| Autor |
Poruka |
|
Ivobbb
|
Naslov: Re: Punjač iz amerike Postano: 23 srp 2013 13:29 |
|
|
Ohohoooo Drago mi je da neko zna kaj ja imam  Nije baš da ne znam jer nebi dao tolku lovu na neš bezveze ali da novi sam u tome, i neznam ga još koristit ali želim iskoristit potpuni potencijal i planiram uzet više cartridge za više kombinacija znači i 3,7 V(ali ne pretjerano) više na 6 i 7.4 V, da što duže traju naravno. A za atomizere - neznam kaj je to, ali ako je catr. mislim da bi koristio orginal njegove jer nemaju nikakvih dodatnih matrijala unutra, jedino ak ti znaš neš pametnije,jeftinije ali prvenstvno ZDRAVO, nezanima me neš kina i to,sumnjivo..... Thx
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Punjač iz amerike Postano: 23 srp 2013 13:46 |
|
|
Ivobbb je napisao: Ohohoooo Drago mi je da neko zna kaj ja imam  Nije baš da ne znam jer nebi dao tolku lovu na neš bezveze ali da novi sam u tome, i neznam ga još koristit ali želim iskoristit potpuni potencijal i planiram uzet više cartridge za više kombinacija znači i 3,7 V(ali ne pretjerano) više na 6 i 7.4 V, da što duže traju naravno. A za atomizere - neznam kaj je to, ali ako je catr. mislim da bi koristio orginal njegove jer nemaju nikakvih dodatnih matrijala unutra, jedino ak ti znaš neš pametnije,jeftinije ali prvenstvno ZDRAVO, nezanima me neš kina i to,sumnjivo..... Thx Sve ti je to iz kine....pa brendirano. Atomizer=cart . Zdravo je relativan pojam, koja je po tebi razlika izmedju tvog atomizera i nekog drugog? Sve ti je to isti quratz svi rade na istom principu razlika je jedino dali je mesh ili wick sve ostalo su nijansr u okusu,pari i th-u
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Punjač iz amerike Postano: 23 srp 2013 13:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ivobbb je napisao: nezanima me neš kina i to,sumnjivo..... Thx  sve je to Kina. Baci oko na atomizer forum i vidi iskustva starijih vapera. Naci ces nesto sto ce te privuci.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ivobbb
|
Naslov: Re: Punjač iz amerike Postano: 23 srp 2013 13:55 |
|
|
|
a kaj sa bat? Ovo me frustrira, 18350 nemogu izdržat ni 20 puta, a puni ju 2,3 sata a za ovu drugu nemam atomizer.
TReba mi nešto jače od sna!!
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Punjač iz amerike Postano: 23 srp 2013 14:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ivobbb je napisao: a kaj sa bat? Ovo me frustrira, 18350 nemogu izdržat ni 20 puta, a puni ju 2,3 sata a za ovu drugu nemam atomizer.
TReba mi nešto jače od sna!! Baterije ti trebaju 18350 IMR i 18650 NCR. Start paket su puno platio pa mi se cini da nisi beskucnik koji nece pivu platiti.  Zato bi predlozio da uzmes i novi punjac, recimo Xtar. Ali prije svega trebas odluciti s kojim atomizerima zelis nastaviti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ivobbb
|
Naslov: Re: Punjač iz amerike Postano: 23 srp 2013 17:02 |
|
|
|
Evo recimo da mi su ok ovi koje imam od 5 ohm ali svakako bi probao sa 3 i 2.4 .
Baterije AW IMR18350 imaju od 700 mAh, te mi preporučaš(nema ništa da duže traje a paše na ovo moje)?- ove koje sad imam su 800 mAh i nikako nisam zadovoljan(vjerojatno uspoređujem krivo ali gbj kaj da radim)
Druge baterije koje ću uzet mi trebaju za komb na 6.0 V, znači 2 baterije CR123A - što duže da drže naravno,
Jel može neki linkovi, ili još bolje ak ima kod nas za uzet da nemoram čekat ali ako su smješni sa cijenama radje ću se strpit.
Lud sam od svega, vidim da mi je Mod odličan al nema snage ili kaj.....
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Punjač iz amerike Postano: 23 srp 2013 17:25 |
|
|
5 oma je strasno veliki otpor za mod,to te muci. Umjesto trazenja baterije poigraj se sa kartovima od 2 om iz parilice. Nisu nista nezdraviji od tog sto sad konzumiras a dovoljna ti je jedna 18650 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
magnum11
|
Naslov: Re: Punjač iz amerike Postano: 23 srp 2013 17:32 |
|
|
Ivobbb je napisao: Evo recimo da mi su ok ovi koje imam od 5 ohm ali svakako bi probao sa 3 i 2.4 .
Baterije AW IMR18350 imaju od 700 mAh, te mi preporučaš(nema ništa da duže traje a paše na ovo moje)?- ove koje sad imam su 800 mAh i nikako nisam zadovoljan(vjerojatno uspoređujem krivo ali gbj kaj da radim)
Druge baterije koje ću uzet mi trebaju za komb na 6.0 V, znači 2 baterije CR123A - što duže da drže naravno,
Jel može neki linkovi, ili još bolje ak ima kod nas za uzet da nemoram čekat ali ako su smješni sa cijenama radje ću se strpit.
Lud sam od svega, vidim da mi je Mod odličan al nema snage ili kaj..... Odličan MOD koji nema snage,da...........možda zato kaj je iz jamerike....
_________________ Devil`s Marble Mod,Coddy,pokeljeni Evic za provjeru otpora...
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Punjač iz amerike Postano: 23 srp 2013 18:16 |
|
|
Mislim da ta sprava nije namjenjena za e tekućine kakve mi parimo. Ove naše se mjere u ml a ne u gramima (malo sam pogledal persei user guide) 
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Punjač iz amerike Postano: 23 srp 2013 19:26 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Ivobbb je napisao: http://www.planetvape.ca/persei-vaporizer-kit.html Šta to kupi .... Ili si kupio totalnu glupost ili si na krivom forumu .... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |