| Autor |
Poruka |
|
BINDANDER
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 27 kol 2014 19:13 |
|
|
Načita sam se o baterijama tu po forumu al nigdi nisam našao koja je razlika efestice 18350 crvene i ljubičaste. Vidio sam samo na jednom testiranju na nekoj njemačkoj stranici da je crvena sa bradavicom  dosta lošija (ima oznaku V1) dok je ona bez bradve OK. Možda ih je potrefila neka loša, nije bitno. Uglavnom vidim da je ista cijena ljubičaste i crvene pa bi rađe uzeo onu koja je bolja za mehanički mod.
|
|
 |
|
 |
|
BINDANDER
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 27 kol 2014 19:20 |
|
|
|
Hvala majko. Skužija sam da ljubičasta ima manje mAh. Uz ljubičastu navode i ovo 10 A max, a uz crvenu ne navode pa kontam jel ova crvena slabija u tom i da li je to nešto bitno kod mehaničkog moda, a mislim da sam skužija da je. Pa čisto pitam da li ima tko da pomogne u nedoumici.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 27 kol 2014 19:23 |
|
|
BINDANDER je napisao: Hvala majko. Skužija sam da ljubičasta ima manje mAh. Uz ljubičastu navode i ovo 10 A max, a uz crvenu ne navode pa kontam jel ova crvena slabija u tom i da li je to nešto bitno kod mehaničkog moda, a mislim da sam skužija da je. Pa čisto pitam da li ima tko da pomogne u nedoumici. Oba dvije su kakica, i trebati ce ti bar 5 komada da izguras dan, a ova moze podnijeti 10A tek kad a prolupas
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 27 kol 2014 19:27 |
|
|
|
Crvene imas sa oznakama v 1 i v2...razlika izmedju v1 i v2 je da jedna ima bradavicu a druga ne,dakle jedino fizicka razlika...nista drugo,800mah kapaciteta
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 27 kol 2014 19:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
nominalno ljubičaste podnesu veće struje, ali male baterije mehanika brzo potroši malo prouči struje, otpore, tablice snage, a onda se baci na mehaniku, dotle ti preporučam da si nabaviš neki elektronski mod i uživaš bez puno brige. kod baterija je bitan i onaj C. a sad ti malo proući za domaću zadaču šta je to. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
BINDANDER
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 27 kol 2014 19:30 |
|
|
|
Potrošim trenutno 2 crvene efest 18350) dnevno na Nemesisu i Kayfunu lite. A neman lovice za sve najbolje, najkvalitetnije tipa AW i origigi modovi (žena, dica, kriza, ovo ono). Tako da samo između te dvi biram. A ovo V1 i V2 sam skužija pa sam napisa da su možda naletili na neku lošu.
|
|
 |
|
 |
|
BINDANDER
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 27 kol 2014 19:32 |
|
|
Max_ZG je napisao: nominalno ljubičaste podnesu veće struje, ali male baterije mehanika brzo potroši malo prouči struje, otpore, tablice snage, a onda se baci na mehaniku, dotle ti preporučam da si nabaviš neki elektronski mod i uživaš bez puno brige. kod baterija je bitan i onaj C. a sad ti malo proući za domaću zadaču šta je to.  Proučija bi to ja rado, al neman vrimena za ništa. Dok sam ovo pisa mala mi se popišala po podu jer je odvikavamo od pelena. Ode čistit.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Postano: 27 kol 2014 19:35 |
|
|
|
Da ne kompliciramo dalje, sasvim ti je svejedno koju uzmes ukoliko imas normalan otpor na atiju, za sve ispod 1.2 uzimaj drugu, tj. ljubicastu,iako, niti kod nje nemas nikakve garancije
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 27 kol 2014 19:51 |
|
|
BINDANDER je napisao: Potrošim trenutno 2 crvene efest 18350) dnevno na Nemesisu i Kayfunu lite. A neman lovice za sve najbolje, najkvalitetnije tipa AW i origigi modovi (žena, dica, kriza, ovo ono). Tako da samo između te dvi biram. A ovo V1 i V2 sam skužija pa sam napisa da su možda naletili na neku lošu. Uzmi si 18500,cii mi se da efest dodu nekih 45,dok su Andrew Wong nekih 75,nije neka razlika u velicini moda, ubiti je, ali nista strasno i neizdrzivo.imas ih i kod nas na e cigareti.
|
|
 |
|
 |
|
BINDANDER
|
Naslov: Re: Baterije Postano: 27 kol 2014 20:58 |
|
|
Max_ZG je napisao: pročitaj specifikaciju jednih i drugih i sve će ti biti jasno https://www.akkuteile.de/lithium-ionen- ... 650/efest/A i a testiranja su diskutabilna. Na forumu sam našao par stranica sa testiranjima pa na svakoj ne ispada ist o. Znam da cu efestice V1 iV2 oznaka za sa bradavicom i bez pa je na jednoj od tih stranica ispalo da je V1 nenormalno lošija od V2 a obe 18350. Pa sam pitao za mišljenje u vezi crvene i ljubičaste ako netko ovdje zna iz prakse.
|
|
 |
|
 |