Da, malo mi je glupo da ne mogu uzeti samo 1 buket, ako me samo on zanima. Kao da im je ponuda nerazrađena. Broj kanala im zasad je siromašan, ali se nadam da će to postepeno dizati. Ono što meni nije jasno je da nema gotovo nikakve reklame. Ja sam tek danas saznao igrom slučaja na bug forumu. To je vrlo zanimljivo i mislim da nije slučajno. Čak je u toku 12-tog mjeseca stigao i letak HP-a u kojem nije bilo ni slova o pokretanju spomenute usluge.
Nekako brijem da su i net provideri i telekomi pomalo u strahu jer je HP dostupan gotovo svugdje. Uglavnom treba pratiti daljnji razvoj situacije jer smatram da bi HP mogao uzeti dobar dio kolača na tržištu u bliskoj budućnosti. Čak smatram da bi mogao ići i po puno povoljnijoj cijeni.
Ali, oni su još uvijek domaća firma, a ne "moje lijevo jaje"-com, pa ljudi ni ne znaju za uslugu... dok ih Milanović ne proda, a onda može i reklama i dumping cijena...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Nego Kinta, ovaj "evo"... mislim stvarno... onaj tko je smislio ime garant pari, a da ironija bude veća, možda pari na DME

Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules...
ipv Mini, Kaya lite v2+ klon