Medo je napisao:
I dalje kažem da yihi i dna su top ponude u segmentu elektronike....točka amen!!!!
Ma Medo...jesu...ne tvrdim da nisu...ali isto tako nemaju dostojnu konkurenciju pa je to tak kak je.
To mi dođe k'o da u Jugi kažeš da je Yugo najbolji auto...naravno da je najbolji kad je jedini! (karikiram, al kužiš poantu)
Dobri su, ali nisu "temperature control"...kontroliraju apsolutno ništa. Temperature limit jesu...vrlo netočno to rade i jedan i drugi, ali rade...i zbog toga nema dry hita. I to je super.
Nažalost, ono što Max_ZGu i Valteru predstavlja prednost, meni predstavlja manu...ne dopuštaju igranje sa buildovima. To zasada dopušta samo i jedino Infiniti/SXK elektronika...i zato će MENI biti trenutno bolja i od Yihi i od Evolva.
Volim se igrati. Smatram to hobijem. Nikotin mi je odavno prestao biti cilj...kada bi tekućine imale dobar okus bez njega, pario bih bez nikotina...bas me briga za njega. Volim slagati buildove, volim puno zraka (trenutno...mjenja se to konstantno), volim istraživati...yebiga...nisu svi kao njih dvojica i govorenje da ljudi poput mene delaju iz pi*ke kapelicu, da sam adventurer smatrao bih to uvredom.
Meni je takvo korištenje kao npr. gospođe za kasom koje znaju stisnuti par tipaka na kompu da unesu proizvod i izbace račun, komp im ne znači ništa...samo nužno sredstvo rada. tzv. fah idioti (bez uvrede...takav je izraz).
Kaj kog ima biti briga ako hoću quad coil i ispuhivati jednim dahom paru da ne vidim nikaj oko sebe, a kada mi paše da kulturno parim mouth to lung onda tako parim...moja osobna stvar, koju mi ove elektronike ne dopuštaju.
Dopuštaju, ali onako kako je tvorac zamislio...a ne onako kako JA hoću.
Tu prestaje svaka priča.
Ispada da kinezi kloneri više slušaju entuzijaste nego firme koje bi to trebale raditi, s obzirom u koji cjenovni rang smještaju svoje proizvode.
O samom Evolvu imam iznimno loše mišljenje...pitaj Kintu zbog čega...ili Mravka...ne možeš jednostavno izbaciti nedovršeni poluproizvod pun bugova i zahtjevati da ljudi šalju iz bilo kojeg kuta svijeta u Ameriku elektroniku na zamjenu (što privatni korisnici što modderi na osnovi garancije)...to se tako ne radi, to se može u Vaping svijetu gdje je potražnja očigledno veća od ponude...i to je iznimno bezobrazno.
(ispričavam se Kinti i Mravku što sam iskoristio njihove nickove u ovome tekstu...može tako biti bilo tko tko je imao problema sa Evolv elektronikama).
Moram priznati da nisam upoznat sa toliko slučajeva sfušane elektronike kod Yihia...vjerujem da ima i kod njih, ali ljudi ili šute ili valjda toliko mrze Evolv. Ili je Evolv jednostavno skočio grlom u jagode.
Za mene će i dalje sve TC elektronike koje su dosada izašle i dalje biti svojevrstan gadget...dokle god se ne prebole dječje bolesti i poboljša kvaliteta.