|
.
Sada je: 26 tra 2026 22:46. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 22:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Koju debljinu NI200 Postano: 02 kol 2015 15:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Gorički je napisao: ne citam tamo nis, iako ni ovo nije bilo bas daleko od tog, ali pricaju o situaciji kad se zica na suho pali i hot spotovi i tako.. u tom slucaju ima opasnosti, bar ako je vjerovat tim tekstovima.. sad mi se neda trazit, ali ima par zanimljivih tekstova. naletio i na jedan koji pobija manje vise sve, ali kom vjerovat Gorički uzmi tabletu i prilegni malo. Kad se naspavas onda ces nam objasniti sto si to procitao.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koju debljinu NI200 Postano: 02 kol 2015 15:24 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
Kinta je napisao: Gorički je napisao: ne citam tamo nis, iako ni ovo nije bilo bas daleko od tog, ali pricaju o situaciji kad se zica na suho pali i hot spotovi i tako.. u tom slucaju ima opasnosti, bar ako je vjerovat tim tekstovima.. sad mi se neda trazit, ali ima par zanimljivih tekstova. naletio i na jedan koji pobija manje vise sve, ali kom vjerovat Gorički uzmi tabletu i prilegni malo. Kad se naspavas onda ces nam objasniti sto si to procitao. idi pa citaj. ti ionak nis ne znas 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Koju debljinu NI200 Postano: 02 kol 2015 15:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Yeti je napisao: A sad posto trpate nikal i titan "u isti kos" pod TC zice, sto i jesu naravno.. Ali moze li titan zica radit na svim tc modovima? Ili samo na onim za koje pise da moze titan zica? Pod time mislim dobro radit, a ne primjera radi ko nikal u MC slozen gdje ne prikazuje dobro realnu temperaturu... Ne može. Može samo na modovima koji imaju presete za te vrste žica ili imaju SXK elektroniku koja ima mogućnost namještavanja da radi sa svim žicama. Sve ostalo radi krivo sa Ti i SS žicom.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Danko1975
|
Naslov: Re: Koju debljinu NI200 Postano: 06 kol 2015 18:44 |
|
Pridružen: 05 lip 2015 18:13 Postovi: 180 Lokacija: Koprivnica
|
fek0 je napisao: Yeti je napisao: A sad posto trpate nikal i titan "u isti kos" pod TC zice, sto i jesu naravno.. Ali moze li titan zica radit na svim tc modovima? Ili samo na onim za koje pise da moze titan zica? Pod time mislim dobro radit, a ne primjera radi ko nikal u MC slozen gdje ne prikazuje dobro realnu temperaturu... Ne može. Može samo na modovima koji imaju presete za te vrste žica ili imaju SXK elektroniku koja ima mogućnost namještavanja da radi sa svim žicama. Sve ostalo radi krivo sa Ti i SS žicom. Kako ne može!?? Sam si napisao: "Titanium žica ima koeficijent od 0.0035, malo više od pola vrijednosti Ni200 žice. Koristi se kod parenja na TC modovima, ali zahtjeva snižavanje temperature za otprilike 90°F - želite pariti na 430°F, morate odrediti temperaturu od 340°F...kompenzirate nedostatak podešavanja temperaturnog koeficijenta." "Kod modova koji imaju opcije podešavanja ovakvo podešavanje nije potrebno...unesete koeficijent žice ili izaberete Titanium preset." Po tome ispada da na ovima koji nemaju preset treba spustiti za nekih 100C!
_________________ RTA GP Spheroid v4®,Tilemahos v2plus®,Cthulhu Hastur MTL Mini®,Berserker Mini MTL®,Doggystyle 2k16 MOD Dicodes Dani Box®, Dicodes No.6®, Sbody Elfin DNA75®, Lost Vape EPetite®
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Koju debljinu NI200 Postano: 06 kol 2015 20:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ne pise C vec F...a tak kak se razgovaras se mozes razgovarati sa svojim ukucanima. Usput nauci citati sa razumijevanjem.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Koju debljinu NI200 Postano: 06 kol 2015 21:17 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Danko1975 je napisao: Kako ne može!?? Sam si napisao: "Titanium žica ima koeficijent od 0.0035, malo više od pola vrijednosti Ni200 žice. Koristi se kod parenja na TC modovima, ali zahtjeva snižavanje temperature za otprilike 90°F - želite pariti na 430°F, morate odrediti temperaturu od 340°F...kompenzirate nedostatak podešavanja temperaturnog koeficijenta." "Kod modova koji imaju opcije podešavanja ovakvo podešavanje nije potrebno...unesete koeficijent žice ili izaberete Titanium preset."
Po tome ispada da na ovima koji nemaju preset treba spustiti za nekih 100C! Yeti je napisao: Pod time mislim dobro radit, a ne primjera radi ko nikal u MC slozen gdje ne prikazuje dobro realnu temperaturu... 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Koju debljinu NI200 Postano: 06 kol 2015 21:25 |
|
|
sac vam ja rec, pa da jos razglabate.... gplat radi na TC 
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Koju debljinu NI200 Postano: 06 kol 2015 21:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Pa napisao sam to Roza skvo! Radi...sto ne bi radio...pa to je obicna ss zica.
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Koju debljinu NI200 Postano: 06 kol 2015 21:53 |
|
|
ma ja ne citam, ko goricki, ja sam u prolazu 
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koju debljinu NI200 Postano: 07 kol 2015 00:05 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
Rossi je napisao: ma ja ne citam, ko goricki, ja sam u prolazu   nego, imaju na ft-u ni200 coiled zicu 0.3mm omotanu sa 0.2mm. jeli to dobar izbor? to im je recimo najtanji izbor od te namotane zice.. ima i twisted 2mm i 2mm.. nekako naginjem vise ovoj coiled, jer vise puta citao odlicna iskustva, samo me brine debljina tog. t0 je 0.3mm i onda jos omotano sa 0.2mm. ne znam kak ce to funkcionirat na tc-u? ocel se to hladit brzo ili? jel problem takav coil za tc utrpat u recimo kfl+?
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 22:46. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 22:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |