dakle, trenutno sam na ego one, kada sam prvi put povukao, bio sam zadovoljan količinom pare i aromom, grijač otpora 1 om, no moje oduševljenje je nestalo, kada sam skužio koliko tekučine iscuri, tako da bez papirnatih maramica nema parenja. isprobao sam cl 0,5 om, cl 1 om i clr 1 om. Curi na sva tri modela grijača. dakle, više nikotina absorbiram preko dlanova nego parenjem. Tank je premalen. Sve u svemu, užasno loše izveden model. Privukao me je mogučnošču jednostavne izrade grijača. To mi je posebno važno, jer nekoliko mjeseci na brodu ne želim se gnjaviti sa teškim izvedbama. Druga stvar, ne želim grijače koje bacam nakon tjedan dana, aroma mi je važna.
zanima me sljedeče kod modela koji bi te mi mogli preporučiti: 1. kvalitetna baterija, tako da nosim dvije baterije, eventualno 3 na brod 2. tank, mora biti dovoljnog kapaciteta da nemoram stalno točiti tekučinu 3. ne smije curiti, barem ne tako jako, da moram setup čistiti 10 puta dnevno 4. grijači moraju biti obnovljivi ili da ih je lako održavati, da ne moram nosti 25 grijača (preporučite i žicu) 5. ovaj otpor od 1 om clr i cl grijači kod ego one mi je stvarno ok za parenje
eto toliko, preporučite mi model na temelju ovog sto sam napisao kada sam počeo pariti pred dvije godine, koristio sam ego c atomizere, koji su se lako mogli održavati, zatim im je kvaliteta potpuno pala, tako da je održavanje bilo besmisleno, jedan atomizer mi je trajao 7 dana, prije dvije godine uz redovito održavanje i po dva mjeseca
unaprijed zahvalan za svaku preporuku, jer po postovima je teško nači nešto za što bih samo tako dao ikakve novce. dakle, napišite, za set up, koji bateriju, koji grijač, tank, žicu.... itd.
_________________  eVic VT 60W with eGo one mega, eVic-VTC mini with tron, eleaf istick tc 60w, elaf istic 30w, ego one xl, kayfun lite plus hgcigar, kayfun v4 hgcigar u počecima: joytech ego c, oko 10 različitih tipova baterija, dekang tekučine prva e-cigareta: ecis kupljena u davnim počecima parenja u Hrvata
|