| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: RN4075 Heaven Gifts Postano: 27 svi 2011 11:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Ha,ha...pink ? Salim se,boja se skine pa su onda alu boje. BTW,poslao sam mail do "First Union" ,mozda vam nesto pomogne.  Cisto sumnjam, moj zadnji mail je otprilike bio ˝Halo ima li ovdje ikog zivog?!?˝ Izgleda da nema. A da upisem tecaj kineskog?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: RN4075 Heaven Gifts Postano: 27 svi 2011 17:39 |
|
|
Super ideja. Sastavi tekst i posalji mi ga. Dobit ces ga na kineskom. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: RN4075 Heaven Gifts Postano: 27 svi 2011 23:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Super ideja. Sastavi tekst i posalji mi ga. Dobit ces ga na kineskom.  Bacil bus kanticu po stepenicama?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
PIMPKING
|
Naslov: Re: RN4075 Heaven Gifts Postano: 28 svi 2011 01:24 |
|
|
Kinta je napisao: Lis je napisao: Super ideja. Sastavi tekst i posalji mi ga. Dobit ces ga na kineskom.  Bacil bus kanticu po stepenicama? Ma jok google translator majka svih jezika 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: RN4075 Heaven Gifts Postano: 28 svi 2011 06:38 |
|
|
Ne. Znam jednu kineskinju koja je prije par godina dosla u hrvatsku. 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: RN4075 Heaven Gifts Postano: 28 svi 2011 06:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Lis je napisao: Ne. Znam jednu kineskinju koja je prije par godina dosla u hrvatsku.  Pa kaj? Ja ih znam puno, samo ni jedna ne zna rvacki. Ali pošto sam dobar s  Zhan Ruipang, možda ona pomogne. Vršimo neku prepisku o rogovima, ovdje ovce neke nemaju, a ona opet ima viška pa eto.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: RN4075 Heaven Gifts Postano: 28 svi 2011 17:29 |
|
|
|
Evo odgovora "First Union"-a na moje pitanje da zelim da nabavim RN 4075 od njih....
copy-paste:
谢谢您在阿里巴巴的询盘!
附件是RN4075雾化器的报价表,请你查收!
此型号的雾化器的吸嘴形状和螺纹有两种A和B, 请您确定吸嘴和螺纹的型号,谢谢!
Your soon reply will be highly appreciated!
Best regards,
Nikki & Eric
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: RN4075 Heaven Gifts Postano: 28 svi 2011 17:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Evo odgovora "First Union"-a na moje pitanje da zelim da nabavim RN 4075 od njih....
copy-paste:
谢谢您在阿里巴巴的询盘!
附件是RN4075雾化器的报价表,请你查收!
此型号的雾化器的吸嘴形状和螺纹有两种A和B, 请您确定吸嘴和螺纹的型号,谢谢!
Your soon reply will be highly appreciated!
Best regards,
Nikki & Eric Hvala vam za vaš upit u Ali Baba! U prilogu je RN4075 raspršivač citirati obrazac, molimo provjerite! Ovaj tip raspršivač mlaznica oblika i postoje dvije teme A i B, molimo navesti vrstu alata i konac, hvala vam!
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: RN4075 Heaven Gifts Postano: 28 svi 2011 17:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Hvala vam za vaš upit u Ali Baba!
U prilogu je RN4075 obrazac, molimo provjerite! Ovaj tip raspršivač mlaznica oblika i postoje dvije navoja A i B, molimo navesti vrstu alata i navoj, hvala vam!
Eto, jos daj i obrazac/attach ili sto vec.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: RN4075 Heaven Gifts Postano: 28 svi 2011 23:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
 da sam bar u Kini, valjda bi bio kineski rabin, pa bih mogao nešto i postići managmentom, ili ovako: sastaviti svoj clon nečega. Sve u svemu vrijeme nas gazi, definitivno prelazak na "home work". Izgleda da prelazimo na tv u boji.(čujem da neki već to imaju) Slijedeći korak (Tarzanov sin iz trečeg braka) je KLON AF1276zx56, bez cekaša, bez khantala, bez...... dakle nešto ko i-phone. Samo da se čujem s Billom, pa idemo u mass.proizvodnju.  Kao što kaže Frenk: uspjeh je iz microsofta napraviti nešto, a još veći iz  napraviti 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |