taman kažem da više neću eksperimentirat...vrag mi nije dao mira opet
dakle, jučer bacio 100 dolara u red pulse...ipak je cijena bila 0.000016 btc, prije chrasha 0.0...ma qurac i nule, bila je 33...dakle, zaključak je da će nešto narast sad kad je rast ponovno počeo. jučer sam sve skoro bacio u NEO, postavio stop loss 5% dole i išo spavat. jučer je rastao 2%. danas...sjedim na školjci i gledam cijene. NEO narastao 1%. Red pulse 25%...gledam oću neću oću neću. ma oću. ionako sam doma cijeli dan mogu se malo i zezat. prodam malo Nea i zabubam u RPX red pulse nekih 250 dolara. gledam, ne vjerujem. u pol sata poraslo još 6%. ne budi lijen, van iz WCa palim komp. malo je pao. ne budi lijen, pratim ja to to stalno raste. ne budi lijen, zakucam ja još $ u RPX i gledam. malo pada malo raste uglavnom raste. pa prodam još nea i kupim još RPX-a. postavim stop loss odem na kavu, pratim na mobu...već je na 30% rasta. par puta ubodem na kavi 5% veću cijenu prodam, pa ubodem 5% nižu pa kupim. dođem doma, gledam, trading volume na njemu je danas veći nego na ripplu jučer. ah...idemo isprobat ponovo daytrading. samo ovaj put sam se sjetio kako zayebat spor komp. pratim krivulje na kompu, kupujem i prodajem na mobu. e to pali.
ovako to sve izgleda
https://i.imgur.com/uDRsehK.jpg nisam smanjivao rezoluciju jer kad smanjim ne vidi se ništa. je, izgleda komplicirano ali to nije. foolproof sistem. ako koga zanima šta i kako se radi, klinac tu sve objasni u 15min
https://www.youtube.com/watch?v=paBRkiDR-1Ijest da treba to pogledat jedno 5 puta da se dobro utvrdi gradivo. po tom sstemu sam radio. 2 sata ukupno. onda mi je komp počeo štekat i više sad dalje ne mogu. čak nisam ni siguran da mi komp šteka, ugasio sam ga na 15min da se ohladi i isti kakica je i sad . vjerovatno burza šteka jer je prevelik promet na toj valuti. valutu sam uočio tu negdje oko 10 ujutro, ovo desno od ove kocke s podacima je današnji dan. ovo lijevo od toga je cijena u bitcoinima zadnjih 2 tjedna cca
https://i.imgur.com/IIUJmQu.jpgzapisao sam stanja novčanika prije početka i poslije sat vremena odnosno 2 sata.
išao sam s ulogom od 900 dolara
24.2. binance oko 11 ujutro stanje cca 14,4 BTC
16,30h 0.15002981 BTC
17.30h 0.15214047 118kn plusa na ulog od 900 dolara po trenutnoj cijeni bitcoin za US dolar
18.30h 0.15680277 261,95 kn na ulog od 920 dolara
Pauza do 19.20 s 0.15837305 2 trejda ukupno jer mi nešto šteka
ukupno zarada 0.00834324 * 9582 (cijena BTC u dolarima)=79,94 dolara
ostale valute u novčaniku nisu rasle danas više od 2% tako da one ne utječu bitno na stanje novčanika.
e sad...da sam samo uložio te novce u tu valutu vjerovatno bi dobio jedno 6-9% samo od držanja. al je mene strah u tako neku malu valutu dat više novaca jer nikad ne znaš. ovako kad gledam stalno u to ne mogu popušit previše. kad ovo ovako vidim, ovo ću odigrat svaki dan barem sat vremena. zapisivat sve, na kraju mjeseca povuć na račun koliko ovako natučem. ću prije počet povlačit uloženo, tako da se čim prije igram "njihovim" novcima
malo objašnjenje onog grafa. bijela crta označava cijenu te valute. vidite po satima kako to varira. ove žute crte se dobiju kada se odabere indikator "bollinger" one označavaju kretanje tj variranje cijene. na najdonjoj žutoj crti je najniža cijena, na najgornjoj najveća. srednja...dakle, idealno je kupit kad bijela crta dođe na najdonju žutu. ali kako je to rijetkost, preporučljivo je kupovat i na najdonjoj i na srednjoj. kad bijela crta dotakne najgornju tu se prodaje. ili možete malo pričekat, možda ju znatno pređe, e to vam je plus zarada. e sad one plave i žute crte skroz na dnu. to je indikator "stohastic". on govori da li je vjerovatnost rasta cijene i pada cijene. kad su plava i žuta crta skroz gore, mogu rast al mogu i padat. kad su na dnu obje, a plava je ispod žute...slijedi rast cijene. i po tome se odrađuje daytrading. samo sam to pratio i bilo je svaki put tako, bez iznimke. jest da sam koji put prodao kad je bijela crta (cijena valute) dodirivala najgornju žutu, ja bi prodo a ono bi još raslo dosta i tu je zajeb. ali radije na sigurno, uzet šta se nudi.
EDIT: još sam se malo zabavljao navečer. izgleda da mi u međuvremenu NEO pao, stop limit je odradio svoje i prodao. dok samse ja igrao on je prodao neo, tako da sam tu popušio. sad gledam, nakon sat i pol igranja s daytradingom sam na istom btc stanju kao i u 19.30. neo pao i opet se vratio. sad sam lijepo prodao sve, možda ipak nije počeo rast svega, dosta toga je u crvenom tj u minusu. jučer je sve bilo u zelenom. pa sam očekivao da će sve opet počet rast. to se može jednostavno provjerit na stranici
https://coinmarketcap.com/ koja pametnijim ljudima od mene služi kao početna stranica za svako vlastito istraživanje. ja još ne istražujem na svoju ruku od nule, nemam za to vremena. nešto sam pokupio kako šta gledat, ali mislim da još ne znam dovoljno da sam tražim "projekte"