Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 98 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja?
 Post Postano: 05 lip 2014 22:05 

:mravak: *ebavam malo imam viška vremena :D :nem:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 22:16 

ko pita ne skita :D to je moj moto u zivotu :D

pa di bi ja u 2 dana pohvatao sve ovo da sam zujao po netu.. ma.. doslovno do prije par dana nisam ni razmisljao o mehanickim modovima ni rba ni nicem... mislim da sam, jasno uz veliku pomoc cijenjenih forumasa koji imaju pivu ak se nadu u pagu :D dosta dobro sve to pohvatao i odabrao dobar i mod i atty, a i sad ove recimo manje stvarcice...

kad znas znas, kad ne znas, pitas pa znas :D to ti je moj google. najbolje mi je kad mi susjed sve zna :D hahahahahaa ej sujed jel znas mozda :DDD

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 22:23 

Gorički je napisao:
ko pita ne skita :D to je moj moto u zivotu :D

pa di bi ja u 2 dana pohvatao sve ovo da sam zujao po netu.. ma.. doslovno do prije par dana nisam ni razmisljao o mehanickim modovima ni rba ni nicem... mislim da sam, jasno uz veliku pomoc cijenjenih forumasa koji imaju pivu ak se nadu u pagu :D dosta dobro sve to pohvatao i odabrao dobar i mod i atty, a i sad ove recimo manje stvarcice...

kad znas znas, kad ne znas, pitas pa znas :D to ti je moj google. najbolje mi je kad mi susjed sve zna :D hahahahahaa ej sujed jel znas mozda :DDD

pa svi smo zujali po netu, pregledali pola jutuba i neznam kaj... ak imas takvo stajaliste onda nama trosis vrijeme i nagomilavamo forum sa bespotrebnim temama koje vec postoje... kad znas znas, kad neznas, u danasnje vrijeme, koristis internet i trazis, ovo sve sto si pitao je valjda tu napisano jos prije 2 godine ak ne i prije, sam treba nac. ako je u pitanju nekaj novo kaj je izaslo a neznas o tom nis(makar sumnjam posto imamo allmighty jutub) onda ok, al raspravljat to tome kaj je kanthal i ribbon, dakle osnovne stvari bez kojih nemres parit :con: .... drugo je pitat di kupit kaj i di je provjereno... jos samo fali u ovoj temi da neko pita kak na vamu otpor provjerit i di je fire button...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 05 lip 2014 22:45 

E,da ja nesh pitam;
Ja imam SVD,al me bash zanima kak na VAMU provjeriti otpor i di mu se nalazi fire button?

P.S.Bez ljutnje,eto doshlo mi do provale...

Sent from my C6603 using Tapatalk

Smok xPro m65,kayfun v.4,Lemo,Lemo2,GP Paps

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 22:52 

pa vidis koliko ja cijenim tu forumase da pored cijelog ovog internet i jutubova ja bas vas izaberem da vas pitam :D es ti boga.. uostalom ja sam samo htio narucit nemesisa, ali nagovorili su me da uzmem i kaju, a to je onda jasno i aktiviralo cijelu lavinu pitanja :D zar otic od ljudi koji ti govore da uzmes nes da bi istrazivao tam kod nekog mongoloidnog nijemca kaj on misli?? ma.. ne valja to.. na kraju ljudi nece ni pricat medusobno.. sve na googlu ima :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 22:55 

Gorički je napisao:
pa vidis koliko ja cijenim tu forumase da pored cijelog ovog internet i jutubova ja bas vas izaberem da vas pitam :D es ti boga.. uostalom ja sam samo htio narucit nemesisa, ali nagovorili su me da uzmem i kaju, a to je onda jasno i aktiviralo cijelu lavinu pitanja :D zar otic od ljudi koji ti govore da uzmes nes da bi istrazivao tam kod nekog mongoloidnog nijemca kaj on misli?? ma.. ne valja to.. na kraju ljudi nece ni pricat medusobno.. sve na googlu ima :D

ne kuzis problematiku. to sto ti drugi govore da kupis nesto neznaci apsolutno nista. za sve modove i attyje tu i na netu imas recenzije. nekom pase nemesis, nekom ne, nekom pase kaja nekom ne.
evo ja ti velim da kupis moju alfu i imas stalno ulaganja, bus kupio?? nagovaram te kak kazes....

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 05 lip 2014 22:58 

themith23 je napisao:
E,da ja nesh pitam;
Ja imam SVD,al me bash zanima kak na VAMU provjeriti otpor i di mu se nalazi fire button?

Ma evo za sve koje pati ovo pitanje :lol: :lol:

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Re:
 Post Postano: 05 lip 2014 23:00 

Darian je napisao:
themith23 je napisao:
E,da ja nesh pitam;

Ma evo za sve koje pati ovo pitanje :lol: :lol:

slika

:yes: :klanja:

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 05 lip 2014 23:09 

Gorički,ja sam se samo malo nashalio.Nemoj se ljutiti,ja podrzavam ovakvu komunikaciju,mada isto radi brzeg pronalazenja odgovora koristim i google,youtube etc...
Ali mi je kako kazem ipak draze kad pitam domache ljudeke...
Nekad nemrem neshto naci na forumu iako sam siguran da sam to negdje prochitao...
Bilo bi dobro da se ne ljute odmah na chovjeka,ako je postavio neko pitanje koje vech postoji negdje na forumu.Ako netko zna,poshalje mu link na temu i nek se tema koju je taj postavio jednostavno nakon 24 h obrishe.A kom se neda odgovarat ignorirash i gotovo.

Smok xPro m65,kayfun v.4,Lemo,Lemo2,GP Paps

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 23:12 

znam ja kaj ti govoris.. pogledao sam ja hrpu tih rivjua na yt i na raznim stranicama.. sve to stoji... ali kad trazis razlicite informacije i to hrpu njih, osobito di sta kupit i tako to, pametnije pitat nekog iz iste sredine i tak nego zujat po netu..

ajde sad kanthal i tak.. mogao sam googlat. priznajem. ali dosta tog i nije sam tak za naci na netu. moze se ali vjeruj mi da bi to trajalo puno duze nego da pitam tu nekog tko recimo ima nemesisa i ima tu istu kaju...

Povratak na vrh 

[ 98 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club