|
.
Sada je: 26 tra 2026 11:31. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 11:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon Postano: 14 sij 2015 01:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Napišite ovdije gdje ste kupili svoj Kayfun 4 klon s točnom cijenom, SKU Fasttech brojem, opisom, i navedite njegove vrline i mane. Svrha ovog bila bi da na kraju dođemo do najboljeg i najisplatljivijeg klona. Molim sve da se drže teme i da ova tema ne preraste u nepotrebne priče. Na kraju će svi imati koristi.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Ninosaur
|
Naslov: Re: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon Postano: 14 sij 2015 08:28 |
|
|
|
Jesi probao na ft upisat ime tanka pa razvrstat po popularnosti?
_________________ Parenje ima svojih prednosti: -je ti to mod u hlačama ili ti je drago što me vidiš? 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon Postano: 14 sij 2015 08:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Najpopularniji je onaj koji je prvi izasao...to ne znaci da valja.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon Postano: 14 sij 2015 08:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Ninosaur je napisao: Jesi probao na ft upisat ime tanka pa razvrstat po popularnosti? Svaka čast FT-u i američanima koji bacaju tamo svoje komentare ali ja najviše vjerujem ljudima ovdje na forumu, ljudima koje već dugo poznajem i koji su se već 1 000 000 puta dokazali kao izvor pouzdanih i točnih informacija. VaperClub FTW I sada dosta komentara držite se zadane teme 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon Postano: 14 sij 2015 09:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Kayfun 4 koji sam ja uzeo sa http://www.gearbest.com je doslovce savršen. Sve je napravljeno kako treba, sve sjeda na svoje mjesto, sve dihta, svi navoji su odlični i radi kako je i zamišljeno. Na stranu idiotizmi samog atomizera, ali kinezi su sa ovim napravili fantastičan posao...ili sam ja imao sreće  Evo, koristim ga treći dan zaredom i amam baš nikakvih problema nemam...osim onih koje si sam stvorim neznanjem i retardiranim dizajnom samog atomizera, za koji kinezi ionako nisu krivi. Oni kažu da je ovo 1:1 klon. Kupio sam ga sa popustom za nekih tričavih 16.50$...trenutno je 22.21$, ali ako je vjerovati slikama na sajtu, ovaj koji sada imaju ima bakreni plus pin...moj to nema, tako da je vjerojatno drugi model, ili su unaprijedili postojeći. Sve ostalo, od dokumentacije do rezervnih dijelova je isto kao i ono što sam ja dobio. Probao sam doći do informacije tko proizvodi klon...dobio sam odgovor "it's a Chinese product", tak da nažalost ne mogu reći jel isti kao moj ili nije. Pofotkan je i čeka da uhvatim vremena da napišem recenziju.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
equusDU
|
Naslov: Re: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon Postano: 14 sij 2015 09:45 |
|
|
evo moj dojam nakon 3 dana druženja s V4... ovaj: https://www.fasttech.com/p/2018000prvo ću reći da ga još nisam iznio iz kuće....mislim da je to hint o čem se radi  prvo malo generalno o v4 iz moje glave....dizajn je odličan, sve je to super smišljeno, LC, protok zraka, ulijevanje tekućine, 4 šarafa...ma sve 5... ali onaj klon sa FT-a će me doći glave... Kako god mu složim setup curi, bali na sve strane...a ja ne mogu skužiti zaaaaštooo...frustriran sam...nikada mi nije niti jedan atty još procurio i sada ovo govno... prvi dan mi je curio na rupice od zraka...dok nisam skontao da LC mora biti skroz otvoren prilikom korištenja i tu sada više ne curi...na ovo bi dodato da je ta tehniko kontrole LC skoro nemoguća mislija bez kliješta....eto toliko su ga loše napravili...  nakon toga nekih par sati sve ok i onda nakon 10ak min chain vapanja kada se malo ugrijao...počne curiti na spoju baze i ostatka attya...i tu sam na kraju ispio ugurati još jedan o-ring tanki da se to začepi...i opet bali negdje...najgore što više ne mogu ni skontati gdje...kroz rupice ili na te ringove, bude nakon 15 minuta cijeli atty od tekućine... najgora je stvar što ja cijelo vrijeme mislim da je to do toga što ima 4 rupice kuda dovlači tekućinu na vatu/silicu i da tu dobiva previše tekućine koja se na kraju vraće kroz centralnu rupu za zrak nazad prema rupicama za zrak jer je ta ruša u odnosu na 3.1 znatno veća tako da manji coil ne može cijelu prekriti...ne znam kako bih to dokazao?!? generalno su svi navoji malo tvrđi i upotrebljivi su osim toga dole za LC... ako skontam nešto dalje i kako riješiti ovaj moj problem našisati ću, u suprotnome imam jedan fini novi čekić koji sam neki dan kupio na sajmu 
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon Postano: 14 sij 2015 10:36 |
|
|
|
ne znam za klon, imam original, ali ako imate problema sa curenjem stavite vise vate u setup, kf4 se slaze nesto drugacije nego kf3.1/lite verzija.
ako i dalje curi, jbga, klon je.
I da, na originalu se LC moze koristiti u kojem god polozaju, ne mora biti skroz otvoren da ne curi pa cisto da znate kada ocjenjujete kvalitetu klona
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon Postano: 14 sij 2015 12:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
https://www.fasttech.com/p/2018000Kupljen za $23.13 a sada je $22.73 Nakon tjedan dana odmakanja zakljucak je se radi ipak o rostfraju a ne o something shine. Sve korektno napravljeno osim malo losijeg navoja na LC i kvadratnog dijela koji ulazi u bazu. Taj kvadratni dio neide nazad bez upresavanja i nekoliko hrssk hrssk zvukova. No kako se to vjerojatno vise nikad nece raskapati nije ni toliko vazno. Setup 2,1Ω, zica 0,2mm NiCr, silica 2,5mm trostruko u mashnicu. Liquid 100% VG. Ne curi, bez dry hita, podnasa chain vaping, podnasa stajanje, aroma korektna. Po mojem ukusu debelo previse zraka, jedna od cetiri rupice je sasvim OK. Zanimljiv je pokusaj imitacije kontrole protoka zraka koji ne radi.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon Postano: 14 sij 2015 12:09 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Ja bih iskreno volio kad bi netko piknuo k4 od ehproa ili kojim slučajem ako je to netko napravio neka napiše koju crticu jer vjerujem da će biti nabolji klon.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
equusDU
|
Naslov: Re: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon Postano: 14 sij 2015 12:13 |
|
|
Kinta je napisao: https://www.fasttech.com/p/2018000
Kupljen za $23.13 a sada je $22.73
Nakon tjedan dana odmakanja zakljucak je se radi ipak o rostfraju a ne o something shine.
Sve korektno napravljeno osim malo losijeg navoja na LC i kvadratnog dijela koji ulazi u bazu. Taj kvadratni dio neide nazad bez upresavanja i nekoliko hrssk hrssk zvukova. No kako se to vjerojatno vise nikad nece raskapati nije ni toliko vazno.
Setup 2,1Ω, zica 0,2mm NiCr, silica 2,5mm trostruko u mashnicu. Liquid 100% VG.
Ne curi, bez dry hita, podnasa chain vaping, podnasa stajanje, aroma korektna. Po mojem ukusu debelo previse zraka, jedna od cetiri rupice je sasvim OK. Zanimljiv je pokusaj imitacije kontrole protoka zraka koji ne radi. ako sam ja shvatio prilikom nadolijevanja prvo treba zatvoriti skroz LC, pa odvrnuti gornji mali čep naliti, zatvoriti čep i onda oper odvrnuti lc jer bi u suprotnome trebao poplaviti? meni se to tako dogodilo prvi put...nakon toga nadolijevanja sam morao raditi s kombinirkama u ruci jer je LC nemoguće nazad vratiti...što se tiče kontrole zraka, ja sam na mome uredno smanjio i fino funkcionira... 
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 11:31. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 11:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |