Ajde da i ja kažem nešto u ovoj temi...
Prvo sam narucio i dobio
CE2 Giantomizer (v2) 3,7ml - 2.4-2.7 Ω

Lijepo izgleda, stane puno u njega i radi na principu CE2 clearomizera što znaci da ima fiber koji dovodi tekucinu do grijaca koji je smješten gore.
Isprobao i bio zadovoljan okusom i parom, kao i time da se može kontrolirati koliko tekucine još ima u njemu.
Međutim nakon tri dana korištenja je poceo curiti liguid iz njega i to poprilicno. Kasnije sam saznao da se mnogi žale upravo na tu njegovu boljku.
Slijedeća narudžba i stigao mi
Dual Coil Cartomizer XL 1,6ml - 1.5 Ω

Ova stvar radi vrhunski samo pod uvjetom da se na njega stavi neki od Driptip-ova.
Naime.. dosta se zagrije i ne može se kao takav koristiti kontinuirano. Zato sam ja na njega stavljao alu Driptip-ove ili refile od 901 i sa tim radi super.
Prvo punjenje i nije baš nešto narocito, ali vec nakon drugog punjenja proradi jako dobro.
Te cartomizere sam cak kuhao u dva navrata u vrucoj vodi nakon što mi se pokvario njihov okus. Poslije kuhanja i sušenja su radili isto kao i novi.
Koristio sam ih na 3,7V, kao i na 5V i na obje voltaže su se pokazali dobri.
Nakon dva mjeseca nonstop korištenja završilo je 5 komada u smecu jer sam bio mišljenja da su stvarno odradili (pa čak i više) svoj dio posla.
Zatim stiže via CHROMEX novi
Triple Coil Cartomizer XL 1,6ml - 1.6 Ω

Radi istovjetno kao i Dual Coil Cartomizer samo s napomenom da na 3,7V i nije baš nešto.
Tj. za moj ukus nekako slabo. No zato se na 5V pokazuje u punom sjaju i to je napon na kojem ga treba koristiti.
Isto radio dovoljno dugo da opravda svoje karakteristike i nakon toga završio u smecu.
Njega nisam kuhao jer sam zaboravio, ali imam još jednoga na kojem cu isprobati taj postupak.
Nakon toga dolaz mi
ECHO Cartomizer 2,3ml - 2.4-2.7 Ω

Lijepo izgleda, može se lagano rastaviti kako bi ga se očistilo i dobro radi kad radi.
Eh sad.. zašto to kad radi?! Zato jer prvi kojeg sam otvorio nije radio dobro. Niti odmah, niti nakon čišćenja.
Drugi kojeg sam otvorio radi super, ali samo na 3,7V. Probao sam i na 5V.. no na toj voltaži ne radi dobro jer se odmah osjeti spaljeni okus.
Treci kojeg sam otvorio radi li-la i sve se nadam da će proraditi punom snagom nakon određenog vremena jer za sad ga nisam baš nešto koristio, osim za probu.
Velika prednost ovih cartomizera je to što se mogu lagano rastaviti, očistiti i ponovo sastaviti.
Danas zvoni poštar i stiže paket u kojem je
Mega Dual Coil Cartomizer 4-5ml - 1.5 Ω

Lijepo izgledaju i stvarno stane u njih do 5ml tekucine. Natankao jednoga i montirao na DME.
Za početak proba na 3,7V i odmah oduševljenje. Radi perfektno i mislim da ga nema potrebe koristiti na 5V, osim možda kasnije kad će mu malo pasti karakteristike.
Mislim da bi ovaj cartomizer mogao zadovoljiti potrebe za cijelodnevno korištenje.
No o tome ću nakon par dana korištenja i kad vidim kako će se ponašati s vremenom.
Eto.. toliko za sada..