Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Zero SX clon 50w
 Post Postano: 20 pro 2014 22:16 

Da malo razvezemo temu posto je jos nema ja sam ga narucio sa Vapor Freaka i cekam da stigne.. Neko misljenje dobro bi doslo :plus: :plus:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Zero SX clon 50w
 Post Postano: 27 pro 2014 07:46 

Stigo meni Zero SX 50W clon sa Vapor Freaka-cjena 109e.... Prva potrosena baterija i ja zadovoljan :plus: pri kraju baterije se osjeti mali pad snage al jako kratko jer elektronika nedaje vise struju na atty valjda neka zastitia ili tak nes neznam a i kasnije kad sam stavio bateriju u punjac i zakljucih da je totalno prazna.. Sto se tice snage probao sam podic na 40W i rastopilo mi je ciol jbg treba se priviknut.. Vanjska obrada meni izgleda super nista se ne klima 510 navoj je super obrađen,rukav je izrezan tocno po mjeri.... Nisam jos mjerio snagu kak daje van ali razlika je u povecanju snage je vidljiva jedino sad fali neki bolji driper i deblji kanthal za pravo testiranje..

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2015 22:19 

Eto i poslje skoro 4 mjeseca koristenja SX-a ni jedne greske na modu radi ko i prvi dan ocitavanje otpora tocno i provjereno bez otstupanja a zalio ga nisam sto se tice W na driperu na 50W ganjan sa niskim otporina i do 0.2ohma jednostavno pre zadovoljan sam pa ako netko ima zelju kupit ga preporucujem ali ne onu verziju sa FT-a jer za taj mod neznam kako radi......
:yes:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 ožu 2015 21:32 

jel neko zna dal se ovo isplati uzet
http://focalecig.com/Product/Yosen-SX-Z ... Blue-24090

Povratak na vrh 

[ 4 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.