|
.
Sada je: 29 tra 2026 11:58. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 11:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 27 ruj 2011 16:38 |
|
|
Evo Majka,da pogledas gotov proizvod od te iste baterije.Ovo je Frenkova majstorija. ..btw,Frenk je mod-majstor i clan foruma viewtopic.php?f=20&t=107 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 27 ruj 2011 16:49 |
|
|
Karo je napisao: Evo Majka,da pogledas gotov proizvod od te iste baterije.Ovo je Frenkova majstorija. ..btw,Frenk je mod-majstor i clan foruma http://vaperclub.org/viewtopic.php?f=20&t=107  Nisi mi trebao ovo postat,sad me prosla volja raditi bilo sto a usput i kuciste(lampa)je ista nemogu vjerovati,zar je to moguce,ostao sam bez teksta. Blago meniiiiiiiiiii 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 27 ruj 2011 16:50 |
|
|
Majka je napisao: Karo je napisao: Evo Majka,da pogledas gotov proizvod od te iste baterije.Ovo je Frenkova majstorija. ..btw,Frenk je mod-majstor i clan foruma http://vaperclub.org/viewtopic.php?f=20&t=107  Nisi mi trebao ovo postat,sad me prosla volja raditi bilo sto a usput i kuciste(lampa)je ista nemogu vjerovati,zar je to moguce,ostao sam bez teksta. Blago meniiiiiiiiiii  Sad me stvarno sram!!!
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 27 ruj 2011 16:55 |
|
|
Ne kontam,zasto sram? Pa ja sam ovo stavio da pogledas kako bi te jos vise motivisao.....Frenk radi baterijske modove a po meni,ovo je jedan od najlepsih.Zato sam stavio link,da vidis kako lepo izgleda i sto mozes ocekivati.... Daj ne zezaj,samo napred !!! 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 27 ruj 2011 17:08 |
|
|
Karo je napisao: Ne kontam,zasto sram? Pa ja sam ovo stavio da pogledas kako bi te jos vise motivisao.....Frenk radi baterijske modove a po meni,ovo je jedan od najlepsih.Zato sam stavio link,da vidis kako lepo izgleda i sto mozes ocekivati.... Daj ne zezaj,samo napred !!!  pogledao video na ubitou odlucio napraviti mod(prvi pokusaj ili promasaj svejedno)otisao u china shop i jedinu frickin baterijsku lampu (metalnu)koju su imali kupio,sretan ko mala beba,rastavio i krenuo u izradu.........trazio savjete gdje i kako.......i onda mi ti postas mod od mod majstora,istu takvu lampu kao gotov proizvod i to na prodaju..........pa vjeruj mi da mi dode da se istusiram,napravim frizuru,obrijem,naparfumisem i ubijem! Vjeruj Mi!!!
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 27 ruj 2011 17:50 |
|
|
|
Ako nisam ja,onda bi ti naisao na post kad-tad tako da to nema nikakve veze.Ima ton modova od istih baterija po forumima,ali od ove (ko tvoja),mislim da je Frenk napravio samo jedan.
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 27 ruj 2011 20:01 |
|
|
Karo je napisao: Ako nisam ja,onda bi ti naisao na post kad-tad tako da to nema nikakve veze.Ima ton modova od istih baterija po forumima,ali od ove (ko tvoja),mislim da je Frenk napravio samo jedan. Imas pravo,svejedno sam poslao upit za kupnju njegovoga moda JBG bilo jace od mene
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 27 ruj 2011 20:48 |
|
|
Majka je napisao: Karo je napisao: Ako nisam ja,onda bi ti naisao na post kad-tad tako da to nema nikakve veze.Ima ton modova od istih baterija po forumima,ali od ove (ko tvoja),mislim da je Frenk napravio samo jedan. Imas pravo,svejedno sam poslao upit za kupnju njegovoga moda JBG bilo jace od mene Evo da se i ja očitujem...od te vrste modova napravio sam svega 2 kom. i to slučajno jer je žena negdje kupila ta 2 kućišta,inaće kućišta nabavljam izvana.Ništa se nemoj jediti,to su početničke muke a ako ih jednom počneš raditi od raznoraznih tijela onda češ tek vidjeti što je tlaka,čestit mod od prazne cijevi sa dobrim performansama je dosta zahtjevno složiti,treba dosta tehničkog znanja,kreativnosti,mašte,a i specijalnog alata...ne da te sad obeshrabrujem,dapaće,samo naprijed,kad ti prvi proradi,dobit češ elan,nove ideje,pa češ ga nadograditi,pa drugi,pa treći,pa...iskreno,meni ih je puna kapa ali radim i dalje,možda jer nemam pametnijeg posla...u vezi pojedinih detalja - tu sam 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 28 ruj 2011 00:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
he he Majka pa zar ti je tako lako ubiti volju? Baci malo oko na reklamu: Muskarac smije sve osim odustati. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Gdje kupiti/naruciti dijelove za izradu moda Postano: 28 ruj 2011 07:12 |
|
|
Kinta je napisao: he he Majka pa zar ti je tako lako ubiti volju? Baci malo oko na reklamu: Muskarac smije sve osim odustati.  Nisam izgubio volju a niti odustao,pokusat cu ga napraviti pa sto bude bude, nadam se da cu/cete vidjet krajnji rezultat kada bude gotov.Ali da sam ostao izneneden to jesam,pa kolika je mogucnost da se takvo sto desi.Nego kinta sto cemo sa rakijom
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 11:58. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 11:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |