|
.
Sada je: 29 tra 2026 10:54. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 10:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
glogi
|
Naslov: Re: eGo c twist Postano: 10 tra 2013 23:17 |
|
|
Karo je napisao: Spinner je Vision-ov model i oni imaju vece kapacitete baterija,do 1300 mAh...
1100 mAh ne postoji,sve su to jedne iste baterije od 1000 mAh (13700),to je cista prevara...
Razlika u "visak snage" moze biti nacin rada,Joyetech obavezno koristi PWM,ostali ne...
Sa modulacijom je snaga stabilna i ima svoju konstantu ali nema nagli skok,kod ovih drugih dobijes najvecu snagu cim pritisnes taster ali zato sigurno opadne nakon par sekundi... šta nepostoji!  iljadu sto ...  
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
dbudak
|
Naslov: Re: eGo c twist Postano: 10 tra 2013 23:40 |
|
|
Karo je napisao: Spinner je Vision-ov model i oni imaju vece kapacitete baterija,do 1300 mAh...
1100 mAh ne postoji,sve su to jedne iste baterije od 1000 mAh (13700),to je cista prevara...
Razlika u "visak snage" moze biti nacin rada,Joyetech obavezno koristi PWM,ostali ne...
Sa modulacijom je snaga stabilna i ima svoju konstantu ali nema nagli skok,kod ovih drugih dobijes najvecu snagu cim pritisnes taster ali zato sigurno opadne nakon par sekundi... Nema nagli skok. Tu je point. Hvala Karo. Malo je falilo da odnesem baterije na spirometriju.
|
 |
|
dbudak
|
Naslov: Re: eGo c twist Postano: 11 tra 2013 10:34 |
|
|
Forrest je napisao: Na HG ili HC prodaju Joyetech i jedna od 1000mah košta taman cca kao ove tri - možda sam zato malo skeptičan prema kvaliteti.Znači i ti imaš "original" i ovu i ne primjećuješ nikakvu bitnu razliku u kapacitetu (tj da ova nema koliko piše). Ja ju nemam ali koliko sam vidio potenciometar se malo prelako okreće ne znam jel "prima" ispravno namještenu voltažu... Ako imaš obje najbolje ih možeš usporediti po svemu Definitivno twistica ima deklarirani kapacitet. Jučer je potrošila oko 3,5 ml. na 3,7v i 2,2 ohm i nije se ispraznila do kraja. Napon se može lijepo podesiti , a potenciometar se teže okreće nego na novoj joyetech. Pad napona kod pražnjenja je malo izraženiji nego kod joyetech ali konstanta je zadovoljavajuća. Meni smeta šarenilo ledica iako je indikacija naponjenosti baterije ok funkcija.
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: eGo c twist Postano: 11 tra 2013 11:33 |
|
|
glogi je napisao: Karo je napisao: Spinner je Vision-ov model i oni imaju vece kapacitete baterija,do 1300 mAh...
Sa modulacijom je snaga stabilna i ima svoju konstantu ali nema nagli skok,kod ovih drugih dobijes najvecu snagu cim pritisnes taster ali zato sigurno opadne nakon par sekundi... šta nepostoji!  iljadu sto ...  Citaj oznaku,onu sto si obrisao 13700 
|
 |
|
dario
|
Naslov: Re: eGo c twist Postano: 17 tra 2013 09:50 |
|
|
Evo da i ja tu nesto nadodam! Imam twisticu od 900mah i odlicna je,ja je koristim nekih 7 dana i prezadovoljan sam! Sa mini vivi nova v10 na 2.4oma i 3.8v parim cijeli dan i drugi jos nesto sitno,sa time da trosim negdje oko 3ml tekucine,nikad manje uvijek vise! Tako da cim uhvatim priliku kupujem jos jednu! 
|
 |
|
kum
|
Naslov: Re: eGo c twist Postano: 08 svi 2013 18:17 |
|
|
Probaj si postepeno podizati voltazu za tih 2.4ohma. Dobit ces vise arome i jaci TH. Ja na istoj twistici sa kangerom T2 1,8ohma ne idem ispod 4.2V i ne preko 4,4V. Jedino kada operem clear ili mijenjam grijac spustim na 3,8V dok se sve ne "uhoda" ponovo. Jedino sto je meni setup mijenjan na 2x2mm fibera i jos jedan raspleteni od 2mm preko grijaca (i naravno prosirena malo rupa za fiber i skracena silikonska kapica). Na original grijacu od 1,8ohm sam pario na 4V i tada imao najvise arome (sve preko toga sam imao dryburn). Zato mislim da sa tih 3,8V i 2,4ohm ne iskoristavas sve blagodati koje si platio. Naravno, sve je stvar ukusa. Mozda tebi ipak vise odgovara blaza aroma ili TH. Ja sam pocetnik i tek otkrivam stvari pa makar bilo vec sve receno iznosim dvoje dojmove (tako su tudja misljenja uvelike pomogla meni). 
_________________  MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist; Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20
|
|
 |
|
 |
|
dario
|
Naslov: Re: eGo c twist Postano: 18 svi 2013 09:31 |
|
|
kum je napisao: Probaj si postepeno podizati voltazu za tih 2.4ohma. Dobit ces vise arome i jaci TH. Ja na istoj twistici sa kangerom T2 1,8ohma ne idem ispod 4.2V i ne preko 4,4V. Jedino kada operem clear ili mijenjam grijac spustim na 3,8V dok se sve ne "uhoda" ponovo. Jedino sto je meni setup mijenjan na 2x2mm fibera i jos jedan raspleteni od 2mm preko grijaca (i naravno prosirena malo rupa za fiber i skracena silikonska kapica). Na original grijacu od 1,8ohm sam pario na 4V i tada imao najvise arome (sve preko toga sam imao dryburn). Zato mislim da sa tih 3,8V i 2,4ohm ne iskoristavas sve blagodati koje si platio. Naravno, sve je stvar ukusa. Mozda tebi ipak vise odgovara blaza aroma ili TH. Ja sam pocetnik i tek otkrivam stvari pa makar bilo vec sve receno iznosim dvoje dojmove (tako su tudja misljenja uvelike pomogla meni).  Trnutno sam stalno na 4.0-4.2V zavisno od raspolozenja i na grijacu od oko 2.2oma,neznam tocno jer multimetar malo laze,pokazuje 2.4,ali mislim da je prije 2.2oma,tako da bez brige uzivam koliko mogu! Samo jos moram nabavit jednu twisticu i to je to!
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 10:54. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 10:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |