| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NiMH punjac Postano: 15 svi 2011 22:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
http://eu.nkon.nl/maha-powerex-sanyo-en ... arger.htmlLa Crosse RS-700 je na zalihi i cijena je pala za dva i po ojra. Tako da je ukupno s TNT shippingom €34.85 ili 263.85 HRK. I jedan primjerak veselo putuje u domaju. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NiMH punjac Postano: 26 svi 2011 12:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Stigao mi je LaCrosse RS700 bez ikakvih carinskih problema. Kakva je to krasna igracka ... mislim da sam se zaljubio. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: NiMH punjac Postano: 26 svi 2011 13:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Blago tebi, ja se još eventualno mogu zaljubiti u novi  , naravno sa RN4075, poneki RY#4, ak Siniša nekaj skemija, ja očito  , takve stvari, ali nešto što puni akumulatore, to je ko i žena, puni, nikak da se isprazni.....
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NiMH punjac Postano: 26 svi 2011 13:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Stavio sam potpuno punu bateriju napunjenu na starom punjacu. LaCrosse ju je punio cca jedan sat na 500mA i zatim iskljucio s termickom zastitom. Napon baterije je bio 1,45V i na modu je potpuno drugaciji osjecaj parenja. Ma mrak punjac. 2Chromex: Prazni ti se zena i to svakodnevno ... ali na tebi. 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: NiMH punjac Postano: 26 svi 2011 14:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Lijepo onda, punjač je za 5+, još da imam malu decu s puno igračaka, kaj bi punil, iako i za TLF, nije loše, kad dobim sljedeću penziju možda uđem u avanturu. Za ženu si nažalost u pravu. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NiMH punjac Postano: 27 svi 2011 11:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Pronasao sam mogucnost kod LaCrosse punjaca kojom se vrlo jednostavno otkrije koji kapacitet baterije nam treba za recimo dnevne potrebe. Na kraju dana baterija se stavi na punjenje i ujutro se ocita kojim kapacitetom je punjac dopunio bateriju.
Imam pocetna mjerenja ali zbog tocnosti cu ih vise puta ponoviti. A onda ce LaCrosse punjac dobiti zasluzeni topic.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: NiMH punjac Postano: 27 svi 2011 20:42 |
|
|
CHROMEX je napisao: Lijepo onda, punjač je za 5+, još da imam malu decu s puno igračaka, kaj bi punil, iako i za TLF, nije loše, kad dobim sljedeću penziju možda uđem u avanturu. Za ženu si nažalost u pravu.  Ti ga zemni pa se malo sigraj sa šnjime i onda kad ti dojadi,prodaš meni mi ga za pol cene jer je polovnjak,onda se ja sigram malo i isto ga prodam za pol cene,i vuk sit i ovce pasu 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: NiMH punjac Postano: 27 svi 2011 21:46 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Onda ga ja,Frenk,zadnja kupujem,morti ga dobim badave,ak bu još vredil 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: NiMH punjac Postano: 27 svi 2011 22:09 |
|
|
sanja je napisao: Onda ga ja,Frenk,zadnja kupujem,morti ga dobim badave,ak bu još vredil  Je,al ja ga prodam upol cene ko što sam ga i kupil,ne gubim niš,ko gubi?,pa uvek prvi,a to je Draž,već je on naviko na to 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: NiMH punjac Postano: 28 svi 2011 07:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Kinta je napisao: Pronasao sam mogucnost kod LaCrosse punjaca kojom se vrlo jednostavno otkrije koji kapacitet baterije nam treba za recimo dnevne potrebe. Na kraju dana baterija se stavi na punjenje i ujutro se ocita kojim kapacitetom je punjac dopunio bateriju.
Imam pocetna mjerenja ali zbog tocnosti cu ih vise puta ponoviti. A onda ce LaCrosse punjac dobiti zasluzeni topic. Vudrila ti igračka u glavu.Batt.napuniš, zmeriš, ak je previše hitiš ženi u telefon, ona popriča s mamicom nekih 4-5 sati, batt.je upravo toliko prazna za Mod.najbolja regulacija, samo štopaš vrijeme Punica-Žena. 2Frenk, u pravu si, krenulo me kad sam se rodio, ne svojom krivicom. 2Sanja manje Gucci, više LaCrosse, to se sad fura u megalopolisu, a i šire. 
|
|
 |
|
 |