Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Aspire MOD
 Post Postano: 22 sij 2015 20:11 

Novi sam na ovom podrucju MOD-ova i razno raznih baterija (po naški, zelen sam :alikako: ). Imam dve "situacije" (pitanja). Znaći uzeo sam Aspire CF mod i efest purple (18650 2500mah 35A) bateriju. 1. šta me zanima je, zašto nekad kad navrtim kanger subtank na mod pri cemu baterija normalno radi (gumb svjetli, a baterija daje napon (provjereno sa mjernim uređajem)) stvar ne funkcioniraa tj. ne ide dimulja. Napomena da se ovo desi samo nekad, a nakon rastavljanja, sastavljanja i ostalih kemijanja kad proradi, dok god nis ne diram i odserafljujem sve klapa. Logikom stvari problem je negde u tanku, al kak mi onda sljaka na obje aspire cf sub ohm baterije. Da je do kratkog spoja doslo negdje sumnjam da bi sub ohm baterije radile (ili možda bi?). I drugo pitanje bi bilo, zašto se nakon samo sekundu - dve dio donjeg poklopca (samo na jednoj strani) na modu žešće zagrije. Tak da zapeče ruku. jel to normalna pojava kod sub ohm-a ili? I da, koristim RBA deck, otpor grijača je 0,68 ohma.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Aspire MOD
 Post Postano: 22 sij 2015 20:29 
Administrator

veki1982 je napisao:
I drugo pitanje bi bilo, zašto se nakon samo sekundu - dve dio donjeg poklopca (samo na jednoj strani) na modu žešće zagrije. Tak da zapeče ruku.

Grije se zbog slabog elektricnog kontakta. A u tom smjeru potrazi i ono prvo sto te muci.

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2015 22:41 

Kinta je napisao:
veki1982 je napisao:
I drugo pitanje bi bilo, zašto se nakon samo sekundu - dve dio donjeg poklopca (samo na jednoj strani) na modu žešće zagrije. Tak da zapeče ruku.

Grije se zbog slabog elektricnog kontakta. A u tom smjeru potrazi i ono prvo sto te muci.

Slabog kontakta na bateriji ili na tanku. Na tanku sam primjetio da pin koji se spaja na deck je malo odvijen. Da nije do toga. Gdje trazit slabi kontakt i koji bi bio fix. Hvala na odgovoru! Velim nov sam u ovom!

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2015 17:27 
Administrator

veki1982 je napisao:
Slabog kontakta na bateriji ili na tanku. Na tanku sam primjetio da pin koji se spaja na deck je malo odvijen. Da nije do toga. Gdje trazit slabi kontakt i koji bi bio fix. Hvala na odgovoru! Velim nov sam u ovom!

Tocno na tom dijeli gdje osjetis zagrijavanje je slab spoj. Bolje ti ne mogu reci jer taj mod nisam imao u rukama.

Povratak na vrh 

Naslov: Aspire MOD
 Post Postano: 23 sij 2015 18:17 

Ili kratki spoj na pinu pa se grije na strujnom limitu elektronike

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2015 23:23 

Kinta je napisao:
veki1982 je napisao:

Tocno na tom dijeli gdje osjetis zagrijavanje je slab spoj. Bolje ti ne mogu reci jer taj mod nisam imao u rukama.

Sve sam rastavil do u komad, ponovno sastavil i sad sve štima. Hvala na odgovoru u svakom slučaju.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2015 23:24 

imand je napisao:
Ili kratki spoj na pinu pa se grije na strujnom limitu elektronike

Brijem si da je do tog pina bilo jer je bil dost odserafljen od decka, to sam pritegnul nakon rastavljanja i se pet. Hvala

Povratak na vrh 

[ 7 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club