| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: CE2 FAN CLUB Postano: 19 vel 2012 09:24 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vesa0108 je napisao: TH (eng. throat hit) - rezanje u grlu - udarac u grlo - osecaj paranja u grlu koji izaziva cigareta . Ali ne i pecenje u grlu ciji je uzrok parenje na suho, bez liquida. Ovo bi sad moglo u 10 zapovijedi. Edit: Jebi ga, vec je tamo TAMO
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: CE2 FAN CLUB Postano: 19 vel 2012 13:13 |
|
Pridružen: 12 lip 2011 13:23 Postovi: 244 Lokacija: na fotelji
|
Kinta je napisao: vesa0108 je napisao: TH (eng. throat hit) - rezanje u grlu - udarac u grlo - osecaj paranja u grlu koji izaziva cigareta . Ali ne i pecenje u grlu ciji je uzrok parenje na suho, bez liquida. Ovo bi sad moglo u 10 zapovijedi. Edit: Jebi ga, vec je tamo TAMOOk,stoji u 5 zapovedi o e-cig,jedno je pečenje u grlu uzrokovano žarenjem fitilja na suvo a savim druga stvar osećaj parenja u grlu koji izaziva nikotin,to valjda svako ko koristi e-cigaretu može da razlikuje  .
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: CE2 FAN CLUB Postano: 19 vel 2012 13:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vesa0108 je napisao: Ok,stoji u 5 zapovedi o e-cig,jedno je pečenje u grlu uzrokovano žarenjem fitilja na suvo a savim druga stvar osećaj parenja u grlu koji izaziva nikotin,to valjda svako ko koristi e-cigaretu može da razlikuje  . huh i ne bas, strasno puno pocetnika sam upoznao kojima je rad na suho sasvim ˝normalan rad e-cigarete˝
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: CE2 FAN CLUB Postano: 19 vel 2012 13:32 |
|
|
Kinta je napisao: vesa0108 je napisao: Ok,stoji u 5 zapovedi o e-cig,jedno je pečenje u grlu uzrokovano žarenjem fitilja na suvo a savim druga stvar osećaj parenja u grlu koji izaziva nikotin,to valjda svako ko koristi e-cigaretu može da razlikuje  . huh i ne bas, strasno puno pocetnika sam upoznao kojima je rad na suho sasvim ˝normalan rad e-cigarete˝ Nažalost da,ali i to stoji među zapovestima kao što je "3" i "4" ,dovoljno je samo pročitati .
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: CE2 FAN CLUB Postano: 19 vel 2012 14:33 |
|
|
Hahahaha......sad ste me podsjetili Kad sam pocinjao sa parenjem navukao sam jos 5-6 ljudi oko mene a bila je i jedna devojka iz komsiluka koja je htela da joj pronadjem neku zenstveniju varijantu e-cigarete.OK...naso sam,devojka kupila i prvog dana prezadovoljna !!! Normalno...objasnio sam najmanje 100 puta sto i kako treba da bi e-cigareta funkcionirala ali... Sretnem je posle 10 dana i pitam kako je,dali pomaze....pa sad moze da pari i dok je na poslu a da ne izlazi napolje svakog sata,kaze...vidi,super je ali pocinje da pece na grlo sve vise i vise...ma kineska posla,prava prevara...Potrosila sam one rezervne patrone pa je sad koristim bez njih 
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: CE2 FAN CLUB Postano: 19 vel 2012 15:00 |
|
|
Radi na leru  .
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: CE2 FAN CLUB Postano: 19 vel 2012 20:41 |
|
|
Karo je napisao: Hahahaha......sad ste me podsjetili Kad sam pocinjao sa parenjem navukao sam jos 5-6 ljudi oko mene a bila je i jedna devojka iz komsiluka koja je htela da joj pronadjem neku zenstveniju varijantu e-cigarete.OK...naso sam,devojka kupila i prvog dana prezadovoljna !!! Normalno...objasnio sam najmanje 100 puta sto i kako treba da bi e-cigareta funkcionirala ali... Sretnem je posle 10 dana i pitam kako je,dali pomaze....pa sad moze da pari i dok je na poslu a da ne izlazi napolje svakog sata,kaze...vidi,super je ali pocinje da pece na grlo sve vise i vise...ma kineska posla,prava prevara...Potrosila sam one rezervne patrone pa je sad koristim bez njih  Garant-plavuša 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: CE2 FAN CLUB Postano: 07 ožu 2012 21:37 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
|
pitanjce vezano za ovo cudo... nakon koliko vremena to obicno krepava? koristim ce2 xl keramicki jedan dan na echo 4,2v bateriji i cini mi se da je vec izgubio svojstva.. aroma je oslabila a ponekad se zna desiti i trag zagorenosti... nije prazan, pun je do cepa i nikad ga nisam ispraznio do kraja bas zbog toga da ga ne sje... ima ko kakvi slicnih iskustava? kaj da delam?
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: CE2 FAN CLUB Postano: 07 ožu 2012 21:48 |
|
|
Bakica je napisao: pitanjce vezano za ovo cudo... nakon koliko vremena to obicno krepava? koristim ce2 xl keramicki jedan dan na echo 4,2v bateriji i cini mi se da je vec izgubio svojstva.. aroma je oslabila a ponekad se zna desiti i trag zagorenosti... nije prazan, pun je do cepa i nikad ga nisam ispraznio do kraja bas zbog toga da ga ne sje... ima ko kakvi slicnih iskustava? kaj da delam? Hmm,pa to ti je zbog slabije cirkulacije tekucine,t.j. fiber kod grijaca brzo zagori i svaki put sve manje i manje tekucine uspjeva da upije kod tog dijela pa s tim i performanse opadaju...
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: CE2 FAN CLUB Postano: 07 ožu 2012 22:03 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
naci mogu se polako pozdraviti s njim a nemam ga ni jedan dan... 
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |