Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 107 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Mesh,Fiber,Kanthal-link
 Post Postano: 22 sij 2013 12:34 

koliko sam ja shvatio s stranice http://www.e-liquid.cn/. oni su microcig samo sta prodaju na male kolicine. ja sam dva puta narucivao od njih, malo duze sam cekao posiljke 40-50 dana. sve je uredno doslo i zadovoljan sam s proizvodima. jeftino i dobro.

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2013 12:48 

macchiato je napisao:
koliko sam ja shvatio s stranice http://www.e-liquid.cn/. oni su microcig samo sta prodaju na male kolicine. ja sam dva puta narucivao od njih, malo duze sam cekao posiljke 40-50 dana. sve je uredno doslo i zadovoljan sam s proizvodima. jeftino i dobro.

A vidi...u biti Microcig -(drze vise domena razlicitih imena) i (njihov vlasnik) su jedna nekulturna,nevaspitana stoka pa u 75% slucajeva ljudi popizde dok naruce od njih ili dok pokusavaju da reklamiraju neku stvar koja se pokvarila...cisto da imas na umu sa kim imas posla,ako je moguce-onda zaobidji direktan kontakt i posao sa njima...

:pivo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2013 16:13 
Administrator

Karo je napisao:
To je stvarno dobar fiber,Microcig-ov...isti onaj koji prodaje HC

Koristim ga duzeg vremena i zasad je jedan od najboljih,i oko izdrzljivosti toplote i sto se tice upijanja...

Bas ih usporedjujem.
HC-ov je malo tanji i malo manje sjajniji. Sad jebi ga moze razlicita sharza biti.
:conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2013 18:07 

E...ma dobro,mozda i nije taj

Znam da HC uzima puno njihovih proizvoda pa sam zato i reko da je bas taj fiber,a mozda i imaju vise vrsta... :conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2013 01:44 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
malo sam se zabacio na pretraživanje mesha, s kojim još nisam imao posla ali uskoro ću...
Početna preporuka što da uopće tražim je Karina: "Treba ti mesh #400 (ili #325,za jaci TH)
Dijametar celicne niti: 25 Microna ili 0.025mm"
Pa na tragu toga sam došao do nekih novih informacija - (prve važnije van ovog foruma pa reko da podijelim s vama tj prokomentirate ako već imate kakvih spoznaja)
Za početak sam se iznenadio da uopće postoji i "finiji" mesh tj #500 iste tj 0,025 debljine...
http://www.themeshcompany.com/acatalog/ ... -mesh.html cijene slične kao na Karinoj "žičanoj stranici" - mrvu niže ali izbor ovih super finih veći... samo što je sad bolje #325, #400, #500???
a puno priče na tu temu sam našao ovdje http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... -mesh.html tu glavnu riječ vodi stariji gospodin - doktor fizike koji to sve testira i nisam sve pročitao ali ukratko rezime: #500 bitno bolji i to stegnuta rolica što jače i bez rupe u sredini - oni se tamo naguravaju tko će duži komad smotati (što čvršće) pa tako ovisno od fi rupe kuda guraju troše cca 50, 60, 70 pa sve do 100 mm (2- 3,5mm rupa tj gotova rolica) a žicu isto namatju deblju po puno (7,8,9) namotaja jer kažu, bolje je a testove oksidacije (cijeli mesh još razmotan , ili cijela već smotana rolica ili samo onaj dio gdje ide zavojnica) nisam dočekao do cca 50 str od 200. Volio bih da pročitate samo 1. str - tu je bit...
Pa što vaše iskustvo kaže na tu temu
Nakon toga sam naručio 4 x A5 tj to je veće od A5 (15 x 25 cm) (2 takva lista su cca 20% veće površine nego 1 x A4 a cijena je ta 2 kom cca 15% niža od 1 x A4 ???
Još je dobro što za svaki naručeni list šalju 1 gratis a još je do 31. siječnja 15% popust
Dostava oko 5,5 funti
Na tom forumu mnogi naručuju odavde ( pa sam i saznao da uredno šalju te gratis listove ali ne iste takve nego kako komu (što imaju ostataka) tj mnogi dobiju samo #325 ili #200 ... a što s njima???

Zadnja izmjena: Forrest; 28 sij 2013 11:36; ukupno mijenjano 2 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2013 10:24 

Ne zamaraj se previse stim,to je utvrdjeno gradivo...samo kupuj :)

Uzmi #400 i #325...nemoj #500,to je pregusta mrezica,vick-anje bi postalo jadno nakon kraceg vremena.Zbog toga je i TH jaci na #325,jer taj mesh povuce vise,kanthal dobije vecu kolicinu tekucine...

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2013 11:41 

Hm, tamo kaže suprotno tj ako se oslonimo samo na kapilarnost (što i tražimo) a ovo da rijeđa mrežica dovodi više - vrijedi samo u slučaju preokretanja atomizera tj gravitacijskog djelovanja...(Vidi samo 1. stranicu ...pokus...)
No dobro, morat ću osobno probati pa vidjeti...

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2013 12:27 

Forrest je napisao:
Hm, tamo kaže suprotno tj ako se oslonimo samo na kapilarnost (što i tražimo) a ovo da rijeđa mrežica dovodi više - vrijedi samo u slučaju preokretanja atomizera tj gravitacijskog djelovanja...(Vidi samo 1. stranicu ...pokus...)
No dobro, morat ću osobno probati pa vidjeti...

hmmm....aj ovako,

rijeđa mrežica donosi vece kapljice tekucine do niti grijaca...kad se kanthal ugrije onda izgori vecu kolicinu tekucine

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2013 13:04 

da, donosi veće kapljice ali u manjem broju uz to su i teže a "stepenice" su im "višlje" pa se sporije penju...Kaže da je razlika velika dapače da sada priželjkuje #600...
mada ja o svemu tome još nemam nikakva iskustva - samo prenosim tuđe...pa neću više...

Nego, zanima me i 1) kolike su dimenzije mrežice koju rolaš - (tamo kaže opet što više to bolje) i 2) broj namotaja žice - grijača (oni opet po puno ...) kao i 3) oksidacija - cijela mr. prije rolanja, cijela mrežica kada je već srolana (dobiju samo vanjski slojevi) ili na srolanoj samo dio gdje je žica...
lijep pozdrav!

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2013 13:24 
Administrator

Mislim da kad se narucuje mrezica treba uzeti vise razlicitih. Nemamo svi isti liquid pa ni atomizere, pa i rezultati ce biti razliciti.
Mesh od 500 mi se cini pregust i vjerujem da bi nakon nekog vremena izostala kapilarnost jer bi se zapunio. Vremenski zavisno od kolicine i vrste liquida.
Rolica mesha treba biti dobro zarolana da ima sto veci aktivni presjek. Rupa u sredini ne vodi liquid pa je aktivna povrsina manja.
Vec duze vrijeme namjeravam ubaciti incofoam umjesto mrezice, ali nikako da dodje na red.
:shake:

Povratak na vrh 

[ 107 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club