| Autor |
Poruka |
|
glogi
|
Naslov: Glave za tank atomizere Postano: 04 tra 2013 20:54 |
|
|
ako sam ja dobro shvatio..... CE4S, C5, C6 Viva viva2 sve one imaju istu glavu!! koja se da reparirat bez problema! naravno treba malo spretnosti i osjećaja za tako sitno prćkanje 
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Mesh,Fiber,Kanthal-link Postano: 04 tra 2013 21:01 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
glogi je napisao: ako sam ja dobro shvatio..... CE4S, C5, C6 Viva viva2 sve one imaju istu glavu!! koja se da reparirat bez problema! naravno treba malo spretnosti i osjećaja za tako sitno prćkanje na zalost nemaju sve istu glavu..... ja sam na dva cleara (vivi nova mini i vivi nova 2) dobio dvije razlicite vrste grijaca, razlika je u dimenzijama. kaj se tice repariranja procedura je ista na obadve glave.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Mesh,Fiber,Kanthal-link Postano: 04 tra 2013 21:26 |
|
|
kolko sam ja shvatio razlika je samo u ovoj gori kapi! negdi je cila od ovog silikona a negdi ima i limeni dodatak! u šuštini isti klinac isti je i navoj... baš sam sad uzea jedan od vivi nove i jedan od CE4S i potpuno su isti samo ova gori kapa je različita. naravno u vivi nove ide malo više konopa.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Mesh,Fiber,Kanthal-link Postano: 04 tra 2013 21:33 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
ne pricam o kapi nego o duzini glave.....
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mesh,Fiber,Kanthal-link Postano: 04 tra 2013 21:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
glogi je napisao: ako sam ja dobro shvatio..... CE4S, C5, C6 Viva viva2 sve one imaju istu glavu!! Svi bi mi to htjeli ali nije tako. Do sada sam nasao samo kod vive 5-6 razlicitih duzina glave. A tu su jos razliciti navoji i ostale pizdarije. Sve to zavisi od proizvodjaca do proizvodjaca.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Mesh,Fiber,Kanthal-link Postano: 04 tra 2013 21:51 |
|
|
upravo tako a posebno naziv istih...negdi su CE4S(sa promjnivom glavom) negdi je oznaka 4+ neki proizvođaći pomjeraju za jedan broj pa navode da su C5 ...maa ..... dok je kantala i fibera nije me briga 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Mesh,Fiber,Kanthal-link Postano: 05 tra 2013 11:09 |
|
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Mesh,Fiber,Kanthal-link Postano: 05 tra 2013 18:04 |
|
|
Kinta je napisao: glogi je napisao: ako sam ja dobro shvatio..... CE4S, C5, C6 Viva viva2 sve one imaju istu glavu!! Svi bi mi to htjeli ali nije tako. Do sada sam nasao samo kod vive 5-6 razlicitih duzina glave. A tu su jos razliciti navoji i ostale pizdarije. Sve to zavisi od proizvodjaca do proizvodjaca. A ovih par postova bi svakako bilo dobro prebaciti u novu temu... ja sam naišao na samo dvije različite dimenzije i svakako ne bi bilo ugodno naručiti povoljno 10 grijača za Vivi sa nekog site-a, čekati mjesec dana da stignu i onda shvatiti da ne funkcioniraju... pogotovo kad se takvi reklamiraju i za vivi, mini vivi, ego vision, ce4 v3, ce4 stardust, ce4+, ce5, ce6, redux... ... pa bi molio ako nije problem... za vivi i za ce(neki broj) 
|
|
 |
|
 |
|
dario
|
Naslov: Re: Mesh,Fiber,Kanthal-link Postano: 10 tra 2013 07:58 |
|
|
1denis je napisao: Kinta je napisao: glogi je napisao: ako sam ja dobro shvatio..... CE4S, C5, C6 Viva viva2 sve one imaju istu glavu!! Svi bi mi to htjeli ali nije tako. Do sada sam nasao samo kod vive 5-6 razlicitih duzina glave. A tu su jos razliciti navoji i ostale pizdarije. Sve to zavisi od proizvodjaca do proizvodjaca. A ovih par postova bi svakako bilo dobro prebaciti u novu temu... ja sam naišao na samo dvije različite dimenzije i svakako ne bi bilo ugodno naručiti povoljno 10 grijača za Vivi sa nekog site-a, čekati mjesec dana da stignu i onda shvatiti da ne funkcioniraju... pogotovo kad se takvi reklamiraju i za vivi, mini vivi, ego vision, ce4 v3, ce4 stardust, ce4+, ce5, ce6, redux... ... pa bi molio ako nije problem... za vivi i za ce(neki broj)  Da to i mene zanima pa bi bilo dobro znat sta narucit i koje su to dvije vrste?
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Glave za tank atomizere Postano: 10 tra 2013 09:26 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Ja sam do sada naišao bar na tri vrste (ne računajući razlike na onim gore silikonskim kapama i "pipcem" što viri na vrhu- kraći duži i bez njega) samo u onom čvrstom metalnom dijelu ali su se dvije mogle spariti jer jedna je imala duži dio gdje je navoj a druga duži onaj mali djelić što dodiruje bateriju kroz koji prođe plus žica-konektor pa im to zamjeniš odgovara. Znači sve su one istog promjera navoja ali varira dužina bilo navoja, konektora ili onog gornjeg glatkog dijela pa zna biti predugo - da jedva nabiješ usnik ili da nema kontakta sa bazom clira (ne govorim o kontaktu clira sa baterijom) Sve su to male razlike - nisam mjerio ali ispod 1mm - ali dovoljno da ne valja
|
|
 |
|
 |