| Autor |
Poruka |
|
Christiyan
|
Naslov: Prvi mod;) Postano: 22 stu 2013 19:34 |
|
|
|
Pozdrav. Vec neko vrijeme razmisljam o kupovini moda. Posto sam novi I nemam iskustva s time zanima me kaj bi mi preporucili.; prvenstveno elektro mod da bude. Nesto tipa lavatube, I tasteSVD ili vamo. Kao sto sam rekao novi sam pa prvenstveno gledam setove Znaci s baterijom punjacem I eventualno aty-em. Iako i mam mini pro tank koji isto ocito bas ne radi najbolje s ego baterijom. Tj radi al fali I atome I pare.
Al ajmo reci da trebam I aty u tom setu. E sad zanima me dali bi se dalo naci na forumu ljudi koji bi tako nesto mogli nabaviti, jer nikada ni nisam nista narucivao izvana. Naravno uz neku naknadu;) Od moda ocekujem prvenstveno puno pare I arome. Al kaj je s TH-om? Dali I njega dobijem vise onda? Za koliko bi se kod nas mogli naci takvi modovi?. Jos nisam tu pogleda oglasnik al budem. Koliko u prosjeku moze potrajati baterija? Mozda sam malo dosadan ali mislim da mi je bolje pitati nego uzimati nesto bzvzz. Hvala;)))
|
|
 |
|
 |
|
Glock
|
Naslov: Re: Prvi mod;) Postano: 22 stu 2013 20:10 |
|
|
|
Vamo si uzmi za početak,eventualno neki atty tipa vivi nova ili veliki protank,ako hočeš nešto naprednije probaj sa nekim genom kao što je rsst(jak th) ili špagerom oddy clon,ithaka(ako imaš čelične živce za setup) ili viška love za kayfun lite to ti je sasvim dovoljno.Probaj stavit novi grijač na tog protanka ili napravit dryburn
_________________ Moj me insekt nikad ne vara
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Prvi mod;) Postano: 22 stu 2013 20:16 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Prvo, nisi dosadan. Samo pitaj kaj god ti padne na pamet.  Mislim da će ti večina ovdje od elektronike preporučiti Vamo V5 SS. Može se nabaviti vani uz povoljnu cijenu. Pogledaj i Pero d.o.o. na ovom forumu. Protank koji imaš će ti raditi čisto dobro s ovim vv/vw modom ako je setup u redu (grijač na Protanku)
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Prvi mod;) Postano: 22 stu 2013 20:20 |
|
|
|
Baterije i punjač su priča za sebe. Baterije uglavnom svi uzimaju Panasonic 3100 - 3400. Punjač preporučujem nitecore i4. Dobar i univerzalan koji možeš koristiti i za ne Li-ino baterije.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Christiyan
|
Naslov: Re: Prvi mod;) Postano: 22 stu 2013 20:33 |
|
|
|
Vamo znaci. A de se naci nekih gotovih setova da ne moram posebno nabavljati baterije I punjac. Ak me kuzis;)
|
|
 |
|
 |
|
Darian
|
Naslov: Re: Prvi mod;) Postano: 22 stu 2013 20:43 |
|
|
Christiyan je napisao: Vamo znaci. A de se naci nekih gotovih setova da ne moram posebno nabavljati baterije I punjac. Ak me kuzis;) U setovima obično budu neke leve baterije i drk punjači tako da bolje odvojeno uzeti 
_________________ "Life. It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Prvi mod;) Postano: 22 stu 2013 20:56 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Prvi mod;) Postano: 22 stu 2013 21:11 |
|
|
i dobar link. I4 (isti punjač ali za četri baterije) preporučujem samo zato kaj povremeno moram puniti 4 AA NiCd baterije za fotić 
|
|
 |
|
 |
|
Darian
|
Naslov: Re: Prvi mod;) Postano: 22 stu 2013 21:11 |
|
|
Valter je napisao: http://www.fasttech.com/products/1411/10004394/1359403
Ovdje ništa nije lijevo. Inače su imali sve verzije sa 2 baterije 3100 mAh. Ali kako imam dvije takve, nije neophodno. U ovom slučaju nije, ali nisam navodio fasttech kombinacije zbog problema sa slanjem baterija 
_________________ "Life. It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
|
|
 |
|
 |
|
Christiyan
|
Naslov: Re: Prvi mod;) Postano: 23 stu 2013 11:15 |
|
|
|
dobar link. Gledao sam malo video o v2. Zasto ima one dvije razlicite cijevi? Za vise tipova baterija? Tj za one krace I duze . Mogu li ici dvije baterije unutra?? I da kaj se tice atiya kako su se pokazali atiyi s malom omazom na velikoj voltazi. Npr aty od 1.8-2.0 ohma na nekih 4-6 volti. Ili ima neka tablica koliko ohma na koliko volti?? Hvala jos jednom;))
|
|
 |
|
 |