| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 11 ožu 2011 16:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cahura je napisao: http://www.ecigfair.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=3 jel se isplati na ovo trosit novce? baterija bi mi trajala celi dan sto je cist solidno... jer sam lud s ovim modom nisam posteno zapario od kad sam ga slozio  A gle, u svakom slucaju radi se o dobrom proizvodu koji je na mnogim trzistima pomeo konkurenciju. Dali bi tebi odgovarao sto se tice karakteristika, to je pitanje. Kapacitet baterije od 1050 mAh je solidan, ali za moje parenje bi bio 1800 mAh minimum. Inace kvaliteta parenja rapidno pada.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 11 ožu 2011 16:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Evo, prije pola sata su mi stigli clearomizeri i moram priznat da bas nisam impresioniran. Neznam koliko stari RN4075 koji je bio odmakan u coli, slucajno zagrijan na crveno, kuhan, mi daje vise pare i bolju aromu od ovog clearomizera. I primjecujem da je dosta bitna gustoca tekucine. A to je problem za mene jer koristim 80-90 % VG-a Sa tim.... mizerima je i stigao refil za koji sam siguran da bi Kinta bio jako zainteresiran. Refil je veci od klasicnog RN refila i napravljen je na principu federa s tim da sa strane ima prozirnu plastiku na kroz koju se moze vidjet koliko ima tekucine unutra. I moze se rotirat. Nesto kao 801 refil. Ali ta rotacija sluzi za regulaciju kolicine zraka kod uvlacenja. Za sad mi je puno zanimliviji taj refil od clearomizera.  eekk da to nije ipak rijec o giantomizeru? U svakom slucaju zabave nece nedostajati sutra. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 11 ožu 2011 16:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Kaj da skuham ZARU u velikom loncu???
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 11 ožu 2011 17:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Lis je napisao: Evo, prije pola sata su mi stigli clearomizeri i moram priznat da bas nisam impresioniran.
Ak ti ne valjaju bum ja otkupil ili mjenjal!
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 11 ožu 2011 17:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Naravno da nebuš, sutra ih mora sim dopeljat na probu, a onda bumo vidli.Daj oladi breeee 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 11 ožu 2011 18:02 |
|
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 11 ožu 2011 18:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Je ono prvo stvarno izgleda ko RN, a navoj je 510???
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 11 ožu 2011 19:01 |
|
|
CHROMEX je napisao: Je ono prvo stvarno izgleda ko RN, a navoj je 510??? Da
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 13 ožu 2011 10:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Eto, nakon probe i moje misljenje o clearomizeru.
Kolicina pare je nesto sasvim prosjecno i nicim se ne istice iz mase. Aroma se moze naci samo u tragovima. Visoka temperatura pare sprecava neko posteno uvlacenje, a pitanje je koliko je ta temperatura bezopasna za ljudsko zdravlja bas kao i na ostalim proizvodima s koncima, mrezicama i kantalima.
Ono dobro je rezervoar liquida koji kod polovice paritelja moze zadovoljiti dnevnu potrosnji. Clearomizer je nepropusan iz njega liquid ne curi. Jasno dok je u komadu jer prozirna plastika nije nesto sto ulijeva povjerenje.
Zakljucak: Radi se o dobroj ideji ali je provedba te ideje ocajno napravljena. Podsjeca me na neku pricu ˝Kako mali Ivica zamislja napravu za parenje˝ Jos uvijek nista ne moze zamijeniti klasican atomizer. A u toj grupi je RN4075 i dalje suveren vladar
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: C-E2 510 XL Clearomizer Postano: 14 ožu 2011 10:40 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Složio bih se s Kintom - para pretopla, arome nigdje. Flüxomizere, neš ti mene zezati... i najlošiji atty ima aromu bar ponekad... nadalje, VG je nemoguće pariti s ovim, tekućina mora biti rijetka i onda još nekako... šteta, ponadao sam se... Još iz istog izvora čekam 0.9ml cart za 510 - valjda će biti nešto... Jedino mogu pohvaliti trgovinu (gotvapes.com) - na moju narudžbicu od 20-ak dolara, poslali su 1 jednokratnu cigaretu free (8 dolara na njihovom site-u) i 1 drip-tip, također free...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |