Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Hibridni dripper
 Post Postano: 08 stu 2013 15:35 

U posljednje vrijeme razmišljam o nabavi nekog mehaničkog moda kojeg bi koristio za svakodnevno parenje i isprobavanje liquida. Ideja je da cijeli mod s attyjem bude što kraći, dakle koristio bih male 18350 baterije a gore bi bio dripper atty. Zasad što sam našao na netu da najbolje odgovara ovim zahtjevima je Versa hybrid dripper:

slika

Ovo mi super izgleda ali mislim da će biti teško nabavljiv, a cijena je nešto ispod $200. Stoga mi je pala na pamet jeftinija solucija, uzet chi-you clone sa FT i pripadajući AIOS clone također s FT pa složit kratku 18350 tubu i gore stavit AIOS u dripper modu. Na ovaj način bih dobio vrlo sličan hibrid koji također zadovoljava navedene zahtjeve uz osjetno nižu cijenu.

Moje pitanje bi glasilo u kojoj mjeri ću kupovinom navedenih klonova s FT-a dostići performanse originalnog versa moda, odnosno isplati li se zaista isprsiti četiri puta više novaca za versu? :vaper:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Hibridni dripper
 Post Postano: 08 stu 2013 19:21 

Got this in the mail today and the threading doesn't even come close to attaching onto my Chi You clone from this site. Bought the chi you clone specifically and only so I could use this atomizer in... :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 stu 2013 16:22 

Fosna je napisao:
Got this in the mail today and the threading doesn't even come close to attaching onto my Chi You clone from this site. Bought the chi you clone specifically and only so I could use this atomizer in... :)

U detaljima AIOS klona piše s kojim chi you klonovima nije kompatibilan, to ću naravno uzeti u obzir.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 stu 2013 13:34 

Promjena plana: naručio caravelu 18350 s fasttecha. Sad sam u potrazi za 22mm dripperom radi hibridnog izgleda. Na fasttechu nisam uspio ništa pronaći pa sam u narudžbu ubacio kraken klon da zasad imam nešto za prišarafit na caravelu. Volio bih u konačnici sastavit nešto što će mi uvijek bit pri ruci i zgodno za svakodnevno korištenje i nosanje u svakavim položajima. Sad se javlja problem sa krakenom koji je u suštini genesis i bojim se da ako ne bude uvijek u vertikalnom položaju da mogu očekivati svakakva curenja. Suma sumarum, nastavlja se potraga za 22mm dripperom. Ima li itko kakvu sugestiju? :popcorn:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 stu 2013 13:42 

Moj je genesis i ne curi.

Bio sam malo skeptičan i misio sam da će suriti kroz mesh, ali ništa.

Bez obzira ga uvijek gedam nositi uspravno, ali jednom sam ga imao u đepu duže vrijeme vodoravno i nije curio, a često bude u vodoravnom kratko i ništa :conf:

za krakena neznam, nisam vidio još nikog da ga ima.

evo ti fotkica:

slika

slika

Da se malo pohvalim :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 stu 2013 13:44 

To je rsst na nemesisu? Super izgleda! :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 stu 2013 13:48 

Da RSST je. THX.

Super je praktičan, stane u svaki džep, čak i u traperice i ne smeta.
Mao me zasmetalo što je dosta težak, ali to je trajalo 5min, sad više ni ne mislim o tome, sad mi je to više prednost, imaš osječaj da držiš nešto robusno, kompaktno.

Povratak na vrh 

Naslov: Hibridni dripper
 Post Postano: 28 stu 2013 17:48 

Mozes komotno i Krakena namotati sa spagom, da ti bude dripper ;) ili sa vatom i microcoilom.
Jedino sto ti je onda taj cijeli tank visak. Al uguras u njega jeda struk fibera/vate pa ti moze i sluziti kao tank ;)

Sent from my iPhone

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 pro 2013 16:07 

Kraken zasad otpisan iz narudžbe, stavio sam igo-l i neke sitnice umjesto njega.
A na kraju kombinacija caravela/igo-l ne izgleda toliko loše... kombinacija je dovoljno mala za dripper, iako igo-l ima nešto manji promjer pa sve skupa ne izgleda baš hibridno:

slika

Slika nije moja, preuzeto s ukvapers.org.

Povratak na vrh 

[ 9 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club