Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 12 ruj 2024 10:53. Sada je: 12 ruj 2024 10:53.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 70 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kriptovalute
PostPostano: 22 vel 2018 12:10 

samo zapamti da sa tvojim nacinom ulaganja(mislim na kolicinu novaca koju ulazes) se jako brzo mozes uvalit u govna. jako je tanka linija izmedu zarade i gubitka svega u jednoj minuti. a onda vise nisi na nuli, nego si izgubio sve.

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh

PostPostano: 22 vel 2018 12:22 

Rossi je napisao:
samo zapamti da sa tvojim nacinom ulaganja(mislim na kolicinu novaca koju ulazes) se jako brzo mozes uvalit u govna. jako je tanka linija izmedu zarade i gubitka svega u jednoj minuti. a onda vise nisi na nuli, nego si izgubio sve.

hvala
nije u minuti. nisu ovo dionice. u dionicama skače u 10 minuta 30% gore dole i u to se ne petljam. ovdje...kad raste raste cca pola% na sat i kad pada uslijed chrasha je 6% na 2 sata. mislim uložit u visokolikvidnu valutu s kojom se najviše trguje. to ti je valuta koja ima obujam trgovanja svaki dan od bar 2500 bitcoina vrijednosti. tako da uvijek mogu prodat, da ne zapnem. koliko sam vidio, lisk i neo duplo sporije rastu...duže rastu..i usred chrasha ne gube kao druge valute odmah 10 i više posto nego 4-6%. mislim time smanjit rizik na najnižu moguću razinu.
tu dolazi stop loss fukcija. gdje ti zadaš da ti proda ako padne ispod zadane cijene, možda neće prodat kako si zadao ali će prodavat po tržišnoj cijeni dok ne proda. znači, taktikaprilikom rasta je da svakih 3 sata ili svaku večer, kako već mogu, dignem stop loss razinu kako valuta raste. jedino što mogu izgubit, je 10% od trenutne cijene ako postavim stop loss na 10%. ili 10% plus današnji rast. a kad ti raste svaki dan po 5-10 posto, tih 10-15% nakon 50% rasta i nije neki gubitak znajući da će u sljedećih 4-5-6 dana dok bude i dalje padalo...past skoro još 40%. i tu kupujem nazad. dobijem više komada za iste pare.

gle, znam da je sve to rizik. naslušao sam se i načitao svega iz mainstream medija. ali čitam i ove koji nisu mainstream. vidim da dosta "pametnih" ulaže u bitcoine. neznam. znam da je rizik, ali kriptovalute su nešto novo i neregulirano. i za wall street su srali u počecima prvih 10 godina kako je to loše pa vidi u šta se razvilo. volan je izmišljen 12 godina nakon prvog auta i svi su srali protiv toga i mislili da je štap bolji od volana. ja sam uvijek otvoren za nove stvari, i kad vidim da me te nove stvari zanimaju tome se posvetim. tako je bilo i s parenjem. mogo sam imat 2 moda i 2 attija, gotove grijače, nautilusa i baš bi me bilo briga za RBA. mogo sam, nisam, htio sve istražit. ali malo rizika se mora poduzet. ja znam sebe, ako rečem da ću nešto naučit, najčešće ne naučim nego igram wot i odgađam u nedogled. za naučit ovo je bio jedini način da bubnem lovu u to, da popušim, i znao sdam da ću popušit, i da će me to natjerat da naučim više da ne pušim više. znam, retardirano zvuči ali ja sebe moram jednostavno prisilit za neku promjenu. tako fukcioniram jer sam zapravo lijen za popizdit. a kad vidim da pušim lovu za koju sam sen naradio....puno bolje pamtim i motivacija je veća. ali znam i kadsam u krivu povuć ručnu, i totalni zaokret za 180 stupnjeva. ja sam ekstreman u svakom pogledu i takva su moja razmišljanja uvijek bila i bit će. ne, to nije moja analiza...to su mi prijatelji rekli više puta :zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 22 vel 2018 13:00 

ma ja sam za kripto valute. ali mislim da bi se mogo zajebat jer znam da ides all in sa novcima kojima raspolazes u datom trenutku... tipa "ostalo mi soma kuna od place, ulozit cu sve u kripto"... pogotovo ove "male" valute, kojima je egzistencija upitna, kao sto je bila bitconnectu, a i ima ih jos brdo kaj su zgorile... pale na razinu di vise nema dizanja

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh

PostPostano: 22 vel 2018 14:12 

paaa. kako kažu ovi ljudi koje pratim... 95% coinova su shit coinovi. nikakvi projekti koji mogu rast a i ne moraju. od tih 5% opet će se nać 95% koji će u skorije vrijeme doć na nulu, ali to nije razlog da na njima ne možemo zaradit na swing trejdingu. ne samo držanje, nego prodaš tu i tamo i uzmeš profit.
ako uzmeš valutu, i evaluiraš ju po onih 5 točaka, i izgleda ti sve solidno...pogledaš šta pametniji ljudi kažu o tome, provjeriš na forumu...ako sve to stoji, onda to izgleda kao solidan projekt koji ima šansu za rast. i to je to. ja ne bi dao ni 50 dolara u projekt koji ne zadovoljava tih 5 kriterija. ne bi to držao duže od 5 minuta. ali mora bit dobar projekt. neo i lisk to jesu i ja vjerujem da se taj projekt može ostvarit, odlična ekipa radi na njima, imaju prototip, već postoji korist od njihove valute, website daje dobre informacija, sklapaju nova partnerstva. na kraju krajeva, i jednoj i drugoj valuti 80% coinova uopće nisu na burzi, njima se ne trguje nego se drže. trgovina se obvlja sa tih 20%. vidim i po kretanju da povjerenje postoji u te valute. valutama raste cijena zbog vjerovanja u njih, ne zbog eto tako...trgovanja. nećeš kupit ako ne vjeruješ, ne? tako to ja vidim. ja vidim i walton kao dobar projekt, pogledao sam par videa o njemu što misle napravit...revulucija u modnoj industriji. i već se koristi ta tehnologija u kini. dragonchain isto, još bolji projekt. pogledaj, informiraj se ako te zanima. svaki dan možeš pogledat 1 video od 15 minuta. suština svega ovog nije bavljenje trgovinom kriptovaluta nego ulaganje u nove projekte. ovo je sve više istraživanje o novim tehnologijama i tvoje vlastito mišljenje oće li se taj projekt realizirat kako je zamišljen ili ne. i to mi je najzabavniji dio cijele priče. trgovanje mi nije nimalo zanimljivo, to radim samo da povećam broj i stime u vezi da povećam vrijednost portfelja kako bi imao dovoljno za ulagat u nove projekte. nužno zlo. 95% vremena je istraživanje, na trgovanje treba otpadat 5% i manje

neću više niš ulagat. to je to. sad idem na povećanje obujma. zaradu ću preusmjerit na drugu burzu i time kupovat te nove, dobre, male projekte. 30-40 dolara u svaki, ako se poveća za 100 posto, pola izvučem van, drugu polovicu ostavim. opet dobivaš novac za ulaganje u sljedeći projekt. znači računica...ako ti je yeben projekt, a ova 3 jesu i staviš bubam 100 dolara u njih. ako i kad se vrijednost poveća za 100%, i ti prodaš 50%, ovih 50% što ti je ostalo je ti je zapravo free money kojesi dobio. pa reinvestiraš u drugi projekt ili ako nemam drugi projekt...čekam da cijena padne pa još uložim.

tako već jesdam. od prošlog chrasha sam reinvestirao dobit. dobio sam 500 dolara. bacio 100 u red pulse, 100 u rchain i 100 u dragon chain. 200 sam ostavio za eksperimentiranje. red pulse me iznenadio, tako da sam trejdanjem red pulsea ostvario puno više od planiranog sad je trenutno pad. sve valute su pale više od 30%, i palo je skoro na razinu od prije 2 tjedna i sad gledam kad opet kupit. tako se dobiva na dugestaze, samo trgovanjem se nitko nikad nije obogatio.

Rossi je napisao:
ma ja sam za kripto valute. ali mislim da bi se mogo zajebat jer znam da ides all in sa novcima kojima raspolazes u datom trenutku... tipa "ostalo mi soma kuna od place, ulozit cu sve u kripto"... pogotovo ove "male" valute, kojima je egzistencija upitna, kao sto je bila bitconnectu, a i ima ih jos brdo kaj su zgorile... pale na razinu di vise nema dizanja

ne idem all in. koristim dollar cost averaging. ne kupjem sve odmah. evo primjera. recimo da znam da će lisk varirat između 20 i 33. na 33 prodam sve jer je sve u padu i čekam. kad padne na recimo 23, i mislim da je dobra cijena, sa 20% ću kupit. ne idem all in. ako padne još...kupim još 20% na 22$. ako padne na 21, kupit ću još 20% i čekat..ako ide rast...čekam par sati pa ću kupit još 20%. i tako. i onda na cijeli taj stavit stop loss na 18. kad počne rast onda ostatak i onda ne diram ništa nego dižem stop loss

uvijek postoji šansa da ću zajebat. to stoji. ali to ne radim s lovom koja mi je potrebna nego s viškom koji mi nije potreban. sad više neću ništa ulagat u ovo, nego ide opet štednja. ako zajebem, reinvestirat ću ponovo i ponovo počet ispočetka. mogo sam to utuć u bolji auto, mogo sam ić na izlet, mogo sam si dicodesa kupit i i dalje parit samo na kantalu :zu: ja sam odlučio to investirat i bavit se investiranjem. smatram da nisam baš teška budaletina pa da mogu baš sve odmah izgubit. da sam uletio ko budala u sve to, jesam. bila je odluka...ili ić na ljeto 4 dana u london ili se okušat u nečem novom. a meni fali egzibicija u životu... pa eto. neznam, zabava godinu dana svaki dan ili 4 dana mučenja po avionu kojeg me strah i razgledavanja nečega...

Povratak na vrh

PostPostano: 23 vel 2018 13:58 

retardiranim mojih akcijama, istopio sam svu dobit od prošla 2 tjedna, sad sam na istoj razini kao i kad sam ušao. al ajde, nešto sam isprobao, u tim isprobavanjima sam to istopio i utvrdio gradivo. ja zadovoljan. još uvijek nisam u minusu.
znači... količina bitcoina je ista kao i prije 2 tjedna, ali...imam više valuta. koje sad manje vrijede nego kad sam ušao u igru i imam drugih coinova još koje sam dobio reinvestiranjem dobiti. vidit ćemo kroz tjedan dana di će to bit

da opišem moje retardirane akcije. kad je lisk pao prodao sam ga na 28. čekao čekao, pao je na 23 i tu je stajao 2 dana, ja kupio jedno 40%. onda je počeo rast, ja čekam, pa padne. ja čekam, padne na 22, ja kupim još 20-30%. raste raste, pa padne na 21. ja kupim još ostalo. raste raste pa pada pada pada. i etu je sve ok. ali je padao ispod 20 i ja budala prodam jer sam očekivao da će još padat. e pa nije. sad već nekoliko dana stoji na 20, jutros kupio i sad očekujem rast. ali tom gluipošću šta sam prodao kad ne valja, sam popušio jedno 10-15%. sad smo utvrdili gradivo. nešto sam primjenio od naučenog, ali sam i napravio grešku prodavanja kad netreba. jbg.

u teoriji točno znam šta trebam radit. u praksi se pojave emocije i tu failam za sad. samokontrola me i dalje yebe

Povratak na vrh

PostPostano: 24 vel 2018 20:57 

taman kažem da više neću eksperimentirat...vrag mi nije dao mira opet
dakle, jučer bacio 100 dolara u red pulse...ipak je cijena bila 0.000016 btc, prije chrasha 0.0...ma qurac i nule, bila je 33...dakle, zaključak je da će nešto narast sad kad je rast ponovno počeo. jučer sam sve skoro bacio u NEO, postavio stop loss 5% dole i išo spavat. jučer je rastao 2%. danas...sjedim na školjci i gledam cijene. NEO narastao 1%. Red pulse 25%...gledam oću neću oću neću. ma oću. ionako sam doma cijeli dan mogu se malo i zezat. prodam malo Nea i zabubam u RPX red pulse nekih 250 dolara. gledam, ne vjerujem. u pol sata poraslo još 6%. ne budi lijen, van iz WCa palim komp. malo je pao. ne budi lijen, pratim ja to to stalno raste. ne budi lijen, zakucam ja još $ u RPX i gledam. malo pada malo raste uglavnom raste. pa prodam još nea i kupim još RPX-a. postavim stop loss odem na kavu, pratim na mobu...već je na 30% rasta. par puta ubodem na kavi 5% veću cijenu prodam, pa ubodem 5% nižu pa kupim. dođem doma, gledam, trading volume na njemu je danas veći nego na ripplu jučer. ah...idemo isprobat ponovo daytrading. samo ovaj put sam se sjetio kako zayebat spor komp. pratim krivulje na kompu, kupujem i prodajem na mobu. e to pali.
ovako to sve izgleda https://i.imgur.com/uDRsehK.jpg nisam smanjivao rezoluciju jer kad smanjim ne vidi se ništa. je, izgleda komplicirano ali to nije. foolproof sistem. ako koga zanima šta i kako se radi, klinac tu sve objasni u 15min https://www.youtube.com/watch?v=paBRkiDR-1I
jest da treba to pogledat jedno 5 puta da se dobro utvrdi gradivo. po tom sstemu sam radio. 2 sata ukupno. onda mi je komp počeo štekat i više sad dalje ne mogu. čak nisam ni siguran da mi komp šteka, ugasio sam ga na 15min da se ohladi i isti kakica je i sad . vjerovatno burza šteka jer je prevelik promet na toj valuti. valutu sam uočio tu negdje oko 10 ujutro, ovo desno od ove kocke s podacima je današnji dan. ovo lijevo od toga je cijena u bitcoinima zadnjih 2 tjedna cca
https://i.imgur.com/IIUJmQu.jpg
zapisao sam stanja novčanika prije početka i poslije sat vremena odnosno 2 sata.
išao sam s ulogom od 900 dolara

24.2. binance oko 11 ujutro stanje cca 14,4 BTC
16,30h 0.15002981 BTC
17.30h 0.15214047 118kn plusa na ulog od 900 dolara po trenutnoj cijeni bitcoin za US dolar
18.30h 0.15680277 261,95 kn na ulog od 920 dolara
Pauza do 19.20 s 0.15837305 2 trejda ukupno jer mi nešto šteka

ukupno zarada 0.00834324 * 9582 (cijena BTC u dolarima)=79,94 dolara

ostale valute u novčaniku nisu rasle danas više od 2% tako da one ne utječu bitno na stanje novčanika.

e sad...da sam samo uložio te novce u tu valutu vjerovatno bi dobio jedno 6-9% samo od držanja. al je mene strah u tako neku malu valutu dat više novaca jer nikad ne znaš. ovako kad gledam stalno u to ne mogu popušit previše. kad ovo ovako vidim, ovo ću odigrat svaki dan barem sat vremena. zapisivat sve, na kraju mjeseca povuć na račun koliko ovako natučem. ću prije počet povlačit uloženo, tako da se čim prije igram "njihovim" novcima

malo objašnjenje onog grafa. bijela crta označava cijenu te valute. vidite po satima kako to varira. ove žute crte se dobiju kada se odabere indikator "bollinger" one označavaju kretanje tj variranje cijene. na najdonjoj žutoj crti je najniža cijena, na najgornjoj najveća. srednja...dakle, idealno je kupit kad bijela crta dođe na najdonju žutu. ali kako je to rijetkost, preporučljivo je kupovat i na najdonjoj i na srednjoj. kad bijela crta dotakne najgornju tu se prodaje. ili možete malo pričekat, možda ju znatno pređe, e to vam je plus zarada. e sad one plave i žute crte skroz na dnu. to je indikator "stohastic". on govori da li je vjerovatnost rasta cijene i pada cijene. kad su plava i žuta crta skroz gore, mogu rast al mogu i padat. kad su na dnu obje, a plava je ispod žute...slijedi rast cijene. i po tome se odrađuje daytrading. samo sam to pratio i bilo je svaki put tako, bez iznimke. jest da sam koji put prodao kad je bijela crta (cijena valute) dodirivala najgornju žutu, ja bi prodo a ono bi još raslo dosta i tu je zajeb. ali radije na sigurno, uzet šta se nudi.

EDIT: još sam se malo zabavljao navečer. izgleda da mi u međuvremenu NEO pao, stop limit je odradio svoje i prodao. dok samse ja igrao on je prodao neo, tako da sam tu popušio. sad gledam, nakon sat i pol igranja s daytradingom sam na istom btc stanju kao i u 19.30. neo pao i opet se vratio. sad sam lijepo prodao sve, možda ipak nije počeo rast svega, dosta toga je u crvenom tj u minusu. jučer je sve bilo u zelenom. pa sam očekivao da će sve opet počet rast. to se može jednostavno provjerit na stranici https://coinmarketcap.com/ koja pametnijim ljudima od mene služi kao početna stranica za svako vlastito istraživanje. ja još ne istražujem na svoju ruku od nule, nemam za to vremena. nešto sam pokupio kako šta gledat, ali mislim da još ne znam dovoljno da sam tražim "projekte"

Povratak na vrh

PostPostano: 25 vel 2018 09:56 

Zaboravio sam napomenut. Provizija na svaki trade je nekih 0.03 ili 0.003 posto. Kad sam dosao na binance bila je 5 a ne 3. Smanjili su. E pa to se moze dodatno smanjit kupnjom BNB tokena (isto valuta) koji sad kosta cca 9 dolara. I u settingsima se to ukljuci i onda je provizija 0.0015 posto ili koliko vec. 50 posto manja. U subotu kad sam isprobavao to nisam imao ukljuceno tako da pretpostavljam da mi je provizija pozderala dobar dio zarade.

Sad...kad sam otkrio daytrading i sigurno multipliciranje love, mogu poduzet vise rizika. Ako syebem s taktikom vise rizika, 3 sata mogu tuc daytrading i vratit ono sto spusim akcijama viseg rizika. Vrtuljak zabave opet krece. Vidim da je RPX, sad pao na 22. Prije spavanja sam sve prodao, bio je na 27. Sad mogu komotno utuc 300 dolara u njega, mozda opet bude skakao ko jucer. Postavit cu i stop loss na 20 ili 19 za svaki slucaj ako sam u krivu.

Koliko vidim... Na coinmarketcapu..msve je u globalu u crvenom. Osim...dobrih projekata. O nekim valutama nesto vec znam, u vecinu nisam ulozio nista. Neo je u rastu, poly-nesto je u rastu, blagom ali je, zilliqa isto. Zilliqa bi mogao bit brutalan projeskt, trenutno vrijedi 5 centi, bacio sam u njega 60 dolara, pa sta budem samo zbog tog coina sam se ipak nekako uspio registrirat na huobi pro burzu. Vec sam 3 puta probavo, nije mi islo sad je uspjelo. Ling story short, zasad sam registriran na jedno 6 burzi. Ako zelim u nesto ulozit, gledam di se trguje s tim coinom, provjerim jel da burza fake ili scam, ako nije se regam. Imam iskustva s scam burzim, nisam dibro provjerio. Gate.io al sam na kraju s strepnjom cekao prebacivanje love ca s nje, uspjelo je tako da sad pazim vise.

Ja cu ovu temu updejtat sad svaki put kad naucim nesto novo, neka bude "tutorial" za neke koji bi se mozda i ukljucili u kriptovalute. Neka bude. Ja sam svoje znanje sadasnje dobio za 0 kn, jedino fer je da i ja saljem svoje zakljucke daljem mozda nekom pomogne. Al tako dabodmah znate s cim imate posla, da ne uletite u ovo ko ja sta jesam, i da ne radite iste pizdarije. Svako normalan bi poslao sve u krasni K nakon 2 tjedna i nastavio s zivotom ko i do sad. Ja ne. Ja kad vidim potencijal u necemu, napravim matematiku na papiru i vidim oce li se isplatit... To je to. Kasnije popodne napisem otkud mi ideja za ovo. Nije to da ja sad ocu sebe opravdat pred forumom, napisat cu kako razmisljam i kakav potencijal zapravo vidim u svemu ovome i zasto cu se nastavit bavit ovime. Zasad cu se bavit daytradingom nekoliko dana, mozda i mjeseci, jer zarada je sigurna i uz to brutalna. Samobtrebam napimenut da nece bit uvijek kao jucer. Jucer sam potrefio valutu za koju sam bio 99 posto siguran da ce rast cijeli dan, zato pretpostavljam da je i zarada bila dobra. Kad budem trgovao s valutom koja bude u padu, zarada ce sigurno bit manja.

Kinta, Sada, kako ovo vise nije samo pitanje o misljenju o kriptovalutama, ces molim te preselit ovu temu u Opcenitu diskusiju? I na drugim forumima je ta tema u "offtopicu" ovo se pretvorilo u moj dnevnik :lol: planiram pisat u temu kako nesto novo saznam i isprobam. Thnx

Povratak na vrh

PostPostano: 02 ožu 2018 14:04 

Mali sam raMisljao ovih dana...poceo sam previse riskirat. To je kod mene jebeni problem jer sam inace ziheras. Tak da do daljnjeg ne isprobavam nista. Rasit cu daytrading...natuc cim vise nivaca....i povuc pocetno ulaganje na karticu. Tek kad to napravim...i budem se igrao sa zaradjenom livom cu opet ic riskirat. Jer mene jebe kad zajebem. Tako nekako se kriz igru ucit samokontroli. Usput to moram radit jer sam si zacrtao ic kod psihoterapeuta...a ti ne mogu ako nemam dodatna primanja. Malonse sredit i tak

Povratak na vrh

PostPostano: 03 ožu 2018 19:35 

jedna zanimljiva valuta...jako zgodan i primamljiv projekt

Povratak na vrh

PostPostano: 04 ožu 2018 16:20 

malo sam razmišljao ovih dana zašto toliko riskiram u zadnje vrijeme...na poslu, na cesti, cugam nenormalno i tak. sve je krenulo kad sam presto se kladit. meni očigledno treba ispušni ventil di ja mogu radit pizdarije. jbg ja tako funkcioniram. ugl presto sam cugat prije 2 tjedna i od tad sam lagano nenormalan. Trenutno radim na sebi. Tako što radim što me uveseljava. Malo za promjenu sam na cigarama, odmah kutiju i pol svejedno kojih dnevno, slušam više muzike, ponovo se vraćam starim hobijima i tako. Jučer sam vozio 50km i nisam nikakvu egzibiciju išo radit. Zanimljivo
e sad šta se kriptovaluta tiče. to mi je ispušni ventil i tu mogu riskirat sa onih 10% portfelja koliko oću. i ja sretan. mogu izgubit samo malo para. a kad vidim kak me išlo s onim RPX-om...mogu i malo više od tih 10%. idem malo sad više riskirat ali kontrolirano. daytrading ne mogu svaki dan radit, jer moram nać valutu koja je u konstantom rastu i da je veliki trading volume. a sad je sve u padu tako da nemam baš nekog izbora.

Cijene su sad dovoljno niske...nekako mislim da puno niže od ovog neće više ić. Neo, lisk i rpx su od jučer na danas pale jaako jaako malo tako da sam obavio shopping.

slika

sad je već 14.4

ugl...za NEO neću trošit previše riječi, binance coin služi samo da mi provizija bude upola manja, vechain je dobar projekt i kreće se sad tu negdje na 4 i nešto dolara, RPX red pulse sam već objasnio...očekujem od njega strelovit rast, Dash je tu samo iz zajebancije jer sam neku večer mislio da će rast, walton je tu...jer uvijek strelovito naraste a i dobar projekt je. imam još i nešto u NAV coinu al se ne vidi na screenshotu. imam na drugim burzama još uloženo u Achain i još neke valute. Rchain i Dragonchain su još uvijek u padu i njih još ne kupujem, ali imam spremno samo za njih nekih 200 dolara. u Zilliqa coin sam isto ububao nekih 50-60 dolara, dobar projekt a vrijednost valute je oko 5 centi sad. još malo i DENTa i Oyster pearl i tako. nemam sad ništ drugo radit nego čekat da počne rast, i ubost ove 2 kad pad stane.

kad počnu malo rast, stavit ću stop loss na razinu kupovne cijene i to je zasad to.

EDIT: malo sam promjenio (po običaju :zu:)

slika

Povratak na vrh

[ 70 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: