Podučavam Tehničku analizu. (Technical analysis) 1 na 1
Pogodne su dionice, ali vam kriptovalute pale genijalno
- Precizni ulasci, sa do 1 posto rizika
- Tehnička analiza je crtanje linija po chartu, gdje točno znate gdje se sadašnji trend okreće, tj. gdje je najizvjesnije da će se trenutni trend promijeniti.
Korištenje nekih indikatora, koji pomažu pri ulasku
Indikator, koji će vam zapravo potvrditi novi trend koji smo prije nacrtali, za sigurne ulaske
(isprobao sam ih preko 250, učim samo s ovim najboljim, te vas učim raditi s njime
s njime, moguća (ako market dopusti) i 300-800 posto zarada u mjesecu - Ali to se događa samo par puta godišnje) Ali vam taj indikator točno pokazuje kada se to može desiti, a kada sigurno neće. Lijepi filter, šta je je.
Zarađuje se i kada raste, i kada pada (Long i Short (short selling)) Tehnika je ista
Instrukcije moguće na daljinu, učimo dovoljno sporo, po vašem tempu.
Cijena 300kn/sat, a maksimalno 1200kn za cijeli tečaj, ako ste jako spori
Objašnjavam moju tehniku, koja pali jako, jako često. Ali ne uvijek
Ta tehnika se bazira na onome što uče na jednom odličnom tečaju koji sam prošao u veljači, i znamda pali, onak, u 90 posto slučajeva, isprobano. Moja tehnika, ne krši apsolutno ništa što oni uče, samo je nadogradnja na to.
Detalji i dogovor na PM
Ovako izgleda prvi dio koji čete naučit
https://imgur.com/UnTVGzcA u drugom dijelu tečaja, obrađujemo taj posebni magični indikator ijedan drugi alat i kako precizno ulazit s ta 2
Tu je opisan ulaz i izlaz za daytrading, koji vi možete i ne morate raditi, nego, ako bi išli na duži trejd od par tjedana, ovog uopće ne bi uzeli, nego biste čekali bolju cijenu. Ulazak u taj, vas naučim.
Ako već trejdate, napamet, s 1000 dolara, ovaj tečaj isplatite u 1-2 trejda
Pa da malo zakompliciram, kako to meni inače izgleda
https://i.imgur.com/RXhsAtD.pngMože se, naknadno, napraviti Telegram/Messenger/Discord grupa za polaznike tečaja, di vam ja mogu komentirati el valja, ili ne, mići forumić kao, i gdje mogu javiti što ja gledam