| Autor |
Poruka |
|
manilu
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 14:20 |
|
Pridružen: 19 kol 2013 16:17 Postovi: 242 Lokacija: vodnjan, Istra
|
najbolje odrezati vatu fiber 1mm prije dna kanala, neki čak natope sa tekućinom vatu ili fiber pa je onda stave na mjesto, ja koristim 2x2mm ecowool i 5 namotaja 0,22 a1 dobijem oko 1,8 ohma radi odlično, probao sam sa pamučnom špagom ali nikako nisam mogao dobiti da mi dovoljno natapa grijač i stalno je zagorijevalo ovako ja slažem http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... ethod.html
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 14:24 |
|
|
Samo nježno, nemoj da bude misli kaja da ja nemam vate  i moralo bi bit ok.
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 14:24 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
manilu je napisao: neki čak natope sa tekućinom vatu ili fiber pa je onda stave na mjesto To je dosta bitno, a uvijek zaboravim spomenuti - natopim vatu liquidom i sa pincetom je lijepo namjestim na grijač prije šerafljenja dimnjaka.
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 14:25 |
|
|
matija je napisao: manilu je napisao: neki čak natope sa tekućinom vatu ili fiber pa je onda stave na mjesto To je dosta bitno, a uvijek zaboravim spomenuti - natopim vatu liquidom i sa pincetom je lijepo namjestim na grijač prije šerafljenja dimnjaka. To pod obavezno napravim
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Čajfun Lite slabu uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 14:46 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
Natopim i ja obavezno vatu na početku. Evo sad je ok. Puno hvala svima
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kajfun Lite slabo uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 09 sij 2014 21:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Tobeco Kaja klon:  Problem je u kanalićima: Okomiti kanali, preplitki su i kad još u njih uđe navoj onog cilindra koji ide oko grijača zaštopa ga previše Vodorani kanali nisu izbušeni do kraja i ne ulaze dovoljno u okomiti kanal tako da je tu jedna stepenica koja spriječava protok tekućine.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Kajfun Lite slabo uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 10 sij 2014 20:23 |
|
|
Samo za usporedbu da se vidi razlika u dubini kanalića za dovod likvida. Lijevo Russian 91%, desno Tobeco Kayfun Lite. 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kajfun Lite slabo uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 10 sij 2014 20:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
brnistra je napisao: Samo za usporedbu da se vidi razlika u dubini kanalića za dovod likvida. Lijevo Russian 91%, desno Tobeco Kayfun Lite.   e ovo je ono što se traži slika na kojoj se sve jasno vidi
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Kajfun Lite slabo uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 10 sij 2014 20:39 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Lako za te kanaliće. Ja sam mislio da je nešto što se ne da srediti. Ovo je pljuga.
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Kajfun Lite slabo uzima tekućinu - prosvjetlite me Postano: 10 sij 2014 20:48 |
|
|
|
@spavle
Ovako sa komorom se najbolje vidi kolika je razlika. Napomena da su okomiti kanalići još plići s tim što oni još imaju proći kroz navoje tako da nema tog setupa koji to može popravit. Kada se navida komora zatvori i ono malo prostora što ima. Izbrusio sam samo te okomite, ove vodoravne nisam dirao dok nisam provjerio da li je u redu. Sad radi ko urica tako da ih neću ni dirati.
|
|
 |
|
 |