|
.
Sada je: 27 tra 2026 04:04. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 04:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
kockan
|
Naslov: Re: Genesis koji ne curi Postano: 08 pro 2015 09:58 |
|
|
|
Ja sam ga do jucer imao, kad je polozen na bok procuri na fil port, ali je zbog keramike aroma stvarno dobra i natapa ko lud
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Genesis koji ne curi Postano: 08 pro 2015 13:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
kockan je napisao: Ja sam ga do jucer imao, kad je polozen na bok procuri na fil port, ali je zbog keramike aroma stvarno dobra i natapa ko lud Tko procuri na fill port? Taifun?  stisni quote kad odgovaraš 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
kockan
|
Naslov: Re: Genesis koji ne curi Postano: 08 pro 2015 13:19 |
|
|
fek0 je napisao: kockan je napisao: Ja sam ga do jucer imao, kad je polozen na bok procuri na fil port, ali je zbog keramike aroma stvarno dobra i natapa ko lud Tko procuri na fill port? Taifun?  stisni quote kad odgovaraš  Bf99, mislio sam da se kuzi posto taifun bas i nema fil port 
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Genesis koji ne curi Postano: 08 pro 2015 14:41 |
|
|
taifun s keramikom  feko ti stvarno ne citas 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Genesis koji ne curi Postano: 08 pro 2015 15:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
razdor je napisao: taifun s keramikom  feko ti stvarno ne citas  nisam skuzio...jebiga, desi se i najboljima 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
catevs
|
Naslov: Re: Genesis koji ne curi Postano: 08 pro 2015 15:21 |
|
|
|
Ajde da preformuliram pitanje. Onda tražim genesis koji teže curi pošto nema niti jedan da ne curi ili neki koji se da prepraviti da ili malo curi ili ne curi uopće.
Što bi se desilo da se začepe rupe za utakanje sa npr vatom, silikonom ili sl, da li bi onda mesh slabije natapao?
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Genesis koji ne curi Postano: 08 pro 2015 15:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
catevs je napisao: Ajde da preformuliram pitanje. Onda tražim genesis koji teže curi pošto nema niti jedan da ne curi ili neki koji se da prepraviti da ili malo curi ili ne curi uopće.
Što bi se desilo da se začepe rupe za utakanje sa npr vatom, silikonom ili sl, da li bi onda mesh slabije natapao? bi...mora se izmjenjivati zrak i tekucina. na tu rupu ide zrak u tank a tekucina na mesh...jedino da mesh uze zarolas tako da zrak pokraj njega ide u tank...ali to je dosta tesko za izvesti.
|
|
 |
|
 |
|
catevs
|
Naslov: Genesis koji ne curi Postano: 08 pro 2015 15:32 |
|
|
|
Gledajući tako onda bi i nextgen slabo natapao jer je mesh usko uz +pin i iz bazu.
Morati ću si nabaviti još jedan gen za "igranje"
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Genesis koji ne curi Postano: 08 pro 2015 15:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
catevs je napisao: Gledajući tako onda bi i nextgen slabo natapao jer je mesh usko uz +pin i iz bazu.
Morati ću si nabaviti još jedan gen za "igranje" nextgen radi na negativni pritisak i tjera tekucinu u mesh, a genesisi rade na gravitaciju i zato moras naginjati atomizer...razliciti princip.
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Genesis koji ne curi Postano: 08 pro 2015 16:52 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Standardni gen da ne curi se mora sloziti kako je feko rekao. Znaci rupa za natakanje zatvorena a mesh mora bit toliko manji od rupe za mesh da zrak moze proci unutra a da tekucina nemoze izaci van. Problem u tome svemu je taj da ako rupa za mesh nije dovoljno siroka, mesh onda nemoze dovoljno natapati pa imas dry hitove svako malo. Stoga ako se zelis igrati sa takvim necim, moras trazit Gen koji ima rupu minimalno 3mm, a ti onda slozis mesh od 2.5mm debljine. Sve sto ima rupu manju od 3mm odnosno mesh tanji od 2.5mm mi je zadavalo glavobolje kad bih ga slagao da ne curi. I opet, nije da nece nikada procurjeti, samo sto ce procuriti jako jako rijetko, i jako malo, nece se razliti citav tank po dzepu... Sto se tice subtanka na meshu, mali hint, keramika od Killera unutra, otkines salicu tako da ostane samo dio koji ide na stup, dio kroz koji prolazi zrak. Imas atomizer sa rupom od cca 1.3mm i tih 1.3mm udara direkt u coil. Aroma boost za dobrih 50% 
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 04:04. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 04:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |