|
.
Sada je: 26 tra 2026 14:05. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 14:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 08 sij 2015 11:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Pa uzmi Efest purple 18350 na mtm-u...jeftinije su i sasvim su u redu. Ili naruci sa Banggooda i cekaj 2 mjeseca. Ili probaj koristiti magiju...u narodu se to zove, pazi sad....Google.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 08 sij 2015 11:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
s Banggooda se ne čeka 2 mj i ne plaši ljude FekO, meni su evo jučer stigle, uz sve praznične gužve za oko 3 tjedna.naručene 16.12.2014 tamo se stvarno zna naći baterija na dobrim sniženjima
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 08 sij 2015 11:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ma to je bio samo moj komentar na njegovo da je na bangu jeftinije. No shit Sherlock. Covjek mu da savjet, to ne znaci da mora kupiti na mtm-u. To je kao da ja pitam za RBA, neko mi stavi link od Parilice, a ja pocnem cviliti da je na FT-u puno jeftinije...uostalom, nek proba na Bangu naruciti origigi AW...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 08 sij 2015 11:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
to je sada drugi par rukava, dali su , a vjerojatno nisu AW na Banggood originalne. za Panasonic bi ćak možda rekao da jesu jer su iste kao što sam uzeo kod švaba
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 08 sij 2015 12:25 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
fek0 je napisao: Ma to je bio samo moj komentar na njegovo da je na bangu jeftinije. No shit Sherlock. Covjek mu da savjet, to ne znaci da mora kupiti na mtm-u. To je kao da ja pitam za RBA, neko mi stavi link od Parilice, a ja pocnem cviliti da je na FT-u puno jeftinije...uostalom, nek proba na Bangu naruciti origigi AW... Imas li ti neki problem, na skoro svaki moj post dobijem neki prepametni odgovor. Otkaci me se ili jednostavno se pravi da me ne vidis
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 08 sij 2015 15:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Napisi nesto pametno, pa ces dobiti i pametan odgovor...ovako samo hranis moju opsesiju.
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 08 sij 2015 15:22 |
|
|
|
Ovo samo dokazuje da je glupost jedina konstanta na svijetu. Nisam nista pametno rekao nego postavio pitanje, cak dva. Vjerovatno cu postaviti jos puno pitanja jer me interesira puno toga, a ti se nastavi javljati. Živ bio.....
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 08 sij 2015 16:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Max_ZG je napisao: to je sada drugi par rukava, dali su , a vjerojatno nisu AW na Banggood originalne. za Panasonic bi ćak možda rekao da jesu jer su iste kao što sam uzeo kod švaba Kad sam narucio panasonic s BG dobio sam original. Istina da je to bio prije godinu i pol. U stvari samo jednu kopiju panasonica sam vidio i to s kapacitetom od 3200mh koje panasonic uopce ne proizvodi. Ali ne znaci da kopija nema.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 08 sij 2015 17:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 08 sij 2015 17:28 |
|
|
Max ZG, sta misliš jesu li OK ove trustfire 18530 s pufkalice,cijena mi se svidja? http://puffkalica.hr/shop/baterije/trustfire-18350-1200-mah-tf18350/
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 14:05. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 14:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |