Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: Punjač iz amerike
 Post Postano: 24 srp 2013 06:56 

Dobar je dobar, al kaj da sad radim kad je Xtar punjač mog života, vidio sam to !! Koji njegov model, nećemo štedit, nek bude neš kaj će trajat, kolko može!! - po meni XP1 pa nema veze kaj je za jednu, punit će ju ,na brzake?!(nisam siguran da puni baterije od 3.0V?-cr123a, a kad malo bolje razmislim ako nemože 2* 18350 ne odgovara jer to nema smisla da je punim jednu po jednu)

Baterije

Mislim da sam sveo sve na

AW IMR 3,7 V 700 mah , Xtar IMR 18350 3,7V 850 mAh ili Efest IMR 18350 800 mAh(Stvarno nisam pametan al vuće me AW makar ima najmanje mAh)

dok za komb 6V bi uzeo XTAR CR123A 1400mAh Li battery - nisam našao ništa bolje u toj dimenziji.

E sad bi bilo dobro ako mi možete nabacit linkove odkud da ja to sve naručim da ne bi bilo stare baterije , čekanje mjesecima....

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Punjač iz amerike
 Post Postano: 24 srp 2013 09:42 
Administrator

Ivobbb je napisao:
Dobar je dobar, al kaj da sad radim kad je Xtar punjač mog života, vidio sam to !! Koji njegov model, nećemo štedit, nek bude neš kaj će trajat, kolko može!! - po meni XP1 pa nema veze kaj je za jednu, punit će ju ,na brzake?!(nisam siguran da puni baterije od 3.0V?-cr123a, a kad malo bolje razmislim ako nemože 2* 18350 ne odgovara jer to nema smisla da je punim jednu po jednu)

Baterije

Mislim da sam sveo sve na

AW IMR 3,7 V 700 mah , Xtar IMR 18350 3,7V 850 mAh ili Efest IMR 18350 800 mAh(Stvarno nisam pametan al vuće me AW makar ima najmanje mAh)

dok za komb 6V bi uzeo XTAR CR123A 1400mAh Li battery - nisam našao ništa bolje u toj dimenziji.

E sad bi bilo dobro ako mi možete nabacit linkove odkud da ja to sve naručim da ne bi bilo stare baterije , čekanje mjesecima....

:) Kad potrosis ove atomizere koje imas sigurno ih vise neces kupovati nego ces se okrenuti nekim od recimo cca. 2 ohma.
Zato ti velim da prvo izaberes atomizere jer napon od 6V vise neces koristiti. A sigurno ni 7,4V.

Povratak na vrh 

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club