Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 21 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Koje atomizere ili cartomizere najcesce koristite ?
 Post Postano: 26 pro 2012 13:41 

Kinta je napisao:
damirdjg je napisao:
901,4075 to sam primjetio i na stranim forumima. Jedino je cijena upitna. Recimo posto spalim 8ml tekucine svaki stock mi izgubi okus vec taj prvi dan...Jedan stock jedan dan i nakupi se toga. Recimo neki rebuildable koji je dobar kao i stock...tu cak ni cijena ne igra ulogu

Ne.
RN4075 traje u prosjeku 4 mjeseca ili 4dl tekucine.
Na svim rebuildable atomizerima vidis nakupine spaljenih necistoca vec za dva dana. Za tjedan dana je tu vec cijela hrga.
Kod RN4075 toga nema jer je samocisteci. Tocnije bi bilo receno ˝napravljen po pravilima struke˝. SVI rebuildable atomizeri su napravljeni onako kako mali Ivica zamislja rad atomizera. I jos mu Jovanovic sapce.
Do sada sam vidio samo 2-3 rebuildable atomizera koji lice da su napravljeni kako Bog zapoveda, ali ih nisam probao pa ne mogu ni komentirati.

Slazem se za ovu necistocu na rebuildable. Ja novi setup slazem svaki dan tako da se ne stigne nataloziti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 pro 2012 13:06 

koristim novu vivi al gledam malo te rebuildable u zadnje vrijeme.. i vidim tu stvarno ima svašta... od 10€ do 150-200$... znam da se ne može slijepo tog držat al jel vrijedi tu pravilo, koliko para toliko muzike?

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 pro 2012 13:32 
Administrator

GoranR je napisao:
koristim novu vivi al gledam malo te rebuildable u zadnje vrijeme.. i vidim tu stvarno ima svašta... od 10€ do 150-200$... znam da se ne može slijepo tog držat al jel vrijedi tu pravilo, koliko para toliko muzike?

I da i ne.
Ono sto platis puno uglavnom je kvalitetno. Ali ako ti Vivi Nova za tih 50Kn radi 6 mjeseci jednako dobro kao i atty od 200$ ...
Mislim svi mi volimo imati lijepu i sjajnu igracku koja je hrana za dushu ali ipak je bolje uciti od ljudi koji su ucili, probali i naucili. Nije zlato sve sto sija, ali zlato sija jako lijepo.

E bas sam ti sada pomogao.
:lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 pro 2012 15:32 

GoranR je napisao:

Ovaj did za 10 dolara je ok,zaista se isplati :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 pro 2012 15:35 

Kinta je napisao:
damirdjg je napisao:
901,4075 to sam primjetio i na stranim forumima. Jedino je cijena upitna. Recimo posto spalim 8ml tekucine svaki stock mi izgubi okus vec taj prvi dan...Jedan stock jedan dan i nakupi se toga. Recimo neki rebuildable koji je dobar kao i stock...tu cak ni cijena ne igra ulogu

Ne.
RN4075 traje u prosjeku 4 mjeseca ili 4dl tekucine.
Na svim rebuildable atomizerima vidis nakupine spaljenih necistoca vec za dva dana. Za tjedan dana je tu vec cijela hrga.
Kod RN4075 toga nema jer je samocisteci. Tocnije bi bilo receno ˝napravljen po pravilima struke˝. SVI rebuildable atomizeri su napravljeni onako kako mali Ivica zamislja rad atomizera. I jos mu Jovanovic sapce.
Do sada sam vidio samo 2-3 rebuildable atomizera koji lice da su napravljeni kako Bog zapoveda, ali ih nisam probao pa ne mogu ni komentirati.

Ionako je ovo informativno pa cu poslije foruma pogledati i poneki rewiew na you tubu ali cisto da mogu na nesto obratiti paznju koja su to ta dva-tri ? :hihi:
bez obzira sto nisi probao ,izbor je veliki a ja uopce nemam pojma od kuda bih krenuo :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 pro 2012 15:42 
Administrator

damirdjg je napisao:
Ionako je ovo informativno pa cu poslije foruma pogledati i poneki rewiew na you tubu ali cisto da mogu na nesto obratiti paznju koja su to ta dva-tri ? :hihi:
bez obzira sto nisi probao ,izbor je veliki a ja uopce nemam pojma od kuda bih krenuo :)

Ma onaj grcki GG i onaj ruski s puno dijelova koji je Karo negdje postao. Mozda se jos kojeg sjetim.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 pro 2012 15:56 

Kinta je napisao:
damirdjg je napisao:

Ma onaj grcki GG i onaj ruski s puno dijelova koji je Karo negdje postao. Mozda se jos kojeg sjetim.

grcki penelope i odysseus...probao sam od Tihomira (pozdrav Tihomire) ali na kratko...oba daju opaku aromu :) ali to je na kratko bilo tako da ne znam da li je to slucaj ili pravilo. Nema ih bas u prodaji :(
ruski bi bio vjerojatno onaj kaifun i skuuupppp je :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 pro 2012 00:13 

Isprike autoru posta zbog uleta.. ali bar nije totalni off topic
Nasao sam ovo : e-dimilica.com/home/index.php/webshop/product/view/4/34

ce 8 atomizer pa me zanima jel vridi ovo kupit ?? sad koristim vivi novu i ego twist . Bilo me uhvatilo ludilo pa nabavio fiber,kantal,mesh, multimetar, cak i kuharski brener jedino did atomizer nisam :aha: :kuc:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 pro 2012 00:38 

barbas je napisao:
Isprike autoru posta zbog uleta.. ali bar nije totalni off topic
Nasao sam ovo : e-dimilica.com/home/index.php/webshop/product/view/4/34

ce 8 atomizer pa me zanima jel vridi ovo kupit ?? sad koristim vivi novu i ego twist . Bilo me uhvatilo ludilo pa nabavio fiber,kantal,mesh, multimetar, cak i kuharski brener jedino did atomizer nisam :aha: :kuc:

...oko 3$ je u čajnoj... :kuc:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 pro 2012 08:54 

znam da tu deru, ali me zanima dali radi dobro?

Povratak na vrh 

[ 21 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club