

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 tra 2013 11:07 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Hm, 100 ljudi 100 mišljenja... Sa CC iliti t2 sam bio jako zadovoljan pa sam poslije morao probati i t3 pa i mt bcc i evod ...probao i to je to - estetski malo osvježenje onaj metalni tank s dobrim zagasitim bojama i s prozorčićem ali meni je po svemu gori od dokazanog CC - ne znam koliko više troši ali baš mi nije praktičan - niti se dobro vidi količina tekućine u njemu, kapacitet manji, aroma gora, pri svakom dopunjavanju par kapi mi iscuri krz drip tip a malo prečesto procuruje i grglja tako da po pitanju Kangara kod mene vrijedi...fali mt drž se cc

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 tra 2013 13:08 

Evo već neko vrijeme koristim navedenu igračkicu i baš je super, radi sve 5. Mislim da će biti još bolje u ljeto zbog hladnije pare. Možda malo brže potrošim tank kao što je spomenuto, no mislim da to baš i nije do evoda, nego do moje količine parenja!! :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 tra 2013 14:39 
Moderator

Ja sam ljubitelj malo toplije pare ali sam na Kangerovom eVodu pronašao slijedeće riješenje:

Otvori se glava grijača i izbaci postojeći dodatni fiber koji ide preko grijača. Pažljivo se pregleda grijač i ako trerba premota ili pažljivo razmjeste postojeći namoti kantala.
Preko postojećeg grijača stavi se novi (kvalitetni) fiber, negdje 1 mm ili malo više, koliko dodati treba eksperimentirati. Složi se glava grijača i onda dolazi najvažnija stvar :
Treba odrezati višak dodanog fibera ali što je "neurednije" moguće da rez ne bude ravan nego doslovno da se iskida fiber da svaka nit bude različite dužine najbolje tupim škaricama ili tupom grickalicom/noktaricom.
Pažljivo se očisti cijeli središni dimnjak i doljnji dio cleara. Obavezno se začepi jedna rupica na ego suknjici i poslije svega toga se može uživati u moru tople pare na 8-11 W na vamo-u.

Bitno je pogoditi koliko "natrpati" fibera na grijač da dolazi dovoljno tekućine da se može pariti na jačim snagama da se dobije topla i "mastna" para.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 tra 2013 15:01 

Ja razmotam fiber od 2mm na manje trakice i stavim na grijac 3 trakice, fino sve zatvorim odcvikam visak i sve radi savrseno! Pare u oblacima i aroma je odlicna, i sta je najvaznije nema curenja!

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”

― Albert Einstein

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 03:23 

Stigao jučer, postavio ga na SMOKov Telescope sa 510-ego konektorom. Nakon nekog vremena počeo curit ko mutav, pa mi se natopio well na modu i baterija se krenula zagrijavat ko luda, pretpostvljam da je došlo do kratkog spoja.
Očistio mod i konektor, rastavio EVOD, oprao i očistio ga iznutra, rebuildo coil i natrpao puno više wicka i pokušao opet, ista stvar. Stardust na modu uredno radi, ali sa EVODom i dalje vruća baterija kad stisnem taster.

Isprobao EVOD na egici, lampica na tasteru gori konstantno. Otpustio sam navoj malo i uredno radi, ali je onda preklimav. Probao sam i sa 510-ego konektorom na egici, koji ionako nije potreban da radi, sa njim pak lampica na tasteru treperi. Gdje je točno problem, jel možda plus pol pošto vidim da nije podesiv? Ne usudim ga se koristit na modu dok ne krene parit kak spada na egici.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 03:52 

Negdje je u kratkom spoju ocito,il baca...meni na vamu i twistici radio ko singerica,da probas rasturiti napravit nanovo grijac? Pogledaj poblize oko plus pola da ne viri zica,pa je sfrkaj malo,to se meni dogadjalo kad sam radio grijace a nisam mogo odrezat dobro visak zice

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 04:24 

Ne vjerujem da baca kratki spoj oko kanthala, jako sam pazi da kraj sa minus pola (vanjski zid grijača) ne završi u kontaktu sa plus polom, mislim da je problem negdje na plus polu na donjoj strani grijača jer taster na egici javlja probleme ako ga zašerafim do kraja, a kada nije zašerafljen do kraja, radi ali je prelabav i pleše na egici.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 04:25 

Zapravo, sad sam skonto što je problem, ipak si u pravu donekle jer ako ga zašerafim do kraja, vjerovatno minus pol izbije kroz plastičnu gumicu na grijaču i radi kratki, iako je takav došao i tvornički postavljen.

Edit: problem riješen, u pitanju je bilo ovo što sam napisao, skratio sam kanthal na minus polu za 2-3 milimetra i sad sve štima.

Edit2: Ispravak, radi na egici sa i bez 510-ego konektora (čisto radi testiranja konektora), ali se na modu baterija i dalje zagrijava u kombinaciji sa EVOD-om.

Povratak na vrh 

[ 115 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club