| Autor |
Poruka |
|
sanja
|
Naslov: Re: Patnje mladog Wertera Postano: 06 pro 2011 21:40 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
Po tvojoj slici Bonano,to je kit iz Savske! Imam ga i ja.Imam i e-go tank! Na svima su 510 navoji ali na kit iz Savske pašu samo 510 attyji a oni konusni i ini oriđiđi attyji ne rade na njemu. Dok na ovim drugima radi sve!
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Patnje mladog Wertera Postano: 06 pro 2011 21:51 |
|
|
ma sve mi je to jasno,ali ako je ova slika pokupljena sa stranice e cigarete/savska,sto i je,ako ne koristi adapter,na nju(bateriju) ne moze navrnuti apsolutno nista sem 510atty,510-T,ce2 i sl.tj sve sa vidljivim navojem 510,svaki skriveni navoj 510 kao sto je npr. giantomizer, ne ostvaruje +kontakt,neostvaruje ga ni riva-T,ego-T,ego-w,Ego-c,echo i sl. PS evo sanja odgovorila prije mene 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Patnje mladog Wertera Postano: 06 pro 2011 21:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Naravočenije: hebeš savsku, daskati po netu, po forumu, nešto naučiti  Reklama: smanjiti PAN
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Patnje mladog Wertera Postano: 06 pro 2011 22:17 |
|
|
CHROMEX je napisao: Naravočenije: hebeš savsku, daskati po netu, po forumu, nešto naučiti  Reklama: smanjiti PAN
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Bonano
|
Naslov: Re: Patnje mladog Wertera Postano: 06 pro 2011 22:35 |
|
|
D@DO je napisao: Sve što je kompatibilno sa eGo/eGo-T navojem tebi odgovara i možeš bez straha naručiti. Pa tako i te ECHO cartomizere. Ili bilo koje druge cartomizere ili atomizere koji imaju navoj za 510.
Healthcabin ti trenutno ima popust do 50% na sve proizvode.
hmmm, mogao bih se počasiti i nečim ovakvim, pored nabavke rez. dijelova http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7882
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Patnje mladog Wertera Postano: 06 pro 2011 22:43 |
|
|
Bonano je napisao: D@DO je napisao: Sve što je kompatibilno sa eGo/eGo-T navojem tebi odgovara i možeš bez straha naručiti. Pa tako i te ECHO cartomizere. Ili bilo koje druge cartomizere ili atomizere koji imaju navoj za 510.
hmmm, mogao bih se počasiti i nečim ovakvim, pored nabavke rez. dijelova http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7882Stvarno ne znam ali ja bih radje uzeo ovo http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7901
|
|
 |
|
 |
|
Bonano
|
Naslov: Re: Patnje mladog Wertera Postano: 06 pro 2011 22:44 |
|
|
|
No koliko vidim, za razliku od starter kita, cijena atomizera i nije povoljnija da bi me tjerala da ga naručujem iz USA/Kine. 10 $ + shipping iliti 70 kn u RH.
Ps. Atimizere ne mogu vraćati, jer bi bilo to nepošteno od mene, pošto sam ih: odvajao, razdvajao, propuhivao, pržio na suho, kuhao u raznim kiselinama pa ponovno spajao.
Jednostavno tražim pravi način za čišćenje da bih dobio onaj iskonski okus parenja. Jedan moj poznanik ima isti kit, i pari se na jednom atomizeru već 5 mjeseci. S tim da ga on čisti samo tako da ga navečer propuše i ispere. Meni to nije dovoljno, jednostavno moram nekako odstraniti karbonizirane naslage tekućine, a one ne odlaze ispuhivanjem... bar ne meni.
|
|
 |
|
 |
|
Bonano
|
Naslov: Re: Patnje mladog Wertera Postano: 06 pro 2011 22:46 |
|
|
Majka je napisao: Bonano je napisao: D@DO je napisao: Sve što je kompatibilno sa eGo/eGo-T navojem tebi odgovara i možeš bez straha naručiti. Pa tako i te ECHO cartomizere. Ili bilo koje druge cartomizere ili atomizere koji imaju navoj za 510.
hmmm, mogao bih se počasiti i nečim ovakvim, pored nabavke rez. dijelova http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7882Stvarno ne znam ali ja bih radje uzeo ovo http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7901Otvoren sam za sve prijedloge.  Zašto ne potrošiti 100-njak $ i opskrbiti se kvalitetnim stvarima. Samo, dali bi ova baterija radila na mom aparatu?
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Patnje mladog Wertera Postano: 06 pro 2011 22:54 |
|
|
|
Nisam siguran kakav aparat imas,dali je : Olympus E-5,E-30,E-620,E-450 ili Canon EOS 1000D,1100D,500D,550D ili mozda Pentax K-r,K-5,K-7,K-x,X90
|
|
 |
|
 |
|
Bonano
|
Naslov: Re: Patnje mladog Wertera Postano: 06 pro 2011 23:11 |
|
|
|
jbg. ne trebaš mi spuštati na takav način. ja smatram da ako ne znaš (a ja ne znam) da nije sramota pitati od ljudi koji znaju više.
kad ste samo počeli pričati o određenim navojima na koje trebam paziti već sam tu bio u čudu. da li se ovo slaže s ovim, dali ono paše na ovo....
dakle, moram znati što uparujem i s čim, pogotovo ako stvari naručujem odvojeno. a i ako navoji ili utori pašu, dali te i te kombinacije komponenti daju maksimum u parenju ili ne daju.
|
|
 |
|
 |