Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer
 Post Postano: 14 ožu 2011 13:51 

Lis je napisao:
http://www.gotvapes.com/index.php?main_ ... cts_id=328
Pise da je za 510 ali je pljunuti RN. I po obliku i po dimenzijama. Jedino je duzi.

Ovi tankovi mi se sviđaju :plus: mislim da je dobra kombinacija sa nekim dobrim attyjem 510

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2011 01:25 

Meni C-E2 510 XL Clearomizer nije loš. Istina je da je para topla, ali sam to uvelike riješio sa mouthpeace-om kojeg sam kupio pride(stakleni materijal).

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2011 01:43 

Moze se i odrezat dio refila od rn4075 i malo stisnut rupice za sporiji protok zraka. Cijeli dojam je malo bolji i para sa tim refilom nije vise toliko topla.
Ali nije to -to. :conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 tra 2011 21:09 

Ja sam sa ovim Clearomatizerima i više nego zadovoljan, trebalo im je dan-dva rada i jedno pranje da se pokažu u punoj snazi, ali od tada ih ne menjam, svaki dan ih parim.

Interesuje me da li se neko poput mene igrao sa skraćivanjem onih kanapa koji vuku tečnost do atty-a? Skratio sam ih na nekih 1 cm sa svake strane i postigao sam da mnogo brže vuku tečnost, nema više zagorelog ukusa na pola tanka a ni neophodne pauze između 2 dima. Bukvalno posle 2-3 sekunde vuku isto, dovoljno je samo okrenuti Clearomatizer naopako i može se odmah povući... Ali, primetio sam da kada malo stoje položeni tečnost se probije do atty-a i uđe u onu metalnu cevčicu što vodi do otvora za vazduh, pa kada povučem uđe i u usta... Da li je neko probao sa dužim kanapima? Da ne rasturam još jedan u potrazi za idealnom dužinom koja bi zadovoljila i brzinu natapanja atty-a, a i sprečila prelivanje tečnosti...

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 tra 2011 22:13 

Shaka Zuluf je napisao:
Ja sam sa ovim Clearomatizerima i više nego zadovoljan, trebalo im je dan-dva rada i jedno pranje da se pokažu u punoj snazi, ali od tada ih ne menjam, svaki dan ih parim.

Interesuje me da li se neko poput mene igrao sa skraćivanjem onih kanapa koji vuku tečnost do atty-a? Skratio sam ih na nekih 1 cm sa svake strane i postigao sam da mnogo brže vuku tečnost, nema više zagorelog ukusa na pola tanka a ni neophodne pauze između 2 dima. Bukvalno posle 2-3 sekunde vuku isto, dovoljno je samo okrenuti Clearomatizer naopako i može se odmah povući... Ali, primetio sam da kada malo stoje položeni tečnost se probije do atty-a i uđe u onu metalnu cevčicu što vodi do otvora za vazduh, pa kada povučem uđe i u usta... Da li je neko probao sa dužim kanapima? Da ne rasturam još jedan u potrazi za idealnom dužinom koja bi zadovoljila i brzinu natapanja atty-a, a i sprečila prelivanje tečnosti...

Dabi stavio duži fiber treba postojeći izvaditi,kako to misliš izvesti,ja sam neuk za te akrobacije... :old:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 tra 2011 22:54 

Ne bih da satvim duži fiber, ovi će da rade ovakvi kakvi su dok ne crknu, nego pitam za sledeće frizure, koliko da seckam :bli:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 tra 2011 23:21 

Shaka Zuluf je napisao:
Ne bih da satvim duži fiber, ovi će da rade ovakvi kakvi su dok ne crknu, nego pitam za sledeće frizure, koliko da seckam :bli:

Ostavi 1cm sa svake strane,a odrezano čuvaj za A2 , danas-sutra :kam:

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2011 00:24 
Moderator

Ma jok.. samo ti njih prereži na sredini da dobiješ krajeve. Nemoj ništa kratiti. I onaj silikonski ćepić prozirni nemoj navući do kraja.. samo do pola. Bilo bi dobro da prije montaže tog ćepića malo podigneš krajeve vlakna prema grijacu. Iglom ili tankom pincetom. Pitaj CHROMEX-a i taru kak moji rade.. ko parnjace!

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2011 00:33 

D@do, odakle si ti poručio tvoje Clearomatizere? Moji su iz iVapoura, nekako mi deluje da je silikonski čepić takav da ako ga ne nabijem do kraja ima sva tečnost da mi iscuri napolje. To mi je jedina zamerka posle skraćivanja fibera, stvarno dobro pari ali svako malo moram pljuc, pljuc :mrgreen:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2011 01:06 
Moderator

Shaka Zuluf je napisao:
D@do, odakle si ti poručio tvoje Clearomatizere? Moji su iz iVapoura, nekako mi deluje da je silikonski čepić takav da ako ga ne nabijem do kraja ima sva tečnost da mi iscuri napolje. To mi je jedina zamerka posle skraćivanja fibera, stvarno dobro pari ali svako malo moram pljuc, pljuc :mrgreen:

I moji su isto iz iVapoura! Do sada niti jedan nije krepao, a već ih koristim 2 mjeseca. Ustvari jedan više nije u upotrebi jer je počeo curiti dole na spoju, razlohala se cjevčica.
Slobodno ti ostavi čepić na pola. Neće ništa curiti. Ja tako radim od početka i nijedan nije procurio. Jedino ih, dok su puni, ne smijem ostavljati vodoravno jer se grijač previše natopi liquidom i onda mi treba par udisaja loših dok ga vratim u normalu.

Povratak na vrh 

[ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club