Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 12 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Eko vata za RBA?
 Post Postano: 27 ožu 2014 11:19 

:dobar: ovo Je jedna od niz "Carolija" I nitko ne kaze Must be MC*! polako sam se i kao svi nasao "sa Jako malim mogucnostima"eto Nemogu vise bez;)
Ima ovde i'i na drugim Platform.puno za vidjet..ali ides po feelingu..
Naucijo*ko dosta njih motat na Atty Evodu.t3s sa dugim dimnjakom..duplo duzi od obicnoga.
pa Bulli a2" t" tm..a danas izradjujem svoj Isparivac!! ;)
Nesto ala - youtube *'a2 mod clon *te (sphreoid)like..pogledaj ..il si nabavi Bulli il drugi A2 classik t 'tm vece tankove su razlik.te obican tank i tank ego T like..ili na /a2 -ego c okrugli..diplomirao na njima ..a sad mi dosta ! ;) cjevcica od Mac lite 'mala 15mm!stjenka celicna masivna matica upresan konnektor 510..i 2 vijke +- i to sve saliveno vrstom Ljepila'acrylu slican! bezkrajno je 'kad jednom krene...Čar " ovi "oldschool"mizeri /systemia'bogme HIT ' ove precjenjene 70%isto drugi look ..ostl.gigimigi musthave...I
ja se njegde vrtim-+ 18% al bogme tu i tamo kemigovom Vgom rezem...jel ti oci iskacu.. ;) uzuvaj lp

bacim po koju sliku ak mi ovo uspije..hip`zavojnica»cvrsta ugradit...gadjat1.3 il 2Ohma i profrljat sta ti odgv.mesh rollica!? ;) naj robustniji te 2mjsc samo mjenjam /rotiram 'razne fitilje...Lp

Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!!

Neki Mod ! Neki Atty!!
Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o

Zadnja izmjena: zeljko81; 28 ožu 2014 03:51; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Eko vata za RBA?
 Post Postano: 27 ožu 2014 23:12 

Pa ono vrlo vjerovatno ću sve isprobati što mi se učini zanimljivo...jer eto mislim da ću jedino tako naći best build.
Ali moram priznati da su se ljudi dosjetili svega i svačega.
Ipak ću na kraju kao i svi izabrati najbolji+najjednostavniji=no frks a mnogo arome i dima.
Najbolje je kad imaš tekućinu i build koji su na granici da ti oči iskaču... :shock: ...lp

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh 

[ 12 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club